Art d'Eko Events

Art d'Eko Events

  • Kornalijnhorst 128, 2592 HZ Den Haag, Nederland

Art d'Eko Events is specialist in duurzame maatwerk events passend binnen ieders budget. Vanaf 50 euro per persoon kunnen we u een bijzonder en duurzaam event organiseren waar u nog jaren over napraat. Wat dacht u van een bijzondere kennismaking met het Westland waarbij u dit uniek tuindersgebied ziet door de ogen van haar bewoners. Met een veiling schuit trekt u het gebied in en komt u van alles te weten over deze streek die ontstaan is uit de druiventeelt. De bakermat van de druiventeelt gaat u bezoeken tijdens deze rondvaart.

 

De echte vroege vogels brengen een bezoek aan de bloemenveiling. Deze veiling voorziet heel Europa van bloemen en planten. Zie de bloemen onder u doorschieten naar de veilingklok waarna ze per kar ieder een eigen pad kiezen en zo bij de juiste klanten terecht komen. Om dit zelf mee te maken is een heel bijzondere belevenis.

 

Breng eens een bezoek aan het vernieuwde Louwman automobielmuseum. U krijgt hier een rondleiding wat de automobiel wereld in het verleden maar ook in het heden heeft gedaan en nu nog doet om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast staat dit pand zelf in een prachtig groene omgeving. Na afloop kunt u in het restaurant bijkomen met een heerlijk lunch, borrel of diner. Aansluitend kunt u een wandeling maken door het Haagse Bos onderleiding van een boswachter. Dit oerbos midden in Den Haag heeft vele bijzondere planten en bloemen waar u anders aan voorbij zou lopen.

 

Verder kunt u ook kiezen voor een ongewoon uitje de duinen in. Vanuit een heuze Watertoren gaat u dit gebied verkennen. Of wat dacht u van een bezoek aan het hanzestadje Elburg, aan de voormalige Zuiderzee? U kunt hier een botterbouwer bezoeken, een touwslagerij, een smitse en nog heel veel meer. U waant zich heel even terug in de tijd. De dag sluiten we af met een heerlijke maaltijd of Vleeswieg met vlees van KoKalf (op verzoek is vega ook mogelijk). Een bezoek aan de boerderij van KoKalf behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Heeft u zelf wensen of ideeën, is dat geen probleem. Alles is inpasbaar. kijk voor meer info op onze website of bel ons!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

1 review over Art d'Eko Events

A. de Vries
New|Gemeente Den Haag|

Gewelidig personeelsdagje met de afdeling

We zijn met onze afdeling het Westland ingegaan en hebben dit op een heel eigen wijze gezien, door de ogen van haar bewoners. Dat maakte deze dag tot een unieke ervaring. De boottocht kwam langs mooie plekjes en was goed verzorgd, de uitstapjes verrassend leuk en de maaltijd na afloop erg gezellig. Alles bij elkaar kijken we terug op een geslaagde dag. Voor herhaling vatbaar.

Like0 likes

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties