Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn

  • Mijzijde 6, 3471 GM Kamerik, Nederland

Middenin het Groene Hart van Nederland vind je Boerderij de Boerinn. Een eigentijdse boerderij waar vroeger koeien werden gehouden, maar waar nu zakelijke en particuliere groepen hun evenementen organiseren! 

 

Naast evenementen en de bijbehorende horeca, staat de boerderij bekend om de diverse activiteiten en verschillende ruimtes. Niet alleen vergaderingen, evenementen en teamdagen worden georganiseerd op de boerderij. Ook families en vrienden zijn graag geziene gasten! Kom genieten van het landschap en de activiteiten die we daarop aanbieden. Kom poldersporten, team-building, aan je vitaliteit werken, ontsnappen uit de escaperoom en nog veel meer! 

 

Evenementen

Voor evenementen biedt Boerderij de Boerinn verschillende ruimtes aan. Het luxe Karnhuis is de perfecte combinatie tussen landelijk en design. Het Grechthuis heeft een rustige inrichting, waardoor het mijlenverre uitzicht beter tot zijn recht komt. Het Zomerhuis is authentieker en oogt minder zakelijk. Alle drie de ruimtes kunnen in verschillende opstellingen worden opgesteld en beschikken over audio en visuele apparatuur. 

 

12 verschillende ruimtes
Iedere zaal van Boerderij de Boerinn heeft een eigen karakter. Er zijn ruimtes van 2 tot 8 personen (heerlijk privé) tot bijv. 'Het Karnhuis' waar 300 personen hun feest of zakelijke dag kunnen houden. Tussen de weilanden en het water is het heerlijk vertoeven. Loop tijdens de lunch even een rondje over het terrein of kijk even bij de dieren. 

Waarom zou je je beperken tot een ruimte? Organiseer de hele dag in het weiland! In de 24 jaar dat de boerderij bestaat, hebben we alles al gezien! Niets is te gek.

Activiteiten voor iedereen
Voor ieder wat wils! Boerderij de Boerinn is jaren geleden begonnen met het poldersporten! Ga samen met collega's of vrienden de strijd aan door het weiland en over het water. Toch liever iets binnen? Probeer de escaperoom of de break-in box! Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten en evenementen. 

Geniet samen van een buitengewone dag op de boerderij! Op het terras, in het Zomerhuis, in het weiland of in een vergaderzaal. Het groene landschap geeft energie!
Tevens kun je gratis parkeren en is er altijd een aanspreekpunt aanwezig! 

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

Registreer gratis

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

Upgrade bedrijfspagina

Reviews over Boerderij de Boerinn

Er zijn (nog) geen reviews over Boerderij de Boerinn. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken Boerderij de Boerinn

Wifi
gratis 
Aantal personen
2 - 600 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - gratis 
Omgeving
groen (bos, ...) 
water 
Catering locatie
eigen catering locatie 
Faciliteiten
airco 
geluidsinstallatie 
projectie