'Toolbox Experience': teambuilding op elke locatie voor 50 tot 1.000 deelnemers

'Toolbox Experience': teambuilding op elke locatie voor 50 tot 1.000 deelnemers

Na het succes van de 'Escape Room Experience' heeft The Box Company een gloednieuwe teambuildingsactiviteit ontwikkeld. Deze activiteit kan, net als de Escape Room Experience, op iedere gewenste locatie, met 50 tot 1.000 gelijktijdig spelende deelnemers, plaatsvinden.

 

In 2015 is The Box Company gestart met het verzorgen van Escape Room Experiences op locatie. Inmiddels hebben zo'n 50.000 personen deze activiteit gespeeld. "Na een tijdje kregen we vanuit veel bestaande klanten de vraag of we al iets nieuws hadden ontwikkeld. Graag wilden deze klanten wederom op een evenement een vergelijkbare activiteit inzetten", aldus Pieter van Dijke, directeur van The Box Company.


"Uiteraard waren we zelf reeds een nieuwe activiteit aan het ontwikkelen. Onze klanten zijn zo enthousiast over hetgeen wij hen bieden, dat we graag iets nieuws wilden aanbieden. Wederom een activiteit die standaard geboekt kan worden, maar waarbij ook de mogelijkheid tot customizing bestaat."

 

 

Kwaliteit & spanning

Om opnieuw een activiteit te leveren op hetzelfde kwaliteitsniveau is The Box Company gestart met het analyseren van de succesfactoren van de Escape Room Experience. Wat maakt het dat grote groepen dit spel zo leuk vinden, dat ze betrokken zijn en tot de laatste seconde doorspelen en dat iedere deelnemer een rol kan vervullen in het spel. The Box Company is er in geslaagd om deze succesfactoren te verwerken in de nieuwe activiteit, de 'Toolbox Experience'.

 

 

 

 

Toolbox Experience

De Toolbox Experience is een geweldige activiteit met meerdere (bonus)rondes en veel verschillende uitdagingen. Ronde 1 is een grote foto-opdracht. Ronde 2 bevat verschillende thema’s waarvoor deelnemers zich weer in de schoolbanken wanen, zoals o.a. aardrijkskunde, geschiedenis en wiskunde. In Ronde 3 moeten verbanden worden gelegd met eerder opgeloste puzzels om zo tot de uiteindelijke oplossing te komen. Deze ronde heeft veel raakvlakken met Escape Room opdrachten. Aan het eind van het spel gaan de twee best scorende teams door naar de finale. De finale bepaalt de grote winnaar. Het spel duurt 75 minuten en is indien nodig ook in te korten tot bijvoorbeeld 60 minuten.

www.theboxcompany.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

18 bloemdecoraties om je eventlocatie op te fleuren

18 bloemdecoraties om je eventlocatie op te fleuren

'Inspire your Tribe' met To The Point Events

'Inspire your Tribe' met To The Point Events

Tips om het maximale uit je eventbudget te halen

Tips om het maximale uit je eventbudget te halen

Advertenties