The Box Company zet Escape Rooms op locatie

The Box Company zet Escape Rooms op locatie

The Box Company staat bekend om teambuilding activiteiten van formaat. Groepen tot 2.000 personen tegelijk behoort tot de mogelijkheden. Maar wist je dat The Box Company naast deze activiteiten ook over meerdere Escape Rooms beschikt die op locatie opgebouwd kunnen worden? Dit zijn boxen van 3 bij 3 meter en kunnen zo’n 4-5 personen tegelijk laten deelnemen.

 

Het idee voor deze Escape Rooms is ontstaan bij een evenement waar The Box Company drie Escape Rooms met transparante voorkant naast elkaar op een podium heeft geplaatst. Deze Escape Rooms dienden als 'finale' spel. 700 personen hadden voorafgaand deelgenomen aan de 'Escape Room Experience' van het bedrijf. "De drie beste teams mochten deelnemen aan de finale. De afgevallen deelnemers keken, na een uitleg van het spel, vanuit het publiek toe wie als eerst de Escape Room verliet en de grote winnaar werd van de dag. Voor deze toepassing zijn de Escape Rooms nog steeds in te zetten."

 

Einstein2.jpg

 

 

Bedrijfsfeest of op kantoor

De Escape Rooms worden ook ingezet tijdens bedrijfsfeesten of worden op kantoor neergezet. Het is een laagdrempelige manier om vrijblijvend een Escape Room te laten spelen of op kantoor meerdere groepen gedurende de dag na elkaar te laten spelen. Het spel in de Escape Room is naar wens aan te passen. "Zo kun je bijvoorbeeld ook de speelduur verkorten naar 10 of 15 minuten. Op die manier kun je deelnemen zonder dat dit als lang wordt ervaren. Daarnaast vergroot een kortere spelduur de capaciteit van de Escape Room."

 

BOX4.jpg

 

 

Maatwerk: Safety Escape Room

Naast de standaard varianten biedt The Box Company ook maatwerkmogelijkheden. Zo heeft The Box Company voor Yara in Sluiskil, zes Safety Escape Rooms ontwikkeld waar gedurende twee dagen alle medewerkers aan deelnamen. Medewerkers kwamen een kamer binnen waarin een medewerker (pop) gewond op de grond lag. Aan de deelnemers de taak om binnen de beschikbare tijd er achter zien te komen wat er op dit werk mis is gegaan en daarmee de kamer te ontsnappen. "Hiermee werden de nodige veiligheidsprocedures aan de kaak gesteld onder de deelnemers. Een ontzettend leuke en effectieve manier om een ieder weer op scherp te stellen omtrent de veiligheid binnen de organisatie!"

 

Specificaties van de 'boxen':

  • Spellen van 10 tot 30 minuten
  • 4-5 spelers per Escape Room
  • Als finale, tijdens een feest of op kantoor
  • Afmeting box: 3 x 3 x 2,2 meter

 

Meer info:

www.theboxcompany.nl/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Herwig Waelbers
Herwig Waelbers
New|2020-02-11 - 14:26u

Beste,
wij zouden graag met de leerlingen lagere school 9 tot 12 jaar een mobiele escape room huren op onze kampplaats te Rotselaar. Welke mogelijkheden kunnen jullie aanbieden en wat is de prijs?

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties