Comeback van de teambuilding: 10x originele teambuilding

Comeback van de teambuilding: 10x originele teambuilding

Al dat thuiswerken heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat we onze collega's weinig gezien hebben. Intussen kunnen teambuildings gelukkig weer en loopt het storm met boekingen.


We gingen op zoek naar 10 originele, spannende of gewoon leuke teambuilding activiteiten. Van uitdagend tot de klassiekers. Je vindt ze in het lijstje hieronder. Meer inspiratie nodig? Ontdek alle teambuildings in onze zoekmachine. Een handige checklist nodig bij het organiseren van je teamactiviteit? Gebruik dan onze gratis eventplanning software.


We starten met een klassieker, maar eentje vol adrenaline. Rij een Grand Prix met je collega's op het in- en outdoor circuit van Inkart:Op zoek naar een teambuildingactiviteit voor grote groepen? The Box Company heeft een origineel aanbod voor groepen tot 2.000 personen waarbij uitdaging, competitie, spanning en lol de basiswaarden zijn van iedere beleving:Je helemaal uitleven op een boerderij? Dat kan bij FarmFun. Keuze uit drie knotsgekke programma's:Met de wind door de haren? Geniet met je groep (tot 200 personen) van een ontspannen dag op een trendy en hippe Vespa en ontdek prachtige streken zoals de Leiestreek, Vlaamse Ardennen, Meetjesland, Gent, ...Zon en zee. Wat wil een mens nog meer? Misschien een teambuilding op het water? Nuquest events verzorgt activiteiten zoals offshore powerboating, wavekarting, interactief zeilen, ...Al springend uit je dak gaan? Dat kan met de opblaasbare attracties van V-Formation:Durf jij? Bij Indoor Skydive Roosendaal ervaar je het unieke gevoel van een vrije val, zonder dat je hiervoor uit een vliegtuig hoeft te springen:Als je dit klimparcours samen met je collega's overwint kun je elke uitdaging op kantoor aan. Ice Mountain Adventure Park biedt naast het klimparcours ook paintbal en veel skiplezier aan.Een programma helemaal op maat van jouw bedrijf? Ecco La Luna helpt je op weg:Liever iets smaakvol? Wat dacht je van een cocktailworkshop bij Miraeus Cocktails?
Meer ideeën? Ontdek alle teambuilding bedrijven op eventplanner.be

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Van der Maarel Eventstyling
LED's party!
Van der Maarel Eventstyling|
05 February 2024

We passen ze graag toe omdat je er fantastische effecten mee kunt bereiken: deze coole lichtstrepen hebben een kleurrijke en verrassende impact op de sfeer! Het zijn led-tubes die je in alle mogelijke kleuren kunt afstellen. Wat houd je tegen, wat led je? 😉


Make it Memorable. M’

Like Reageer
Christian Titeca
Leader |Photoevents | 19 February 2024

Ze zijn ook geweldig om als dynamische achtergronden in te zetten tijdens shoot&print activaties.

Like | Reply

Lees ook

15 manieren om presentaties te verknallen

15 manieren om presentaties te verknallen

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Advertenties