Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

 • Schommelei 1 bus 1, 2850 Boom, België

GROENE OASE TUSSEN BRUSSEL & ANTWERPEN
Het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom ken je zeker van grote evenementen zoals Tomorrowland. Deze locatie is centraal gelegen in Vlaanderen met een makkelijke verbinding met A12 & E19. Je komt er terecht in een groene oase met vijvers en wandelpaden. Deze omgeving breng rust voor je meetings, opleidingen, congressen of netwerkevenementen in Congrescentrum De Pitte.

VAN 12 TOT 120 PERSONEN
De Pitte is een oude steenfabriek die omgevormd werd tot een modern congrescentrum. Maak er gebruik van onze zalen met verschillende capaciteiten van 12 tot 120 personen. Combineer het congrescentrum met onze andere locaties zoals wielercafé 'De Musette', fietsbelevingspunt 'De Velodroom' en feest- en beurszaal Den Oven.
 

Het congrescentrum bestaat uit een ruim onthaal, een aula en 5 vergaderzalen.
Standaard voorzien we:

 • interactief magnetisch wit bord met stiften
 • projectiescherm of beamer
 • flipchart met stiften
 • wireless internet
 • blocnote & pen voor elke aanwezige
 • plat en bruisend water
   

MEER DAN VERGADEREN
Til je activiteit naar een hoger niveau met onze heerlijke gevarieerde cateringmogelijkheden. Of combineer je evenement in De Pitte met een andere leuke activiteit op ons terrein zoals Schorregolf, stand-up-paddleboard, wandelingen, waterfietsen, elektrische- of standaardfietsen, zipline, blotevoetenpad en circus-, kajak of hockeyinitiaties. Daarnaast staan we ook steeds open voor jouw eigen ideeën voor een teambuilding.

OP MAAT VAN JE BEDRIJF OF ORGANISATIE
De Schorre staat garant voor een uitstekende service. We hebben enkele standaardformules voor het gebruik van de zalen en catering, maar werken graag een voorstel uit aan de hand van jouw noden. Ontdek onze talloze MICE-mogelijkheden tijdens een persoonlijke rondleiding.

4 reviews over Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre - 9.6/10

 • Congrescentrum De Pitte

  Zoals steeds wordt er verwacht dat je opleidingen geeft in bedrijven, hoofdzetels enz.. Nu is het Congrescentrum De Pitte een neutraal terrein waar je als bedrijf, scholen, enz... een ideale locatie hebt om zulke activiteiten laten doorgaan, daar er diverse mogelijkheden zijn zoals verschillende type lokalen tot wel 120 man sterk , kleinere lokalen en ontvangstruimtes waar je alvast de mensen kan ontvangen met een hapje , koffie , thee enz. alvorens aan de 1/2 - of dagopleiding te beginnen.
  Tijdens, tussen en na de opleidingen wordt u voorzien van de nodige dranken die u zelf kan kiezen uit een brede waaier, zelfs streekbieren zijn te verkrijgen , wel liefst deze na de opleiding aanbieden. Verder wordt de catering door het team van het Congrescentrum verzorgt , en ook hier is de kwaliteit een must. Er is ook een ruime parking voorzien.
  Als u dit wenst, kan u tijdens de middagpauze even door het domein wandelen om wat frisse lucht te snuiven.
  Dus alleen maar voordelen, en u wordt verwent door een professioneel team.

  - J. Rypens bvba - Oventrop ()

  Reactie van Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre op deze review:

  Bedankt Jürgen voor de geweldige feedback. Altijd fijn om het vertrouwen te krijgen van onze klanten en te merken dat ze keer op keer terugkomen. Tot snel!

 • Zeer professioneel

  Het congresscentrum De Pitte is ideaal voor de organisatie van bedrijfsvergaderingen of seminaries. De catering is altijd zeer verzorgd. Ook de locatie De Schorre in Boom spreekt tot de verbeelding van de genodigden.

  - Thxville ()

  Reactie van Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre op deze review:

  Bedankt Nicolas! Het is knap om te zien hoe jullie met ThxVille gebruik maken van al onze faciliteiten op het domein om van jullie evenement een succes te maken. We kijken al uit naar de volgende editie in september 2019!

 • Onverwachte partner!

  Tijdens de zoektocht naar opleidingsruimtes voor onze BIM Academy vonden we onverwacht een echte partner in De Schorre.
  Fijne omgeving, prima service en flexibiliteit, onze klanten zijn uiterst tevreden.
  Bedankt aan de medewerkers van De Schorre!

  - Bimplan - BIM Academy ()

 • Een oase van ... activiteit!

  Als trainer maakte ik al een aantal keer gebruik van de zalen van De Schorre. Met name zaal Hoek doet de natuurlijke habitat van De Schorre écht recht aan. Terwijl je tijdens de workshops alle focus op het inhoudelijke van je training richt, kunnen deelnemers tijdens de pauzes volop genieten van een ontspannende, ruimtelijke omgeving. Gesterkt door een hapje, drankje en (als je er voor kiest) door het De Schorre-team vers gesneden fruit, kan je weer met volle aandacht de (training)ring in! Positieve reacties van de deelnemers m.b.t. de locatie blijven dan ook zelden uit. Ook qua ondersteuning hoef je als trainer niet wakker te liggen; daar zorgen de teamleden van het provinciaal domein lekker voor! Een aanrader!

  - OOOOOOO ()

Kenmerken Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

Wifi

gratis 

Aantal personen

10 - 120 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

water 

Catering locatie

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

geluidsinstallatie 

projectie