Turning events into experiences

#WeAreEventMasters, wie bent u?

Jouw bedrijf is anders dan alle anderen. Event Masters begrijpt dit als geen ander. Dat is waarom het event van jouw bedrijf een aangepaste aanpak verdient. ​​​​​​​Het team van Event Masters is er in de eerste plaats dan ook om te luisteren. Samen duiken ze in jouw bedrijfscultuur en vertalen ze jullie wens, idee en briefing naar een creatief en memorabel event. Event Masters omkadert eender welke boodschap met een beleving.

Event Masters vandaag is een dynamisch event marketing bedrijf met een uitgebreid eventaanbod. Een idee nodig voor een teambuilding of incentive? Misschien wil je een op maat gemaakt event of een congres organiseren? Je grenzen verleggen met een event in het buitenland? Event Masters biedt een totaalaanbod op vlak van events.


Transparant en creatief

Event Masters wordt geprezen door hun klanten voor de transparante budgetten en creativiteit. Een evenement op maat verdient tenslotte ook een budget op maat. Het team werkt voortdurend aan eerlijke en transparante partnerships met hun klanten: "We zijn gewoon zoals we zijn."

Bovendien gaat Event Masters voortdurend ‘the extra mile’ voor events die je niet onberoerd laten en emotioneren. Hun creatieve ideeën zijn gemaakt om te blijven plakken.


Teamwork makes the dream work

Wat Event Masters écht uniek maakt? Dat is het team. In elke afdeling zitten stuk voor stuk experten in hun vakgebied. Creatieve denkers en praktische doeners.

Het team bestaat uit 30 collega’s. Allemaal met passie en gedrevenheid voor het vak. Dat enthousiasme maakt echt een gigantisch verschil. Bij Event Masters hebben ze allen samen een duidelijke visie: de 'extra mile' gaan en ervoor zorgen dat elk evenement, groot of klein, er staat.


Maak kennis met onze 6 afdelingen: Teambuilding -& Training, Tailormade, International Events, PCO&DMC en Event Logistics en zet je dan schrap voor een onvergetelijke rit!

Event Masters
Teambuilding Tuesday - online teambuilding elke dinsdag van de maand
27 October 2020

Elke dinsdag van de maand oktober organiseerden we 'Teambuilding Tuesday'. Samen met vier collega's konden teams zich inschrijven om zo mee te dingen naar de hoofdprijs: een online teambuilding voor het hele bedrijf!


In totaal deden zo'n 180 deelnemers mee. Een deel van hen ontdekte de wereld in een luchtballon in 'Race Around the World' - een online treasure hunt ...

Lees meer

Like Reageer

29 reviews over Event Masters - 9.7/10

Christine Verecken
New|Carrefour|

Heel tevreden

Fijne samenwerking met Eventmasters ook op korte termijn kunnen ze kort op de bal spelen. Deelnemers waren zeer tevreden. Zeker aan te raden als remote teambuilding.

Reactie van Event Masters op deze review:

Bedankt voor je fijne review Christine!

Like0 likes
Philip Sempels
New|Crestron Europe BV|

Event Masters

Top bedrijf, vlotte samenwerking en steeds boven verwachting!

Like1 like
Geraldine Seuleusian
New|Daveo|

Een succesvolle teambuilding

We organiseerden een teambuilding voor een dertigtal mensen. De medewerkers vonden het leuk om in groepjes te spelen en hebben er goede herinneringen aan. De organisatie en het spel voldeden aan onze verwachtingen.

bekijk origineel

Like1 like
Kristof Van den Bosch
New|Goodyear Belgium NV|

Ski incentive

In de loop van 2019 werkten wij samen met Event Masters voor het organiseren van 2 ski incentives in januari 2020 (1 Belgische groep, 1 Nederlandse groep). De samenwerking verliep vlekkeloos dankzij hun professionalisme, proactieve communicatie, flexibiliteit en uitgebreide ervaring. De feedback van onze klanten loog er niet om, want beide groepen gaven een gemiddelde tevredenheidsscore van meer dan 9/10.
Kortom: een zeer geslaagde samenwerking en een absolute aanrader!

Like1 like
Sylvia Gea
Expert|Toyota Belgium|

Stimulans voor Toyota-dealers

Wat een geweldige ervaring om met Event Masters en EM-crew te werken. Perfecte opvolging en contactmomenten. Vertaalt briefing in een altijd ongelooflijke ervaring met altijd een "extra" meer. Hun professionele, behulpzame, maar discrete aanwezigheid op het evenement zelf geeft ons als opdrachtgever een onbezorgd, ontspannen en "feel ongelofelijk goed" gevoel waardoor jij als organiserend gezelschap kan genieten van blije en enthousiaste reacties en ook nog eens lekker kan genieten.

bekijk origineel

Like1 like
Janssens Ludwina
New|Allimex|

moordspel in Fletcher hotel

De acteurs waren op geen enkel moment uit hun rol.
Het was heel goed en dynamisch.
2 minpuntjes (maar verwaarloosbaar):
-1 van de personages is niet aan onze tafel komen zitten. Dit heb je nodig om toch mee te zijn in het verhaal.
-De ontknoping duurde erg lang

Like1 like
Els Van Ingelgom
New|Maatwerkbedrijf BWB|

black diamond voor maatwerkbedrijf bwb

Elk detail, vanaf het eerste overleg tot en met de nazorg bij het eten zat goed!
iedereen vond de activiteit heel leuk en we gaan zeker nog samenwerken in de toekomst.
een echte aanrader!

Like2 likes
Anne Dobbelaar
New|Van der Valk Hotel Beveren|

Teamtraining building blocks

We hebben een super leuke & leerzame teambuilding / training gedaan van Event Masters. Het event was perfect georganiseerd en werd op een leuke duidelijke manier begeleid door Event Masters.
De teambuilding was ontzettend leuk en toegankelijk voor iedereen, je voelt nadien meer verbondenheid met alle collega’s doordat je niet enkel met je eigen afdeling samenwerkt. Alle details, afdelingen en medewerkers zijn belangrijk, zoals kleine bouwstenen in een groter geheel, alleen samen kunnen we onze doelen behalen! Achteraf kregen we nog een interessante analyse van experts over hoe wij als team samenwerken met een duidelijk overzicht van onze sterke punten en onze opportuniteiten.

Like1 like
Jessica Lindenberg
New|

Supertoffe, originele activiteiten en een prettige communicatie

Dit jaar wilden we eens iets anders tijdens ons jaarlijkse kantooruitje. Via Google zijn wij terechtgekomen bij Event Masters. Zij hebben twee activiteiten voor ons verzorgd. Alle deelnemers vonden de activiteiten ontzettend leuk. De communicatie verliep ook soepel en ter plekke werd alles voor ons geregeld. Event Masters is zeker een aanrader!

Like1 like
Sally Coome
New|Canonical Group Limited|

Weer een geweldig evenement!

Event Masters hebben mijn bedrijf consequent voorzien van interessante, goed doordachte teambuilding-evenementen. Ik weet dat ik kan vertrouwen op hun aandacht voor detail en hun kundige houding en ik vind het erg leuk om met hen samen te werken.

bekijk origineel

Like1 like
Kate Dechaene
New|amfori|

Geweldig dagje uit

Super vriendelijk, goed georganiseerd. Grote keuze aan activiteiten om uit te kiezen voor een teambuilding dagje uit. Zou het zeker weer gebruiken.

bekijk origineel

Like1 like
Dirk Fontaine
New|Creaton Benelux|

Lancering Creaton

Event Masters heeft ervoor gezorgd dat ons allereerste event een groot succes is geworden, meer dan 200 klanten hebben Creaton van dichtbij leren kennen dankzij dit event. Event Masters heeft zowel in de voorbereiding als tijdens de events een zeer professionele opvolging getoond. Voor ons stond de klantenbeleving centraal. Als we voortgaan op de feedback die wij van onze klanten mochten ontvangen, zijn we hier meer dan in geslaagd. Dank je wel Event Masters

Like1 like
Marino Elens
New|Arcanus BVBA|

Villa Zwartgoud

We hebben een fantastische avond gehad met het personeel dankzij de geweldige acteurs van Event Masters. Het ging ook door in een mooie locatie "Villa Zwartgoud" en het eten was ook heel lekker.

Like1 like
Ann Declercq
New|BM Center|

Roadshow van BMW

Dit is terug allemaal grandioos geregeld én uitgevoerd met de glimlach van de mensen die hier 2 dagen hebben gestaan. Het weer was niet schitterend op de zondag en wel regen gehad, maar het deerde de pret toch niet. De mensen bleven hier met de glimlach de mensen verwelkomen. Feel good gevoel ten top !!

Like1 like
Dominique Schelkens
Expert|Sibelga|

Event Masters... wie anders!

Een sterk concept maakte ons warm om er samen aan te beginnen, het waarmaken van het concept gaf ons een aangename voldoening. Timing, planning en budgetten : alles werd strict opgevolgd. Veiligheid stond voorop tijdens de opbouw, het hele event door en ook bij de afbouw. Last minute aanpassingen werden doorgevoerd, alle vragen kregen een antwoord. Als klant voelden we ons betrokken bij de keuzes, bij de oplossingen en konden we van de expertise van Event Masters genieten. Event Masters brengt een mix van efficiënte, discrete medewerkers die constant aanwezig zijn en geen enkel detail uit het oog verliezen. Ze brengen altijd een tikkeltje meer... kortom ongelooflijk tevreden klanten!

Like1 like
Peter Leemans
New|Vega N.V.|

Top van begin tot einde!

Het begon al bij het eerste contact. Bert Knuts en zijn collega namen de tijd om onze behoeften tot in de details te achterhalen. Hun offerte was dan ook tot in de puntjes uitgewerkt, zelfs reeds voorzien van enkele grafische ideeën! De keuze voor Event Masters was dan ook logisch en verdiend. Al snel werd een stappenplan afgesproken, wat alvast vertrouwen gaf voor de verdere afwikkeling van het project. De intensiteit van de samenwerking werd stelselmatig verhoogd, en intussen werden we met regelmatige tussenpozen op de hoogte gehouden van de stand van zaken, en werd het budget continu up-to-date gehouden afhankelijk van onze wisselende vragen (waar trouwens zeer flexibel op werd gereageerd).
Wanneer het event naderde werden we nóg intensiever begeleid. Nooit werd ons op enige wijze onze massa vragen tijdens de laatste fase kwalijk genomen, integendeel!
Tijdens het event was de regie vlekkeloos en de medewerkers van Event Masters waren zeer beschikbaar.
Niets dan lof voor het ganse team! Ik kan me momenteel niet inbeelden in de toekomst ergens anders te rade te gaan wanneer we terug behoefte hebben aan een externe organisator.

Like2 likes
Anne-Marie Meskens
New|Procter & Gamble|

Energiek and professioneel Team!

Voor onze teambuilding events hebben we reeds een aantal keren beroep gedaan op Event Masters. Iedere keer kreeg ik alleen positieve commentaar van de deelnemers. De aangeboden teambuilding activiteiten voldoen volledig aan onze verwachtingen en zijn op maat gemaakt of worden aangepast. Van begin tot einde in de puntjes verzorgd. Dit met dank aan het team dat zeer energiek is en professioneel werkt! Een aanrader!

Like2 likes
Veronica Deripasko
New|Artec 3D|

Ontsnappingsspel

Hallo allemaal,
Ik wil je bedanken voor het uiterst professionele en positieve team van Event Masters, die de leiding had over ons evenement op 20 september 2018. Ik heb genoten van het hele proces van het evenement: het formaat kiezen, de locatie, het werken aan een scenario, details bespreken en natuurlijk een bijzondere avond neerzetten. Ik kreeg geweldige feedback van alle deelnemers en ben het Event Masters-team dankbaar voor mijn vlotte evenement.

bekijk origineel

Like2 likes
Inge Kramer
New|ATPI Corporate & Sports Events|

In Harmony in Boedapest

Een uitgebreide lunch op het terras van een van de duurste restaurants van Boedapest kan je niet beter afsluiten dan relaxed luisteren naar prive concert. De locatie was er perfect voor: gouden kroonluchters, kleurrijke muurschilderingen en grote spiegels. De groep nam nietsvermoeiend plaats op de stoelen in de concertzaal en luisterde achterover geleund naar de mooie klanken van het orkest....totdat de dirigent hen lachend vertelde dat ze het allemaal zelf moesten gaan doen. Oeps! Al snel verspreidden de groepjes zich over de verschillende zalen in het gebouw en terwijl het buiten 35 graden was, hadden ze niet eens tijd om even pauze te nemen voor een glaasje water, ze moesten door! Ik heb nog nooit iedere deelnemer zich meer dan 100% zien geven tijdens een groepsactiviteit, echt iedereen deed mee. Het resultaat was geweldig! Er zijn zelfs mensen die na deze activiteit hun muzikale hobby weer hebben opgepakt.

Like2 likes
Tim Van Mol
New|Brouwrijen Alken-Maes N.V.|

Krakken in hun vak

Eind 2017 organiseerden we met Brouwerijen Alken-Maes een incentive trip naar Panama in organisatie van Event Masters. Alleen de bestemming al heeft veel van mijn klanten getriggerd. De organisatie, begeleiding en after sales van het project was steeds tot in de puntjes verzorgd. Event Masters is voor mij een middelgrote speler op de eventsmarkt die zijn professionalisme combineert met een zakelijke gemoedelijkheid. De passie waarmee het team aan de slag gaat om van een project het beste te maken is aanstekelijk. Ik ben alvast zeer tevreden over de door hen geboden service.

Like3 likes
Michèle Gossiaux
New|VINCI Facilities|

Top service !

Top en professionele service.

Like3 likes
Helga Verveynne
New|Groep Anthonissen|

de Haka was de max

In juni hadden wij een teambuilding met ons bedrijf. De namiddag was gevuld met leuke activiteiten en werd afgesloten met een spannende openbare verkoop. 1 van de activiteiten was een Haka bedenken en uitvoeren, onze medewerkers spreken hier nog over, het was hilarisch en gaf iedereen pakken energie. Naar mijn gevoel had de begeleiding van de verschillende teams wat strikter gemogen zodat echt iedereen deelnam, maar dat is dan weer mijn voorkeur, anderen houden misschien net van meer vrijheid. Het voortraject was super, Event Masters luistert goed naar je noden om een geschikt programma samen te stellen.

Like3 likes
serge wyns
New|comparex|

Garantie voor succes

De projecten worden telkens van dag één correct ingeschat en vervolgens naar een succesvol evenement vertaald. Het teamwerk achter de schermen loopt gesmeerd en alles gebeurt met een glimlach of een positieve noot. Toppers zijn het!

Like3 likes
Christopher Flores
New|BICS|

Grote professionaliteit

Ik heb in het verleden verschillende keren met Event Masters gewerkt voor verschillende evenementen. Elke keer hebben ze bewezen uiterst professioneel en goed georganiseerd te zijn, en de facilitators weten hoe ze goed moeten omgaan met alle soorten mensen met verschillende achtergronden. Sterk aanbevolen!

bekijk origineel

Like3 likes
Alex Klei
Expert|Windshift|

Zeer professioneel

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier samengewerkt met Event Masters. Ze werken zeer professioneel en komen afspraken altijd stipt na. Er wordt gezocht naar creatieve oplossingen en er is veel kennis in huis. Aanrader.

Like4 likes
Jean-François Demets
New|Bosch Thermotechnology|

Steeds weer TOP

Reeds vaak samengewerkt met event masters. Wat mij heel sterk opvalt is hoe vlot zij de briefing kunnen vertalen in een duidelijke offerte en hoe zij steeds een event kunnen uitbouwen dat perfect aansluit bij de leefwereld van de doelgroep. Wij zijn steeds tevreden geweest, maar ook bij onze klanten hebben ze meermaals een onvergetelijke positieve indruk achtergelaten. Bij onvoorzien omstandigheden wordt vlot naar een alternatief of een oplossing gezocht.

Like4 likes
Dominique Schelkens
Expert|Sibelga|

Succesvol en betrouwbaar samenwerken

Evenementen met Event Masters is een werkelijke samenwerking! Alles begint met een briefing waar EM al snel de vragen en noden analyseert van het bedrijf. Hun voorstellen zijn dan ook heel gedetailleerd uitgewerkt en elk puntje wordt samen in overleg vastgelegd. Op budgetair vlak is EM heel betrouwbaar en transparant. Budgetten worden op de voet gevolgd stap per stap naarmate de organisatie zich op touw zet. Wij hebben de kans - en het geluk - gehad om samen met EM opendeurdagen te houden in ons bedrijf, een waar succes! Alles berustte op samenwerking, oor voor de klant, concern voor een piekfijne afwerking, oog voor detail,... De catering was fijn verzorgd, een aanbod dat volledig overeenstemde met ons publiek. Elk bedrijf heeft wellicht een specifiek publiek, wij hebben heel wat technici die dagelijks in de sleuf zitten, deze mensen houden van lekker eten, maar ook van 'veel' eten! Ook veiligheid staat centraal voor EM, niets wordt terzijde gelaten (EHBO, RYD of andere Bobactie,...) wat voor een bedrijf heel rustgevend is.

Like4 likes
John Lewis
New|Renmans|

Go great with the masters of events !

Ik wens hier de Directie en de medewerkers van Eventmasters van hart te bedanken voor het organiseren van een event voor ons bedrijf.
Hun eerst enorm kwaliteit is... luisteren! Luisteren naar de verwachtingen van hun klant.
Deze verwachtingen zijn achteraf vertaald geweest met heel veel efficientie in een professionele afgewerkte product: alles was tot in de laaste puntjes dik in ordre.
Zij gaven constant feed-back en dat stelt de klant op zijn gemak.
En last but not least: het glimlach van Evelien maakt het verschil :-)

Like3 likes
Philip Sempels
Expert|Ingram Micro|

Op hen kan je altijd rekenen

De samenwerking met Event Masters is altijd top. Het start al met de briefing, zij luisteren en begrijpen waar het om gaat, ook al omwille van de lange ervaring die ze meedragen natuurlijk. Elk voorstel is dan vaak ook meteen al raak en vraagt enkel nog wat schaafwerk. Op de uitvoering zelden iets aan te merken. Wanneer er omverwachte omstandigheden opduiken, toch vaak het geval in dit wereldje, komt er altijd snel de juiste oplossing. En tot slot, een hele belangrijke, geen verrassingen achteraf inzake budget. Kortom, een aanrader.

Like4 likes

Activiteiten Event Masters

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Kenya | Madagascar | Mauritius | Morocco | Namibia | Senegal Republic | South Africa | Tanzania | Tunisia | Zimbabwe | Bhutan | Cambodia | Georgia | Hong Kong | India | Indonesia | Israel | Japan | Jordan | Laos | Lebanon | Macau | Malaysia | Maldives | Mongolia | Nepal | Singapore | Sri Lanka | Thailand | United Arab Emirates | Vietnam | Australia | Albania | Andorra | Austria | Belarus | Belgium | Bosnia and Herzegovina | Bulgaria | Croatia | Cyprus | Czech Republic | Denmark | Estonia | Faroe Islands | Finland | France | Germany | Gibraltar | Greece | Hungary | Iceland | Ireland | Italy | Latvia | Liechtenstein | Lithuania | Luxembourg | Macedonia | Malta | Moldova | Monaco | Netherlands | Norway | Poland | Portugal | Romania | Russia | San Marino | Serbia, Republic of | Slovakia | Slovenia | Spain | Sweden | Switzerland | Ukraine | United Kingdom | Vatican city | Isle of Man | Kosovo | Canada | Costa Rica | Cuba | Jamaica | Mexico | Panama | USA | Alabama | Alaska | Arizona | Arkansas | California | Colorado | Connecticut | Delaware | District Of Columbia | Florida | Georgia | Hawaii | Idaho | Illinois | Indiana | Iowa | Kansas | Kentucky | Louisiana | Maine | Maryland | Massachusetts | Michigan | Minnesota | Mississippi | Missouri | Montana | Nebraska | Nevada | New Hampshire | New Jersey | New Mexico | New York | North Carolina | North Dakota | Ohio | Oklahoma | Oregon | Pennsylvania | Rhode Island | South Carolina | South Dakota | Tennessee | Texas | Utah | Vermont | Virginia | Washington | West Virginia | Wisconsin | Wyoming | Argentina | Bolivia | Brazil | Chile | Colombia | Ecuador | Paraguay | Peru | Yvelines | Yonne | Vosges | Paris | Vienne | Vendée | Vaucluse | Var | Val d'Oise | Val-de-Marne | Tarn-et-Garonne | Tarn | Somme | Seine-Saint-Denis | Seine-Maritime | Seine-et-Marne | Savoy | Sarthe | Saône-et-Loire | Pyrénées-Orientales | Pyrénées-Atlantiques | Puy-de-Dôme | Rhône | Pas-de-Calais | Orne | Oise | North | Nièvre | Moselle | Morbihan | Meuse | Meurthe et Moselle | Mayenne | Marne | Manche | Maine-et-Loire | Lozère | Lot-et-Garonne | Lot | Loir-et-Cher | Loiret | Loire-Atlantique | Loire | Landes | Jura | Isère | Indre-et-Loire | Indre | Ille-et-Vilaine | Hérault | Hauts-de-Seine | Haut-Rhin | Haute-Vienne | Hautes-Pyrénées | Haute-Savoie | Haute-Saône | Hautes-Alpes | Haute-Marne | Haute-Loire | Upper Garonne | Upper Corsica | Gironde | Gers | Gard | Finistère | Eure-et-Loir | Eure | Essonne | Drôme | Doubs | Dordogne | Deux-Sèvres | Creuse | Côtes-d'Armor | Cote d'Or | South Corsica | Corrèze | Cher | Charente-Maritime | Charente | Cantal | Calvados | Bouches-du-Rhône | Territoire de Belfort | Bas-Rhin | Aveyron | Aude | Aube | Ariège | Ardennes | Ardèche | Alpes-Maritimes | Alpes-de-Haute-Provence | Allier | Aisne | Ain | Thuringia | Schleswig-Holstein | Saxony-Anhalt | Saxony | Saarland | Rheinland-Pfalz | North Rhine-Westphalia | Lower Saxony | Mecklenburg-Vorpommern | Hesse | Hamburg | Bremen | Brandenburg | Berlin | Bavaria | Baden-Württemberg | Wiltz | Vianden | Remich | Redange | Mersch | Luxembourg | Grevenmacher | Esch-sur-Alzette | Echternach | Diekirch | Clervaux | Capellen | Murcia | Ceuta | Balearic Islands | Andalusia | Canary Islands | Castille-La Mancha | Extremadura | Valencia | Asturias | Navarre | Madrid | La Rioja | Cantabria | Aragon | Castille and León | Catalonia | Galicia | Basque Country | Melilla | Wales | Scotland | Northern Ireland | England | Western Australia | South Australia | Northern Territory | Victoria | Tasmania | Queensland | New South Wales | Australian Capital Territory | Alberta | British Columbia | Manitoba | New Brunswick | Northwest Territories | Nova Scotia | Nunavut | Ontario | Prince Edward Island | Quebec | Saskatchewan | Yukon | Newfoundland and Labrador | Connaught | Leinster | Munster | Ulster

Nieuws

Event Masters
Nieuwe website!
11 September 2020

Weg met het oude, binnen met het nieuwe. Zelfs in deze tijden hebben we onze ondernemersgeest behouden en hebben we een geheel nieuwe website bedacht om u op de hoogte te houden van onze ervaringen! Het is tijd om onze nieuwe website te onthullen. Bekijk het op www.eventmasters.eu Wat denk je? #WeAreEventMasters

bekijk origineel

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Proficiat met de nieuwe site! Ziet er top uit.

Event Masters
Event Masters valt driemaal in de prijzen op de Travel Awards.
16 November 2019

Hooray! Not one, but three awards for our team at the Travel Awards! #TMTravelAwards. A great reward for all the hard work we put into giving our clients the best possible event experience. We can call ourselves:

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Van harte gefeliciteerd!

Like | Reply
Event Masters
PERSBERICHT BIG NEWS! - Event Masters neemt incentivespecialisten Thomas Cook Business Incentives in dienst en verdubbelt haar International Events departement!
21 October 2019

Het grote publiek kent Thomas Cook Belgium als touroperator voor particulieren. Thomas Cook organiseert echter al heel wat jaren ook incentivereizen voor corporate klanten. Een business die ook Event Masters al heel lang onder de knie heeft. Na het faillissement van Thomas Cook besloot Event Masters om meteen vier incentivespecialisten over te hevelen naar het team in Willebroek.


⏩ Lees meer op ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Proficiat!

Like | Reply
Event Masters
Eerste bureau dat een evenement organiseerde in de gerestaureerde Handelsbeurs
15 October 2019

We zijn vereerd om als allereerste bureau een evenement te organiseren in de prachtig gerestaureerde historische Handelsbeurs in Antwerpen. Zeker niet ons laatste evenement hier! Veel dank aan onze partners en leveranciers voor het maken van een onvergetelijke avond voor onze gasten! #settingtrendsnotfollowingtrends #proud

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer