Turning events into experiences


Event Masters creëert authentieke ervaringen en memorabele evenementen. We verrassen je gasten en laten hen het wow-gevoel ervaren, zodat ze iets ervaren wat ze nooit eerder ervoeren. Merken, bedrijven en mensen verenigen - we beheersen de kunst om onze klant te verrassen. Hoe kunnen we je verrassen?

Event Masters in een notendop:

 • team van creatieve denkers
 • praktische doeners
 • marktleider op vlak van teambuilding events
 • meer dan 20 jaar ervaring

Onze job is om te luisteren. Om te horen wat je precies wil zeggen. En om de onderliggende boodschap te begrijpen. Het resultaat? Creatieve ideeën die bijblijven en emoties opwekken. Dit alles perfect uitgevoerd door een bedrijf waarop je kan vertrouwen - gedurende het hele verhaal.

Ben je klaar voor een Event Masters ervaring? Laat je dan inspireren door onze evenementen!
Maak kennis met onze 4 afdelingen: Teambuilding, Tailormade, Incentives en Destination Management en zet je dan schrap voor een onvergetelijke rit!

14 reviews over Event Masters - 9.8/10

 • Top van begin tot einde!

  Het begon al bij het eerste contact. Bert Knuts en zijn collega namen de tijd om onze behoeften tot in de details te achterhalen. Hun offerte was dan ook tot in de puntjes uitgewerkt, zelfs reeds voorzien van enkele grafische ideeën! De keuze voor Event Masters was dan ook logisch en verdiend. Al snel werd een stappenplan afgesproken, wat alvast vertrouwen gaf voor de verdere afwikkeling van het project. De intensiteit van de samenwerking werd stelselmatig verhoogd, en intussen werden we met regelmatige tussenpozen op de hoogte gehouden van de stand van zaken, en werd het budget continu up-to-date gehouden afhankelijk van onze wisselende vragen (waar trouwens zeer flexibel op werd gereageerd).
  Wanneer het event naderde werden we nóg intensiever begeleid. Nooit werd ons op enige wijze onze massa vragen tijdens de laatste fase kwalijk genomen, integendeel!
  Tijdens het event was de regie vlekkeloos en de medewerkers van Event Masters waren zeer beschikbaar.
  Niets dan lof voor het ganse team! Ik kan me momenteel niet inbeelden in de toekomst ergens anders te rade te gaan wanneer we terug behoefte hebben aan een externe organisator.

  - Vega N.V. ()

 • Energiek and professioneel Team!

  Voor onze teambuilding events hebben we reeds een aantal keren beroep gedaan op Event Masters. Iedere keer kreeg ik alleen positieve commentaar van de deelnemers. De aangeboden teambuilding activiteiten voldoen volledig aan onze verwachtingen en zijn op maat gemaakt of worden aangepast. Van begin tot einde in de puntjes verzorgd. Dit met dank aan het team dat zeer energiek is en professioneel werkt! Een aanrader!

  - Procter & Gamble ()

 • Escape game

  Hello everyone,
  I would like to say Thank you for the extremely professional and positive team from Event Masters, who was in charge of our event on 20 September 2018. I enjoyed the whole process of the event: choosing the format, location, working on a scenario, discussing details and of course holding out an outstanding evening. I received great feedback from all participants and grateful to Event Masters team for my smooth event.

  - Artec 3D ()

 • In Harmony in Boedapest

  Een uitgebreide lunch op het terras van een van de duurste restaurants van Boedapest kan je niet beter afsluiten dan relaxed luisteren naar prive concert. De locatie was er perfect voor: gouden kroonluchters, kleurrijke muurschilderingen en grote spiegels. De groep nam nietsvermoeiend plaats op de stoelen in de concertzaal en luisterde achterover geleund naar de mooie klanken van het orkest....totdat de dirigent hen lachend vertelde dat ze het allemaal zelf moesten gaan doen. Oeps! Al snel verspreidden de groepjes zich over de verschillende zalen in het gebouw en terwijl het buiten 35 graden was, hadden ze niet eens tijd om even pauze te nemen voor een glaasje water, ze moesten door! Ik heb nog nooit iedere deelnemer zich meer dan 100% zien geven tijdens een groepsactiviteit, echt iedereen deed mee. Het resultaat was geweldig! Er zijn zelfs mensen die na deze activiteit hun muzikale hobby weer hebben opgepakt.

  - ATPI Corporate & Sports Events ()

 • Krakken in hun vak

  Eind 2017 organiseerden we met Brouwerijen Alken-Maes een incentive trip naar Panama in organisatie van Event Masters. Alleen de bestemming al heeft veel van mijn klanten getriggerd. De organisatie, begeleiding en after sales van het project was steeds tot in de puntjes verzorgd. Event Masters is voor mij een middelgrote speler op de eventsmarkt die zijn professionalisme combineert met een zakelijke gemoedelijkheid. De passie waarmee het team aan de slag gaat om van een project het beste te maken is aanstekelijk. Ik ben alvast zeer tevreden over de door hen geboden service.

  - Brouwrijen Alken-Maes N.V. ()

 • Top service !

  Top en professionele service.

  - VINCI Facilities ()

 • de Haka was de max

  In juni hadden wij een teambuilding met ons bedrijf. De namiddag was gevuld met leuke activiteiten en werd afgesloten met een spannende openbare verkoop. 1 van de activiteiten was een Haka bedenken en uitvoeren, onze medewerkers spreken hier nog over, het was hilarisch en gaf iedereen pakken energie. Naar mijn gevoel had de begeleiding van de verschillende teams wat strikter gemogen zodat echt iedereen deelnam, maar dat is dan weer mijn voorkeur, anderen houden misschien net van meer vrijheid. Het voortraject was super, Event Masters luistert goed naar je noden om een geschikt programma samen te stellen.

  - Groep Anthonissen ()

 • Garantie voor succes

  De projecten worden telkens van dag één correct ingeschat en vervolgens naar een succesvol evenement vertaald. Het teamwerk achter de schermen loopt gesmeerd en alles gebeurt met een glimlach of een positieve noot. Toppers zijn het!

  - comparex ()

 • Great Professionalism

  I have worked with Event Masters several times in the past for various events. Each time they have proven to be extremely professional, well organized, and the facilitators know how to interact well with all types of people coming from various backgrounds. Highly recommended!

  - BICS ()

 • Zeer professioneel

  Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier samengewerkt met Event Masters. Ze werken zeer professioneel en komen afspraken altijd stipt na. Er wordt gezocht naar creatieve oplossingen en er is veel kennis in huis. Aanrader.

  - Windshift ()

 • Steeds weer TOP

  Reeds vaak samengewerkt met event masters. Wat mij heel sterk opvalt is hoe vlot zij de briefing kunnen vertalen in een duidelijke offerte en hoe zij steeds een event kunnen uitbouwen dat perfect aansluit bij de leefwereld van de doelgroep. Wij zijn steeds tevreden geweest, maar ook bij onze klanten hebben ze meermaals een onvergetelijke positieve indruk achtergelaten. Bij onvoorzien omstandigheden wordt vlot naar een alternatief of een oplossing gezocht.

  - Bosch Thermotechnology ()

 • Succesvol en betrouwbaar samenwerken

  Evenementen met Event Masters is een werkelijke samenwerking! Alles begint met een briefing waar EM al snel de vragen en noden analyseert van het bedrijf. Hun voorstellen zijn dan ook heel gedetailleerd uitgewerkt en elk puntje wordt samen in overleg vastgelegd. Op budgetair vlak is EM heel betrouwbaar en transparant. Budgetten worden op de voet gevolgd stap per stap naarmate de organisatie zich op touw zet. Wij hebben de kans - en het geluk - gehad om samen met EM opendeurdagen te houden in ons bedrijf, een waar succes! Alles berustte op samenwerking, oor voor de klant, concern voor een piekfijne afwerking, oog voor detail,... De catering was fijn verzorgd, een aanbod dat volledig overeenstemde met ons publiek. Elk bedrijf heeft wellicht een specifiek publiek, wij hebben heel wat technici die dagelijks in de sleuf zitten, deze mensen houden van lekker eten, maar ook van 'veel' eten! Ook veiligheid staat centraal voor EM, niets wordt terzijde gelaten (EHBO, RYD of andere Bobactie,...) wat voor een bedrijf heel rustgevend is.

  - Sibelga ()

 • Go great with the masters of events !

  Ik wens hier de Directie en de medewerkers van Eventmasters van hart te bedanken voor het organiseren van een event voor ons bedrijf.
  Hun eerst enorm kwaliteit is... luisteren! Luisteren naar de verwachtingen van hun klant.
  Deze verwachtingen zijn achteraf vertaald geweest met heel veel efficientie in een professionele afgewerkte product: alles was tot in de laaste puntjes dik in ordre.
  Zij gaven constant feed-back en dat stelt de klant op zijn gemak.
  En last but not least: het glimlach van Evelien maakt het verschil :-)

  - Renmans ()

 • Op hen kan je altijd rekenen

  De samenwerking met Event Masters is altijd top. Het start al met de briefing, zij luisteren en begrijpen waar het om gaat, ook al omwille van de lange ervaring die ze meedragen natuurlijk. Elk voorstel is dan vaak ook meteen al raak en vraagt enkel nog wat schaafwerk. Op de uitvoering zelden iets aan te merken. Wanneer er omverwachte omstandigheden opduiken, toch vaak het geval in dit wereldje, komt er altijd snel de juiste oplossing. En tot slot, een hele belangrijke, geen verrassingen achteraf inzake budget. Kortom, een aanrader.

  - Ingram Micro ()