Event Masters

Event Masters

Event Masters
  • Brownfieldlaan 37-1, 2830 Willebroek, België
  • Certificate of Excellence 2022

Turning events into experiences

#WeAreEventMasters, wie bent u?

Jouw bedrijf is anders dan alle anderen. Event Masters begrijpt dit als geen ander. Dat is waarom het event van jouw bedrijf een aangepaste aanpak verdient. ​​​​​​​Het team van Event Masters is er in de eerste plaats dan ook om te luisteren. Samen duiken ze in jouw bedrijfscultuur en vertalen ze jullie wens, idee en briefing naar een creatief en memorabel event. Event Masters omkadert eender welke boodschap met een beleving.

Event Masters vandaag is een dynamisch event marketing bedrijf met een uitgebreid eventaanbod. Een idee nodig voor een teambuilding of incentive? Misschien wil je een op maat gemaakt event of een congres organiseren? Je grenzen verleggen met een event in het buitenland? Event Masters biedt een totaalaanbod op vlak van events.


Transparant en creatief

Event Masters wordt geprezen door hun klanten voor de transparante budgetten en creativiteit. Een evenement op maat verdient tenslotte ook een budget op maat. Het team werkt voortdurend aan eerlijke en transparante partnerships met hun klanten: "We zijn gewoon zoals we zijn."

Bovendien gaat Event Masters voortdurend ‘the extra mile’ voor events die je niet onberoerd laten en emotioneren. Hun creatieve ideeën zijn gemaakt om te blijven plakken.


Teamwork makes the dream work

Wat Event Masters écht uniek maakt? Dat is het team. In elke afdeling zitten stuk voor stuk experten in hun vakgebied. Creatieve denkers en praktische doeners.

Het team bestaat uit 30 collega’s. Allemaal met passie en gedrevenheid voor het vak. Dat enthousiasme maakt echt een gigantisch verschil. Bij Event Masters hebben ze allen samen een duidelijke visie: de 'extra mile' gaan en ervoor zorgen dat elk evenement, groot of klein, er staat.


Maak kennis met onze 6 afdelingen: Teambuilding -& Training, Tailormade, International Events, PCO&DMC en Event Logistics en zet je dan schrap voor een onvergetelijke rit!

Event Masters
Hooray, we won the certificate of Excellence for the 5th time in a row!
10 November 2022

Can we get a whoop whoop? 🙌


For the 5th time in a row, we won the Certificate of Excellence - awarding the most valued event companies of 2022! 🤩

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 10 November 2022

Dikke proficiat! Als je de reviews van jullie klanten leest, dan weet je dat dit dik verdiend is!

Hope Essien
New |Shirob Events | 17 November 2022

Beautiful

41 reviews over Event Masters - 9.8/10

Schrijf een review
Mireille De Weerdt
New|Schindler Belux|

Schindler - Battle of the tables

Een absolute aanrader! Wat een fantastisch bedrijf om mee samen te werken. Van planning tot executie geen enkel slecht punt behaald.
De presentator was perfect tweetalig en animeerde alle 85 personen als geen ander. Ik ga in de toekomst zeker en vast nog eens samenwerken met jullie. Nogmaals dank!

0 likes|
Katia Marinelli
New|Gate Gourmet Belgium n.v.|

Personeelsfeest - 20 jarig bestaan van ons bedrijf

Dank aan Event Masters en vooral aan Aurore voor het helpen organiseren van ons personeelsfeest voor het 20-jarig jubileum van het bedrijf. Gemakkelijk contact, zeer duidelijke en gedetailleerde offertes, perfecte organisatie, voorstellen, keuze van artiesten en zeer kwalitatieve activiteiten. Vlekkeloos! Alle beloften gehouden! We hebben uitstekende feedback gehad van onze medewerkers. Zonder aarzeling aanbevelen!👍

bekijk origineel

Reactie van Event Masters op deze review:

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw mening te geven en voor uw vriendelijke opmerking en uw loyaliteit!

bekijk origineel

0 likes|
Saskia Baumans
New|RAD|

Schitterend event!

Er werd vooraf vlot en snel gecommuniceerd en meegedacht om een leuke teambuilding samen te stellen ,ook de offerte was zeer duidelijk en flexibel.
Ter plaatse werd alle tot in de puntjes goed opgevolgd met een grappige en ludieke toets tijdens het fun gedeelte en de proeven werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
Onze groep bestond uit een 65 tal personen van verschillende leeftijden en iedereen kon vlot meedoen, zelfs een oplossing voor de weergoden die ons niet goed gezind waren werd onmiddellijk aangepakt (tenten/poncho's)
Echt een top ervaring!

Reactie van Event Masters op deze review:

Hey Saskia, bedankt voor jouw positieve review! We kijken er naar uit om een volgende keer weer samen te werken.

0 likes|
Francoise Lacroix
New|ASL Airlines Belgium|

Een topteam voor een topevenement!

Dank aan Event Masters, en in het bijzonder Eline, en alle medewerkers die onze eerste Team Building tot een perfect succes hebben gemaakt. Na 2 jaar ontbering was er veel vraag naar ons personeel en de uiterst positieve feedback bevestigt dat ze echt niet teleurgesteld waren. Event Masters zorgde in alle opzichten, tot in het kleinste detail, ook voor het weer😀 . Onze behoeften werden begrepen en gehoord, en de geboden flexibiliteit, beschikbaarheid en attentheid werden zeer op prijs gesteld. We raden Event Masters zeker aan als onmisbare partner voor de organisatie van evenementen, en zullen niet aarzelen om een beroep op hen te doen voor onze toekomstige projecten.

bekijk origineel

Reactie van Event Masters op deze review:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

bekijk origineel

0 likes|
cristel Uyttenbroeck
New|Imperbel - Derbigum|

familie dag

We deden beroep op Event Masters om onze Familiedag te organiseren. Het succes was er! Een organisatie aan de top! Topsuggesties. We hebben alleen positieve feedback ontvangen van onze medewerkers
Met dank aan Aurore en het hele team

bekijk origineel

Reactie van Event Masters op deze review:

Bedankt Cristel, dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen!

bekijk origineel

0 likes|
Sylvie Marissal
New|RBFA|

Together As One - RBFA Inhuldiging

Event Masters is een betrouwbare, flexibele, oplossingsgerichte, meedenkende en creatieve partner. Van dag één hebben ze er naar gestreefd om onze ideeën en concepten mee leven te geven, om de juiste partners aan te spreken, ... in de uitwerkingsfase werd de nodige aandacht besteed aan de details die het af maken. Niets is hen té veel, ook last minute aanpassingen. We hebben steeds snel kunnen schakelen, zonder ons concept uit het oog te verliezen. Kortom we waren écht 'Together as One' in dit avontuur!

Reactie van Event Masters op deze review:

Het was een eer en een genoegen om voor de Royal Belgian Football Association deze inauguratie te organiseren. Ook wij hebben genoten van onze samenwerking. Bedankt voor je review!

0 likes|
Bart Claes
New|LeasePlan|

Waarde toevoegende Events? Event Masters bellen!

We werken al enkele jaren samen met Eventmasters voor onze klanten, partner en personeelsevents. Waarom? Steeds out of the box, vernieuwend en hoog op kwaliteit. Als je met Eventmasters samenwerkt, kun je zeker zijn dat het top zal zijn. Perfecte voorbereiding, goede afstemming en vooral: wat de klant in gedachten heeft.

Reactie van Event Masters op deze review:

Bedankt Bart voor je mooie recensie! Altijd een plezier om voor LeasePlan te werken.

bekijk origineel

1 like|
Geert Geert Rotty
New|COMOPSMED - Congresdirecteur|

Organisatie Wereldcongres “International Committee on Military Medicine (ICMM)”

Jan en zijn team,

Het was een eer en een waar genoegen om als congresdirecteur samen met jullie het Wereldcongres van het “International Committee on Military Medicine (ICMM)” te organiseren van 05 – 09 september 2022.
Ondanks de complexiteit van het geheel zijn jullie er in geslaagd om van dit congres een succes te maken.
De deelnemers aan het congres lieten weten dat alles “smoothly” verlopen is.
Jullie professionalisme, organisatietalent, creativiteit, flexibiliteit, … waren absolute top. Mede daardoor is alles soepel en vlot verlopen.
Bedankt voor al jullie inzet en geduld.
Het was leuk samenwerken met jullie.

Reactie van Event Masters op deze review:

Bedankt voor deze mooie woorden! Ook langs onze kant een welgemeende dank u wel voor het vertrouwen en de mooie samenwerking.

0 likes|
Matthias Franssen
New|Emtex BV|

20 jaar Emtex Life Science vieren

Bedankt Event Masters, in het bijzonder de begeleiding van Melina Beckers en Aurore Feyt, voor het organiseren van dit Event. Het resultaat was fantastisch. Je hebt het gedaan !!! Bedankt Mat

bekijk origineel

Reactie van Event Masters op deze review:

Bedankt Matthias voor je mooie recensie. We vonden het geweldig om dit evenement voor Emtex te organiseren!

bekijk origineel

0 likes|
Ann Van Acker
New|TomTom Belgium|

TomTom Celebration Radio

Hierbij een kleine bloemlezing van de commentaren van de collega's:
TomTom celebration radio was GREAT!!!
Congrats to the organizing team! It was a great afternoon!
Exceeded all my expectations!! Very cool event, perfectly organised 😊
Was de max, héél leuk en zat tof in elkaar !!!
Het was dus een perfect georganiseerd event, Marcel was een schitterende host, de interacties met de collega's waren een plezier om naar te luisteren en de strijdlust bij het personeel is terug na een middag vol plezier:-)

Reactie van Event Masters op deze review:

Bedankt voor deze lovende woorden! We hebben er zelf ook van genoten ;-)

Dankjewel voor het vertrouwen!

1 like|
Inge Vandenbussche
Expert|Medtronic|

Het is een spelshow

We besloten om een feestje te geven - ter herdenking van het feit dat we een heel jaar vanuit huis werken. Het heeft geen zin om stil te staan bij wat we niet kunnen veranderen, maar vier als team - voor gezondheid - voor ons - #f Furthertogether - het volgende evenement al aan het plannen met #eventmasters en een groter Medtronic-team :) BEDANKT) Precies wat de dokter heeft besteld :)

bekijk origineel

Reactie van Event Masters op deze review:

Het was een waar genoegen om dit evenement voor Medtronic te organiseren! #Connectingteams

bekijk origineel

1 like|
Dirk Dirk Mertens
New|Huntsman|

Race de wereld rond ... een succesverhaal @ Huntsman

Wat een geweldig teamevenement was dit! Zoveel positieve reacties van mijn collega's en teamleden.
Een paar voorbeelden:
- Wat een leuk spel!
- Ik heb sinds een paar maanden niet meer zo hard gelachen!
- Ik heb anderhalf uur niet aan mijn werk gedacht ... Ik was echt niet verbonden

Dus het is niet nodig om te zeggen dat dit evenement een succes was en al mijn vakjes aanvulde voor wat ik zocht voor mijn team ...

Bedankt Event Masters

Met vriendelijke groet,
Dirk

bekijk origineel

Reactie van Event Masters op deze review:

We zijn zo blij dat we je kunnen helpen bij het organiseren van een leuke en boeiende activiteit voor je team!
Bedankt voor je vertrouwen!

bekijk origineel

0 likes|
Christine Verecken
New|Carrefour|

Heel tevreden

Fijne samenwerking met Eventmasters ook op korte termijn kunnen ze kort op de bal spelen. Deelnemers waren zeer tevreden. Zeker aan te raden als remote teambuilding.

Reactie van Event Masters op deze review:

Bedankt voor je fijne review Christine!

0 likes|
Philip Sempels
Expert|Crestron Europe BV|

Event Masters

Top bedrijf, vlotte samenwerking en steeds boven verwachting!

1 like|
Geraldine Seuleusian
New|Daveo|

Een succesvolle teambuilding

We organiseerden een teambuilding voor een dertigtal mensen. De medewerkers vonden het leuk om in groepjes te spelen en hebben er goede herinneringen aan. De organisatie en het spel voldeden aan onze verwachtingen.

bekijk origineel

1 like|

Lid van...

ACC
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten Event Masters

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Belgium
Activiteiten:
Teambuilding en bedrijfsuitjes | Evenementenbureaus | Productlanceringen | Organisatie congressen en seminaries
Trefwoorden:
organisatie bedrijfsevenement | evenement organiseren | organisatie evenementen | bedrijfsevenement | teambuilding activiteit | organisatie bedrijfsevenementen | evenementenbureau | bedrijfsevenementen organisatie | personeelsfeest | evenement organisatie | bedrijfsuitjes | bedrijfsevenement organisatie | bedrijfsevenementen | teambuilding activiteiten | organisatie evenement | bedrijfsevenementen organiseren | organisatiebureau | evenementen organisatie | evenementen organiseren | bedrijfsuitje | bedrijfsevenement organiseren | productlancering | congres | teambuilding | eventbureau | meeting | event | jubileum | inauguratie

Nieuws

Ontdek het teambuilding aanbod in Oostende

Ontdek het teambuilding aanbod in Oostende

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Bert Knuts verkozen tot nieuwe Voorzitter van het ACC Expert Center Event Marketing

Bert Knuts verkozen tot nieuwe Voorzitter van het ACC Expert Center Event Marketing

België sleept 17 nominaties voor BEA World Event Awards in de wacht

België sleept 17 nominaties voor BEA World Event Awards in de wacht

Teambuilding in de voetsporen van de Vikings

Teambuilding in de voetsporen van de Vikings

Event Masters verhuist

Event Masters verhuist

Jan Van den Broeck naar Event Masters

Jan Van den Broeck naar Event Masters

Fusie tussen Belgische eventbureau

Fusie tussen Belgische eventbureau

Interne overname Event Masters

Interne overname Event Masters

Interactief dineren met 'Battle of the Tables' van Event Masters

Interactief dineren met 'Battle of the Tables' van Event Masters

Event Masters
Wij wonnen het Certificate of Excellence.... alweer!
06 December 2021

Wij wonnen voor de 4de maal op rij het Certificate of Excellence?! Daar worden wij heel blij van! Bedankt aan onze klanten om te blijven geloven in onze masters, in onze digitale en hybride oplossingen en in onze creatieve aanpak. Een happy client is keer op keer een happy master. #WeAreEventMasters

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 06 December 2021

4x 🏆 Dikke proficiat! 🍾

Event Masters
Gouden BEA voor Event Masters
02 December 2021

Yesss! We hebben een gouden BEA award gewonnen voor onze Global Festival Game!🙏 Zo trots op onze veerkracht en creativiteit! Zo trots op ons team! #WeAreEventMasters

bekijk origineel

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 02 December 2021

Congratulations Event Masters team 💪🍾

Rik Deckers
Expert |Lady Bird | 06 December 2021

Proficiat Event Masters! 👌

Like | Reply
Event Masters
Ontdek de Global Festival Game en registreer je nu!
26 March 2021

Nieuw! Om het gebrek aan festivals goed te maken, heeft Event Masters een gloednieuwe festivalspel ontwikkeld!

Ben jij en je team de ultieme festivalbezoeker?


Grijp je kans en krijg volledige toegang tot de sneak preview van onze Global Festival Game op donderdag 1 april of dinsdag 27 april. Teams kunnen zich inschrijven met 4 deelnemers per team.

Lees meer

bekijk origineel

Placeholder image
Like Reageer
Event Masters
Uitnodiging // Op zoek naar korte, scherpe en energieke online teambuildingactiviteiten?
15 March 2021

Maak op 23 maart kennis met onze meeting energizers. Deze activiteiten zijn speciaal ontworpen om het energieniveau te verhogen en het pad voor productieve communicatie tijdens de komende vergadering te vergemakkelijken. Of gebruik onze energizers als de ideale pauze voor weer een thuiswerkdag. Deze energizers zorgen ervoor dat uw team aan het lachen is en samen plezier heeft. Tijd om ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
Event Masters
Teambuilding Tuesday - online teambuilding elke dinsdag van de maand
27 October 2020

Elke dinsdag van de maand oktober organiseerden we 'Teambuilding Tuesday'. Samen met vier collega's konden teams zich inschrijven om zo mee te dingen naar de hoofdprijs: een online teambuilding voor het hele bedrijf!


In totaal deden zo'n 180 deelnemers mee. Een deel van hen ontdekte de wereld in een luchtballon in 'Race Around the World' - een online treasure hunt ...

Lees meer

Like Reageer
Event Masters
Nieuwe website!
11 September 2020

Weg met het oude, binnen met het nieuwe. Zelfs in deze tijden hebben we onze ondernemersgeest behouden en hebben we een geheel nieuwe website bedacht om u op de hoogte te houden van onze ervaringen! Het is tijd om onze nieuwe website te onthullen. Bekijk het op www.eventmasters.eu Wat denk je? #WeAreEventMasters

bekijk origineel

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 11 September 2020

Proficiat met de nieuwe site! Ziet er top uit.