Event Masters

Event Masters

 • Venusstraat 7, 2830 Willebroek, België

Turning events into experiences


Event Masters creëert authentieke ervaringen en memorabele evenementen. We verrassen je gasten en laten hen het wow-gevoel ervaren, zodat ze iets ervaren wat ze nooit eerder ervoeren. Merken, bedrijven en mensen verenigen - we beheersen de kunst om onze klant te verrassen. Hoe kunnen we je verrassen?

Event Masters in een notendop:

 • team van creatieve denkers
 • praktische doeners
 • marktleider op vlak van teambuilding events
 • meer dan 20 jaar ervaring

Onze job is om te luisteren. Om te horen wat je precies wil zeggen. En om de onderliggende boodschap te begrijpen. Het resultaat? Creatieve ideeën die bijblijven en emoties opwekken. Dit alles perfect uitgevoerd door een bedrijf waarop je kan vertrouwen - gedurende het hele verhaal.

Ben je klaar voor een Event Masters ervaring? Laat je dan inspireren door onze evenementen!
Maak kennis met onze 4 afdelingen: Teambuilding, Tailormade, Incentives en Destination Management en zet je dan schrap voor een onvergetelijke rit!

6 reviews over Event Masters - 10/10

 • Great Professionalism

  I have worked with Event Masters several times in the past for various events. Each time they have proven to be extremely professional, well organized, and the facilitators know how to interact well with all types of people coming from various backgrounds. Highly recommended!

  - BICS ()

 • Zeer professioneel

  Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier samengewerkt met Event Masters. Ze werken zeer professioneel en komen afspraken altijd stipt na. Er wordt gezocht naar creatieve oplossingen en er is veel kennis in huis. Aanrader.

  - Windshift ()

 • Steeds weer TOP

  Reeds vaak samengewerkt met event masters. Wat mij heel sterk opvalt is hoe vlot zij de briefing kunnen vertalen in een duidelijke offerte en hoe zij steeds een event kunnen uitbouwen dat perfect aansluit bij de leefwereld van de doelgroep. Wij zijn steeds tevreden geweest, maar ook bij onze klanten hebben ze meermaals een onvergetelijke positieve indruk achtergelaten. Bij onvoorzien omstandigheden wordt vlot naar een alternatief of een oplossing gezocht.

  - Bosch Thermotechnology ()

 • Succesvol en betrouwbaar samenwerken

  Evenementen met Event Masters is een werkelijke samenwerking! Alles begint met een briefing waar EM al snel de vragen en noden analyseert van het bedrijf. Hun voorstellen zijn dan ook heel gedetailleerd uitgewerkt en elk puntje wordt samen in overleg vastgelegd. Op budgetair vlak is EM heel betrouwbaar en transparant. Budgetten worden op de voet gevolgd stap per stap naarmate de organisatie zich op touw zet. Wij hebben de kans - en het geluk - gehad om samen met EM opendeurdagen te houden in ons bedrijf, een waar succes! Alles berustte op samenwerking, oor voor de klant, concern voor een piekfijne afwerking, oog voor detail,... De catering was fijn verzorgd, een aanbod dat volledig overeenstemde met ons publiek. Elk bedrijf heeft wellicht een specifiek publiek, wij hebben heel wat technici die dagelijks in de sleuf zitten, deze mensen houden van lekker eten, maar ook van 'veel' eten! Ook veiligheid staat centraal voor EM, niets wordt terzijde gelaten (EHBO, RYD of andere Bobactie,...) wat voor een bedrijf heel rustgevend is.

  - Sibelga ()

 • Go great with the masters of events !

  Ik wens hier de Directie en de medewerkers van Eventmasters van hart te bedanken voor het organiseren van een event voor ons bedrijf.
  Hun eerst enorm kwaliteit is... luisteren! Luisteren naar de verwachtingen van hun klant.
  Deze verwachtingen zijn achteraf vertaald geweest met heel veel efficientie in een professionele afgewerkte product: alles was tot in de laaste puntjes dik in ordre.
  Zij gaven constant feed-back en dat stelt de klant op zijn gemak.
  En last but not least: het glimlach van Evelien maakt het verschil :-)

  - Renmans ()

 • Op hen kan je altijd rekenen

  De samenwerking met Event Masters is altijd top. Het start al met de briefing, zij luisteren en begrijpen waar het om gaat, ook al omwille van de lange ervaring die ze meedragen natuurlijk. Elk voorstel is dan vaak ook meteen al raak en vraagt enkel nog wat schaafwerk. Op de uitvoering zelden iets aan te merken. Wanneer er omverwachte omstandigheden opduiken, toch vaak het geval in dit wereldje, komt er altijd snel de juiste oplossing. En tot slot, een hele belangrijke, geen verrassingen achteraf inzake budget. Kortom, een aanrader.

  - Ingram Micro ()