Teambuilding in de voetsporen van de Vikings

Teambuilding in de voetsporen van de Vikings

Bouw je eigen drakkar (Viking schip) met instructies uit een stripverhaal. Kleed het daarna aan met de kleuren en het schild van jouw stam. Rust even uit in de beach bar, omringd door echte Vikings. Eindigen doen we deze halve-dagactiviteit met een marinewedstrijd: de stam met de beste drakkar, is de winnaar.


Hagar de Verschrikkelijke kreeg zijn bijnaam niet voor niets. De Vikings waren taaie, stoute en barbaarse vechters die vanuit Scandinavië naar de rest van de wereld uitweken: Engeland, onze contreien en zelf Amerika. Ze plunderden alles wat ze tegenkwamen en veroorzaakten overal ravage. De buit ging in hun zakken.



Waarom waren ze zo succesvol? Waarom kon niemand hen tegenhouden?

Omdat ze de sterkste vloot tot hun beschikking hadden. Gigantisch, stevige, wilde schepen. Indrukwekkende driemasters gedecoreerd met bustes van zeemeerminnen en godinnen.


Vandaag zullen jouw teams in de voetsporten van Hagar en zijn kompanen treden. Ze zullen de andere stammen uitdagen op een race in het water, op zelf-gebouwde Vikingschepen. Door middel van authentieke afbeeldingen (strips) en met genoeg bouwmateriaal, bouwen ze het skelet, de romp en riemen van het schip. Hijsen, schilderen en sjorren behoren tot de uitdaging. Het trotse wapenschild prijkt op de stammen en de zeilen.


"Een fantastische teambuildingactiviteit aan de kust of dichtbij water. We voorzien zwemvesten en een reddingsboot voor de veiligheid", aldus Event masters.

www.meetinoostende.be/nl/teambuilding/vikings
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties