Bert Knuts verkozen tot nieuwe Voorzitter van het ACC Expert Center Event Marketing

Bert Knuts verkozen tot nieuwe Voorzitter van het ACC Expert Center Event Marketing

De leden van het Expert Center Event Marketing van ACC Belgium hebben tijdens hun kwartaalmeeting Bert Knuts verkozen tot hun nieuwe Voorzitter voor een periode van drie jaar.

 

Bert Knuts, CEO van Event Masters, neemt de fakkel over van Pascal Cauwelier van Fast Forward die sedert 2017 aan het roer stond van het Expert Center, dat 32 Event Marketing bureaus telt.

 

Pascal Cauwelier: "Sedert onze toetreding tot ACC is het aantal aangesloten eventbureaus bijna verdubbeld van 18 naar 32 en tegelijkertijd is het professionaliteit en de collegialiteit enorm toegenomen. Een goede illustratie daarvan is het recente succes van de

met de meeste en meest prestigieuze Awards naar huis gingen."

  

Bert Knuts: "We moeten trots zijn op de expertise en kwaliteit van onze sector. Samen versterken we immers elkaar. Hierbij pleit ik graag voor méér verbinding en minder grimmigheid. Het gaat hier om het durven delen van kennis onder elkaar, met respect samenwerken met onze toeleveranciers, het correct onderhandelen met klanten en een sterk en positief engagement aangaan in de maatschappij. Gezonde concurrentie is goed en zorgt zelfs voor betere evenementen, maar die 'concurrentie' moet dan ook wel gereguleerd worden. En daar zijn we bij ACC sterk mee bezig."

 

Tot slot wil Bert nog meegeven dat events vandaag, meer dan ooit én terecht, een volwaardige rol opeisen binnen de marketingmix. We zijn al lang niet meer het 'kleine broertje' van de communicatiebureaus! Iedereen heeft het over belevingsmarketing en het creëren van 'brand experiences'. De leden van ons expert center doen al jaren niet anders en zijn -uiteraard- hiervan overtuigd. Het wordt hoog tijd dat we uit de schaduw treden... en mee in de spotlight gaan staan!

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo hoort je eventmanagementplan eruit te zien

Zo hoort je eventmanagementplan eruit te zien

Tomorrowland onthult ‘The Stairway To Unity’

Tomorrowland onthult ‘The Stairway To Unity’

Verborgen parel gaat verder als Venue13

Verborgen parel gaat verder als Venue13

Advertenties