Interactief dineren met 'Battle of the Tables' van Event Masters

Interactief dineren met 'Battle of the Tables' van Event Masters

Er bestaan tal van manieren om uw bedrijfsdiner op te leuken maar geen een is zo verrassend en vernieuwend als het concept 'Battle of the Tables'.

 

"Ben je de moordspelen en casino games beu? Wil je jouw personeel of klanten trakteren op de avond van hun leven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!", verteld Bert Knuts van Event Masters.

 

Het neusje van de zalm

Event Masters ontwikkelde 'Battle of the Tables', een interactief en avondvullend concept gebaseerd op de nieuwste iPad2 van Apple. Het spel zorgt voor sfeer, animo en een gezonde dosis competitie tussen al jouw tafelgasten. Bovendien kun je de formule personaliseren naargelang je noden en er bepaalde boodschappen in verwerken.

 

Evenwichtig menu

Jouw 'Battle of the Tables' wordt samengesteld volgens je specifieke behoeften. Er zijn fysieke activiteiten zoals een virtuele bokswedstrijd of een zelfs een ludieke danswedstrijd. Je kunt de nadruk leggen op kennisopdrachten, al dan niet gerelateerd aan het bedrijf. Ook proeven met muziek of quizvragen tussen de verschillende tafels zijn mogelijk. Je bepaalt zelf waar het accent van de avond moet liggen en wat de verhouding moet zijn tussen fysieke en kennisproeven.

 

A la carte

'Battle of the Tables' is uitermate flexibel qua timing, samenstelling van proeven en aantal deelnemers. Of je nu met 20 of 200 bent, iedereen wordt bij het spel betrokken. Teams kunnen elkaar uitdagen terwijl de overige tafels weddenschappen afsluiten over de uitkomst van de 'battle'. Bij dit spel komt iedereen aan bod en blijft niemand onberoerd. Interactie en betrokkenheid tussen de deelnemers staan centraal. Precies zoals het hoort!

 

Aan tafel

Jouw gasten worden ingedeeld aan tafels die elk voorzien worden van een aantal iPad's die gestuurd worden vanuit een centraal platform. Tijdens het evenement behouden we complete flexibiliteit over timing, aantal proeven en mate van interactiviteit. Het geheel blijft altijd luchtig en ludiek dankzij de afwisseling van kennis- en fysieke proeven en de deelnemers staan zelf in voor het showelement.

 

Smaakt naar meer?

Of je dit spel nu lang of kort speelt, met veel of weinig deelnemers, het wordt gegarandeerd een onvergetelijke avond! Ben je op zoek naar een incentive die eruit springt of een originele manier om uw kerst- of eindejaarsfeest te animeren? Gewoon nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden van dit spel? Vraag een vrijblijvende offerte!

www.eventmasters.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties