Jan Van den Broeck naar Event Masters

Jan Van den Broeck naar Event Masters

Bij Event Masters hebben ze sinds kort een nieuwe afdeling. Nieuw, maar wel eentje met 20 jaar ervaring! Event Masters verwelkomt Jan Van den Broeck, een gekende Professional Conference Organiser in België. De PCO afdeling is voor het Willebroekse eventbureau 'the missing piece of the puzzle' in zijn totale eventaanbod. 
 
"PCO is de perfecte aanvulling op het aanbod van Event Masters", vertelt CEO Bert Knuts: "Jan is een begrip in onze sector en brengt maar liefst 20 jaar ervaring mee naar Event Masters. We waren al geruime tijd op zoek naar de geschikte persoon om deze functie in te vullen, omdat het aanvoelde als een 'missing link' voor het steeds groter wordende aandeel internationale klanten. Bovendien organiseren we al heel wat conferenties voor onze corporate klanten, dus het gegeven is niet helemaal nieuw."
 
"Ik organiseerde al geruime tijd congressen en conferenties en was verantwoordelijk voor een Brussels PCO en DMC agentschap. Al geruime tijd was ik op zoek naar een vernieuwende aanpak om congressen attractiever te maken voor de deelnemers en organisatoren. Met Event Masters hebben we de mogelijkheid om dit te realiseren en op een veel creatievere manier de projecten aan te pakken", aldus Jan.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures