Phenix Events

Phenix Events

Phenix Events
  • Antwerpse Steenweg 19, 9080 Lochristi, België

Als doorgewinterd evenementenbureau hebben we alles in huis om elk type bedrijfs- of privé-event over de hele lijn in goede banen te leiden. Op de geschikte locatie. Volgens een origineel concept. Met verrassende acts en animatie. Technisch perfect omkaderd. En voorzien van een culinaire cateringservice om duimen en vingers bij af te likken. Kortom, we bezorgen jou en de aanwezige gasten steeds een geslaagde en onvergetelijke totaalervaring.

 

Zoek je een professionele partner voor uw meeting, beurs, roadshow, VIP-hospitality event, incentive of team building? Heb je nog een sterk idee nodig voor een evenement, congres of seminarie? Of wil je een privéfeest organiseren met een exclusief tintje? Laat je dan inspireren door onze event aanpak.

 

"Onze expertise speelt in ons voordeel, maar ook de unieke samenwerking met onze offline en online afdelingen maakt het verschil."

 

Totaalorganisatie met return on event

 

Onze ervaring geeft ons natuurlijk een belangrijke voorsprong. Maar ook met onze unieke structuur maken we het verschil. Voor specifieke aspecten van de evenementorganisatie kunnen we immers rekenen op de skills van onze offline en online collega’s. Het laat ons toe de printcommunicatie rond het evenement creatief en efficiënt in te vullen en online het verschil te maken (met registratieplatforms, e-mailings, save-the-dates, ...).

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Phenix Events

Er zijn (nog) geen reviews over Phenix Events. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Faculty Club

Faculty Club

Als u samen met uw gezelschap in de allerbeste omstandigheden wil vergaderen, of hen eens culinair wenst te verwennen, biedt het eeuwenoud historisch kader van Faculty Club u het passend, eigentijds antwoord.

Amusivent

Amusivent

Amusivent is uw partner in de totaalorganisatie van uw feest of event. Wij onderscheiden ons door niet alleen het conceptuele en organisatorische aspect aan te pakken, maar ook de praktische uitvoering ervan.

Novotix

Novotix

NOVOTIX biedt een innovatieve en technologische oplossing waarmee je volledige controle over de kaartverkoop en toegangsbeheer kunt krijgen.

Mikrocentrum

Mikrocentrum

Met 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor de hightech- en maakindustrie, is Mikrocentrum dé partner en locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten.

Activiteiten Phenix Events

Activiteitsregio's:
Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Belgium
Activiteiten:
Evenementenbureaus | Organisatie congressen en seminaries | Organisatie privéfeesten