Naarderbos

Naarderbos

  • IJsselmeerweg 100, 1411 DL Naarden, Nederland

Naarderbos is een luxe en professionele locatie gelegen aan het Gooimeer in Naarden. Een centraal gelegen locatie met een uniek karakter. Zeven multifunctionele ruimtes genereren ongelimiteerde mogelijkheden waarmee het creëren van flexibiliteit en exclusiviteit onze prioriteiten zijn. Door meerdere ruimtes te combineren tijdens grote evenementen met uiteenlopende inhoudelijke aspecten, zal het belevingseffect bij uw gasten worden vergroot.

De ruimtes zijn luxe, modern en huiselijk ingericht, en elke ruimte heeft eigen unieke kenmerken. Zo biedt The Arena een onvergetelijke beleving met behulp van projectieschermen en geurmachines, terwijl de intimiteit van The Bar ideaal is voor een kleine sfeervolle bijeenkomst.

 

Wij hebben de afgelopen jaren een netwerk opgebouwd met de beste leveranciers op het gebied van entertainment, techniek, catering en decoratie. Wij zijn mede dankzij onze leveranciers volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen onze gasten zo elke keer weer blijven verrassen.

 

Wat kunt u verwachten wanneer u uw evenement door ons laat verzorgen? Wij zullen uw wensen opnemen in een vrijblijvend gesprek en u informeren over de mogelijkheden. Wanneer u liever een afspraak maakt voor persoonlijk gesprek op onze locatie, is dat uiteraard mogelijk!


U krijgt vanaf het eerste contact moment een persoonlijke eventmanager toegewezen. Tot dat u tevreden bent over de plannen van uw evenement, blijven wij met u in gesprek.
De eventmanager ondersteunt u tijdens de voorbereiding en staat altijd voor u klaar voor vragen en advies. Van begin tot eind zijn wij betrokken en zorgen voor een correcte uitvoering van uw event.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Naarderbos

Er zijn (nog) geen reviews over Naarderbos. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken Naarderbos

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 1600 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

water 

Catering locatie

eigen catering locatie 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

geluidsinstallatie 

projectie