TerraPaviljoen

TerraPaviljoen

  • Dorpsweg 226, 3738 CM Maartensdijk, Nederland

TerraPaviljoen is een unieke innovatieve mobiele locatie voor o.a. feesten, partijen en zakelijke events. Het is een locatie van ruim 100 vierkante meter. TerraPaviljoen beschikt over een o.a. een open haard, toiletten, climate control, mooie spots, een prachtige vloer, een vaatwasser en een bar met koelruimte. TerraPaviljoen is mobiel doordat het paviljoen op een oplegger is gebouwd. Een truck plaatst het paviljoen op elke gewenste locatie, waarna de truck en de oplegger weg kunnen en de basis zich uitklapt. Het paviljoen is op te zetten in nog geen twee uur tijd. TerraPaviljoen kan dankzij een hydraulisch systeem op de grond geplaatst, maar ook op 1 meter 20 hoog staan.

 

TerraPaviljoen biedt bij een staande receptie binnen plaats aan tachtig personen. Voor een diner is dat vijftig personen. Het paviljoen heeft de mogelijkheid tot het verhogen van de vierkante 'eventmeters', door bevestigingspunten voor twee stretchtenten. Met binnen- en buitenruimte is TerraPaviljoen dan een locatie geworden van 15 x 28 meter. Het paviljoen biedt door de grote raampartijen rondom zicht op een locatie. Er is tevens een mogelijkheid om op een dakterras van het uitzicht te genieten. Voor bedrijven is er de mogelijkheid tot het bevestigen van vlaggen en banners aan het balkon van het dakterras. TerraPaviljoen heeft ook de mogelijkheid tot moderne audiovisuele presentaties.

5 reviews over TerraPaviljoen - 9.8/10

Anne Neves
New|100.000Volts.TV|

Fijne, professionele samenwerking

TerraPaviljoen is een belangrijk onderdeel van een nieuw televisieprogramma voor de Belgische, commerciële televisie.
Het is altijd prettig samenwerken met Femke en haar team.
Het paviljoen is een eyecatcher en grote meerwaarde voor ons programma.

Like0 likes
New|van Eeghem Catering|

Uitstekende samenwerking

Afgelopen winter voor het eerst samengewerkt met Terrapaviljoen, een uitstekende samenwerking met Femke en voor opdrachtgever een verassend concept wat we middels styling en decoratie ook naar buiten hebben doorgetrokken.
Ik heb Femke leren kennen als een kundig en flexibel persoon waarmee het prettig samenwerken is.
Het concept is zorgt gegarandeerd voor een unieke beleving bij iedere opdrachtgever.

Like0 likes
Heidelinde Twigt
New|in-lite design BV|

Terrapaviljoen maakt het compleet!

Voor de opening van ons pand heb ik Terra ingeschakeld en zij heeft alles tot in de puntjes goed verzorgd. Het terrapaviljoen was daarbij een mooie aanvulling en maakte het plaatje compleet deze avond. Ze voelde goed aan wat ik wilde met de opening en heb fijn samengewerkt met haar.

Like0 likes
Henno Schothorst
New|BBA Pumps BV|

Altijd prettig werken met TerraPaviljoen

We hebben met onze bedrijven BBA Pumps BV en Distrimex Pompen & Service BV een paar evenementen gedaan met TerraPaviljoen (zowel nationaal als internationaal). Het is gewoon prettig werken met Terra en onze gasten zijn altijd heel enthousiast over de chique promotie trailer.

Like0 likes
Jasper Bazuin
New|Freelance Producer / Red Bull|

Super paviljoen en service

Wij hebben met veel succes het Terrapaviljoen ingezet voor de Red Bull Knockout 2016. Het was prettig werken en het paviljoen was perfect als mobiele studio maar ook als 'branded object'.

Like0 likes

Kenmerken TerraPaviljoen

Wifi

betalend 

Aantal personen

10 - 180 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

water 

kust 

Catering locatie

vrij van catering 

eigen catering locatie 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie