Inovento

Inovento

  • Elegemstraat 160, 1700 Dilbeek, België

Bij Inovento streven we naar creatieve, vernieuwende catering, steeds op maat van uw wensen. Een bescheiden barbecue, een walking dinner of een luxueus galadiner?


Op basis van uw wensen maken we een voorstel op maat. We zoeken naar gerechten, hapjes en drankjes die perfect aansluiten bij uw verwachtingen.


Altijd verse en kwalitatieve producten, een gepassioneerd en professioneel team, een enorme focus op details en het streven naar perfectie. Zo dragen wij bij tot het succes van uw evenement.  Doordat we de lat hoog leggen voor onszelf én voor onze leveranciers garanderen we altijd kwaliteit.


Naast twee eigen locaties en enkele vaste samenwerkingen waar we u graag verwelkomen, ontdekken we graag nieuwe plekken en staan we dus ook open voor uw ideeën!

 

Event design
Wilt u een walking dinner in 'the middle of nowhere', een huwelijksfeest in een boho-chicjasje of een eetmaal volledig in thema?


Door het aankleden van uw locatie met decoratie en meubels die grotendeels in eigen atelier gemaakt zijn en een oog voor elk detail zorgen we op uw evenement voor de juiste sfeer.

 

Bar services
Nog op zoek naar een eyecatcher voor uw receptie of bedrijfsfeest? Met onze twee Mini Coopers die omgebouwd zijn tot bar kunnen we een volledige receptie verzorgen met heerlijke hapjes en ‘perfect serve’-cocktails.


Zonder onze Mini Coopers kunnen we uiteraard ook instaan voor cocktailcatering, waarbij de keuze van de cocktails en dranken volledig in uw handen ligt. Indien gewenst staan onze mixologists voor u klaar om u bij te staan bij het maken van keuzes. Zij zijn ook diegenen die met plezier gepersonaliseerde cocktails ontwerpen voor uw bedrijfsfeest of voor uw huwelijksfeest.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Contacteer ons!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Inovento

Er zijn (nog) geen reviews over Inovento. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Activiteiten Inovento

Activiteitsregio's:
Vlaams-Brabant [+Brussel]