Cloud 9 Events

Cloud 9 Events

  • Pluvierstraat 9/2, 2050 Antwerpen, België

Hebben uw medewerkers nood aan een avontuurlijke teambuilding? Lanceert u een nieuw product? Heeft uw bedrijf een jubileum te vieren? Of is het tijd om de champagnekurken te laten knallen en uw klanten in de watten te leggen?

 

Unieke aanpak

Elk bedrijfsevent, of het nu maandelijks of jaarlijks plaatsvindt, moet een unieke en originele aanpak krijgen. U wilt toch ook dat uw medewerkers en klanten hier jaren later nog enthousiast over vertellen?

Bij Cloud 9 Events organiseren we opmerkelijke corporate events waarbij we instaan voor de volledige uitwerking van elk aspect. U krijgt een maximale invulling van uw budget. Cloud 9 Events werkt enkel met topleveranciers en partners die dezelfde passie hebben voor kwaliteit en innovatie.

 

Concreet

U kan bij Cloud 9 Events terecht voor de organisatie van personeelsfeesten, familiedagen, medewerkersdagen, opendeurdagen, openingsrecepties, netwerkbijeenkomsten, klantenevents, productlanceringen, incentives, conferenties, seminaries, corporate jubilea, sales kick-off, ...

 

Ervaring op maat

Met meer dan 10 jaar ervaring in de business hebben we de knowhow om unieke events te creëren die uw wensen en verwachtingen overstijgen. Elk event wordt op maat gemaakt, van begin tot einde, met de nodige input en met duidelijke afspraken. We overleggen samen maar onthouden u van onnodige stress, praktische beslommeringen, tijdrovende voorbereidingen en extra drukte. U hoeft enkel te beleven en genieten, samen met uw gasten.

 

Ready to be on Cloud 9? Wij maken graag, geheel vrijblijvend, een mooi voorstel.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Cloud 9 Events

Er zijn (nog) geen reviews over Cloud 9 Events. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties