Lusartdeco

Lusartdeco

Lusartdeco
  • Allée des grands champs 13, 42600 Montbrison

U wilt een vleugje plezier toevoegen aan de decoratie van uw bruiloft, verjaardag, babyshower, winkelopening... Lusartdeco kan u helpen met zijn originele en feestelijke creaties op basis van ballonnen. Ze zal haar decoraties kunnen afstemmen op uw universum en vooral op de kleuren die u hebt gekozen om uw receptie te verfraaien.


Lusartdeco-ballonnen zijn gemaakt van biologisch afbreekbare latex en vormen kleurrijke creaties die perfecte decoraties zullen zijn op de dag van uw verbintenis. Er zijn veel modellen beschikbaar, maar u kunt ook profiteren van een service op maat die aan al uw wensen voldoet.


Ballonwanden voor uw photobooth, veelkleurige bogen, kamerdecoraties, composities met uw voornamen... Lusartdeco is actief in de Loire, Haute-Loire en in het departement Rhône om uw gasten onder te dompelen in een prachtige feestelijke sfeer.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Lusartdeco

Er zijn (nog) geen reviews over Lusartdeco. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Gekke Jorre

Gekke Jorre

Animatienest is ondertussen een gevestigde waarde. Als het gaat over animatie voor groot en klein, kinderanimatie en entertainment voor volwassenen, zijn wij jouw sleutel tot succes.

WebinarSolutions

WebinarSolutions

Wij zijn gespecialiseerd in live (multicamera) videostreaming, interactieve Rich Media webcasts op Hybride Events, en professionele webinars (of on-demand opnames) vanuit onze videostudio in Mechelen.

Eventsure

Eventsure

Eventsure geeft procesmatig en technisch advies bij de ontwikkeling van evenementen, de realisatie van de bijhorende fysieke infrastructuur en de vormgeving van het evenementenbeleid binnen uw organisatie.

Concreat bvba

Concreat bvba

Concreat Events is een creatief en dynamisch evenementenbureau, dat uitblinkt in het produceren van unieke events voor interessante en trouwe klanten.

Activiteiten Lusartdeco

Activiteitsregio's:
France | Loire
Activiteiten:
Ballondecoratie