Casco Amsterdam

Casco Amsterdam

Casco Amsterdam is een evenementenlocatie aan de Asterweg in Amsterdam-Noord, op nog geen vijf minuten fietsen van de pont van Centraal Station! 


Met de uitstekende basisfaciliteiten, de neutrale uitstraling en de kolomloze ruimte nodigen de gebruiker uit om Casco compleet naar zijn hand te zetten. Het  is een plek met vele en grootse mogelijkheden voor het organiseren van een uniek evenement.

 

De grote zaal, een studioruimte van 1200 m2, wordt leeg (casco) verhuurd en is daarmee in staat te transformeren naar elke gewenste vorm. Het aansluitende café is de entree van het gebouw en heeft zijn eigen sfeer en inrichting.

 

Daarmee is Casco uitermate geschikt voor indoor evenementen als beurzen, congressen en seminars, bedrijfsfeesten of grote diners. Ook biedt Casco ruimte aan culturele evenementen als voorstellingen en grote exposities.

Met de zwarte gordijnen rondom, grote productionele mogelijkheden en de perfecte akoestiek is het een perfect casco voor elke gewenste activiteit. 

 

Het café is naast ontvangstruimte ook te huur voor kleine evenementen. U kunt er met alle gemak uw borrel, presentatie, diner of (bedrijfs)feestje organiseren. Casco beschikt ook over een vergaderzaal, een kleine studio, productiekantoren en kleedkamers. 

 

Wij staan in alles wat wij doen voor flexibiliteit, creativiteit en kwaliteit. Wij proberen u op zo’n manier van dienst te zijn dat niets u in de weg staat om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Reviews over Casco Amsterdam

Er zijn (nog) geen reviews over Casco Amsterdam. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Casco Amsterdam

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 2500 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Catering locatie

vrij van catering 

eigen catering locatie 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten