Na 10 jaar actief te zijn met mocktails & cocktails op events. Zal 2020 ‘The Next Level’ worden voor Grunewald.bar.


Uiteraard blijven we volop actief met het maken van heerlijke cocktails & mocktails op events. 


Maar nu ook de totale barcatering.

Daar ik in 2019 een Citroën HY kocht en deze volledig zelf restaureerde kan ik mij nu op mijn grote passie storten, de volledige drank catering op events. Waar we ons willen onderscheiden in kwaliteit. Uiteraard, door in het bezit te zijn van verschillende mobiele bars kunnen we elk event extra cachet geven. Richt me daarom op de events vanaf 100 personen.

Kortom één partner voor je drank catering. Daar wil ik een absolute trendsetter in worden. Niet enkel op het alcoholische segment, we zullen tevens een gans concept hebben met alleen alcoholvrije dranken, dit over smoothies, mocktails tot alcoholvrije wijnen en bieren toe. 


Zelf zal ik niet werken met een forfaitaire prijs, maar alles mooi opsplitsen. Budget die daardoor vrijkomt kan je dan spenderen aan de extra kwaliteit van de wijnen, Cava of Champagne. Uiteraard weet je op deze manier ook waar het budget effectief naartoe gaat.

Het grootste verschil maken we uiteraard door in het bezit te zijn van onze verschillende mobiele bars, elk met hun specifieke charme en onze jarenlange opgedane kennis en ervaring.

Qua events, denk hier aan congressen, productvoorstellingen, opendeurdagen, drinks ….. waar we doorgeen de dag voor elk tijdstip het gepaste drankje kunnen aanbieden.

Zoals je merkt, meer dan ooit staat Grunewald.bar klaar voor de toekomst. Om jullie events  stressloos te bedienen en de gasten te laten genieten van heerlijke drankjes. Cheers op 2020.


Naast de totale drank catering  blijven we volop inzetten op onderstaande concepten:   • Cocktail Competition Workshop: wat wordt jullie Company Cocktail en welk team maakt de beste mojito's?
  • Gin Cocktail Workshop: gin & tonics zie je overal, maar jullie doen het beter na deze G&T workshop...
  • Mocktail workshop/ mocktailbar: vanaf dag één zette ik volop in op heerlijke alternatieven voor de niet alcohol drinker.
  • Mobiele cocktailbar: recent hebben we een 25 oude schaftwagen omgebouwd naar een hedendaags mobiele cocktailbar. 
  • Mobiele gin tonic bar: serveren we zowel van achter onze 1m² bar als uit de Citroën Hy
  • Mobiele Champagne, Cava, Wijnbar: deze schenken we uit onze recent gerestaureerde Citroën Hy
  • Bar op je beursstand: hier hebben we de ervaring van op heel wat beurzen al actief te zijn geweest, bij ons geen stress bij de opstelling als de bediening.


Bekijk zeker ook eens onze referenties (onder dit bericht), zo kan je een beeld vormen van onze service en op welk soort events we reeds actief waren.

 

Kan je het haast proeven? Je bent welkom om mij meteen te contacteren of het handig contactformulier in te vullen, als je eerst wat inspiratie op wil doen, bekijk dan eens de vernieuwde website met tal van mogelijkheden om je dorst te lessen. Proost.

Grunewald.bar
Apéro Skype, het nieuwe normaal?
31 May 2020

Het was wat bruusk dat dit fenomeen zijn intrede deed. Maar we raakten er snel mee vertrouwd .....

Tijd zal uiteraard uitwijzen of deze vorm van aperitieven een lang leven is beschoren.

Maar intussen kunnen we niet bij de pakken blijven zitten. Met Grunewald.bar heb ik me dan ook vol op dit fenomeen gericht.

De eerste bestellingen hebben we mogen ontvangen. Maar ...

Lees meer

Like Reageer

65 reviews over Grunewald.bar - 9.6/10

Helen Houben
New|AXA-IM Benelux NV|

Uitstekende 'return to office' drink

Al onze medewerkers, of ze nu op kantoor waren of thuis, vonden het een uitstekend geschenk om "return to office" in te leiden met deze cocktail.
Mooi individueel ingepakt met de aperitiefhapjes en excellente service & deliverymogelijkheden werden spontaan aangeboden!
Ik hoop nog eens met Grunewald Bar samen te werken!

Like0 likes
Sven Van Hoorebeeck
New|BrightWolves|

Zeer lekker en goede service

Zeer lekker pakket, met super cocktails. Vriendelijke en vlotte service, zeer flexibel.

Like0 likes
Rebecca Dom
New|Gemeentebestuur Zwalm|

Mocktailbar

Zeer goede voorbereiding, nette aankleding, mooie producten, kortom tevreden mensen in Zwalm!

Like0 likes
Valerie Debaere
New|BUR.O|

Cocktail workshop

Peter kwam langs in ons bedrijf voor een cocktail workshop. Hij had zelf alles mee, dus wij hadden geen voorbereiding. De uitleg over de cocktails en hun alcoholvrije varianten was professioneel. Telkens kreeg ook iedereen zelf de kans de cocktails te maken, zeker een meerwaarde. Wij hebben ervan genoten!

Like0 likes
Ilka Walleyn
New|Gemeente Beveren|

Heerlijke mocktailworkshop

In het kader van Tournée Minérale organiseerde ik een mocktailworkshop. Grunewald bar is een heel aangename partner om hiervoor samen te werken. Er werd op voorhand goed afgesproken en zij brengen quasi al hun materiaal zelf mee, hierdoor kan je de workshop op elke locatie laten doorgaan. Er was de kans om veel verschillende mocktails te maken en te proeven. De workshop zelf verliep goed en iedereen had de vrijheid om te kiezen welke mocktail te maken. Er werd ook voldoende uitleg gegeven en tips. Alle deelnemers waren heel positief over de workshop en keken uit naar de recepten om er dan zelf mee aan de slag te gaan. Een geslaagde avond dus! :)

Like1 like
Heidi Paridaens
Expert|Ontex Belgium BVBA|

Grunewald Mobile Winterbar

For this year's annual corporate Christmas drink, we invited Peter and his mobile Winterbar. The set-up was professional, the service was quick and the 5 winter mocktails were delicious. We will definitely think of Peter and his mobile bar for future events.

Like1 like
katja van der hallen
New|rio tinto|

Grunewald.bar is een aanrader

Peter van Grunewald.bar was meteen bereid om ons personeelsfeest te komen opleuken met een assortiment cocktails (4 keuzemogelijkheden) die elk apart ook nog eens als mocktail te drinken waren. Gemakkelijk! De samenwerking verliep heel vlot en ondanks de administratieve rompslomp waar wij Peter door moesten halen wegens de regels van ons bedrijf, bleef hij altijd even vriendelijk en geduldig. De cocktails werden door iedereen geapprecieerd en ze bleven lekker binnengaan. De cocktails hadden persoonlijkheid en toch bleven ze beantwoorden aan de standaard smaakvoorkeur van de meeste mensen. Tenslotte verliepen ook de prijsafspraken en eindafrekening heel correct.

Like1 like
Laure Sansen
New|APS glass & bar supply|

Cocktails op mijn private event

Voor ons klanten evenement deden we beroep op Peter van Grunewald.bar.
Naast de professionele aanpak van Peter, waren we zeer tevreden met het aanbod met voor elk wat wils. Zowel zoet, bitter en zure smaken komen aan bod, alsook het onmisbare alcoholvrije aanbod. Netjes aangegeven op de voorziene krijtborden.
Door de slimme plaatsing van de mobiele bar werd een soort binnenpleintje gecreëerd op onze oprijlaan. Dit werd aangekleed met leuke parasols en hoge bartafels, wat resulteerde in een heerlijk zomerbar sfeer.
Topsfeer, gezelligheid en lekkere drankjes.

Like0 likes
Robbe Zutterman
New|Booking.com|

Cocktail workshop Booking.com

Vanuit Booking.com organiseerde ik een appreciatie-evenement in Oostende om onze accommodatiepartners aan de Belgische Kust te bedanken voor de samenwerking.
We hebben hierbij een cocktail workshop geïntegreerd, verzorgd door Brian, de vaste medewerker van Peter Grunewald.
Brian heeft supergoed werk geleverd en mijn partners vonden het heel leuk om hun eigen cocktail te maken en te presenteren.
Ik zou de cocktail workshop zeker aanraden aan iedereen!

Like0 likes
Guy Rombout
New|KLETZ|

workshop mocktails bij KLETZ - Zele

Schitterende avond gehad, we waren met +- 60 personen op deze workshop en alles is perfect verlopen.
Eerst een aperitiefje en daarna zelf aan de slag. Peter gaf per mocktail ook steeds een alternatief (iets meer bitter, iets zoeter,...) en achtergrondinformatie. Bedankt Peter en graag tot op een volgend event, het was TOP!

Like1 like
Egbert Lachaert
New|Open Vld Merelbeke|

Mocktailbar met lekkere en feestelijke drankjes

Heel leuke mocktailbar met niet-alcoholische dranken, feestelijk voorgesteld.

Like0 likes
Jean-Paul Nauwelaers
New|Stanwick Management Consultants|

Peter bij Stanwick

We kenden Peter niet, maar vonden hem via Google. Het werd een succes!
Peter gaf ons veel context over mocktails (bewuste keuze, zo vlak na Nieuwjaar) en liet ze ons ook zelf maken. Deskundige begeleiding, een kwinkslag hier en daar … kortom ook veel sfeer bij de collega's. Een aanrader, bedankt Peter voor dit fijne teammoment.

Like1 like
Geert Bosmans
Expert|SD Worx Staffing Solutions - Experts in Payrolling|

Juiste sfeer & topkwaliteit aan de juiste prijs!

Wij hielden met een divisie van +/- 60 personen van SD Worx een event en deden voor een 2de keer beroep op de diensten van Peter Grunewald. Eerste keer vond er een cocktailworkshop plaats in Neeroeteren (vèrre Limburg!) en de 2de keer een Gin-Tonic tasting in De Haan aan zee. Hierbij de samenvatting van hetgeen je mag verwachten:
* Vriendelijke en goede communicatie vooraf inclusief offerte in detail
* Levering en opbouw op de dag zelf conform de afspraken en met begrip voor de verwachtingen/voorzieningen ter plaatse
* Professionele bediening *****
* Vleugje humor, vriendelijke uitleg, passie voor het beroep
* Mooie producten, zowel de dranken als de kruiden en 't gesneden fruit, tot in de puntjes verzorgd
* Prijsafspraken worden steeds gerespecteerd en zijn meer dan schappelijk
Was niet de eerste keer voor ons én zéker niet de laatste!
Proost!

Like2 likes
mario claeys
New|creo|

perfecte bartender

planning, uitvoering, afwerking tot in de puntjes verzorgd!!
onlangs op een huwelijksfeest geweest, workshops meegevolgd,...
heel educatief en entertained!!

Like0 likes
Karin Salentijn
New|Kasa|

Passie

Ik heb Peter Grunewald ingehuurd voor een event om mijn gasten van drankjes en hapjes te voorzien. Hij heeft dit keurig en enthousiast verzorgd, waaruit in alles blijkt dat hij dit met veel passie doet.

Like1 like
Thomas De Meyer
Expert|Meet in Oostende - Toerisme Oostende|

Steeds prima in orde!

Als convention bureau doen wij geregeld beroep op Peter voor het ondersteunen van de evenementen van onze klanten. Steeds opnieuw zijn onze klanten zeer tevreden! Onder meer door de duidelijke uitleg, de passie en gedrevenheid van Peter, maar bovenal: zijn uitstekende kennis op vlak van cocktails en bieren die hij bij heeft of bereidt. Tot slot is Peter onwaarschijnlijk flexibel, een plezier om mee te werken!

Like0 likes
Aldo Moyens
New|APN bvba|

Aanrader

Afgesproken op korte termijn, alles perfect nagekomen en prima service. Een aanrader!

Like0 likes
Evi Willems
New|Novellas Healthcare|

Grunewald bar tijdens de Novellas meeting

Peter was perfect op tijd en had alles prachtig uitgestald. Iedereen genoot van de cocktails. Er was een goede keuze tussen mocktails en cocktails. Hij is zeer flexibel, want een aantal mensen zijn langer gebleven dan voorzien en ook zij konden nog op hun gemak genieten van een cocktail. Kortom wij zijn ZEER tevreden!!! Een echte aanrader!!!

Like0 likes
Mario Claeys
New|Creo|

Workshop cocktails

Zelfs na verschillende deadlines haalt peter het beste in zijn klanten naar boven alsof het zijn naturel is.
Weinigen gegeven. Een groot mijnheer verdient respect. Proficiat peter. Tastefull in many ways!

Like0 likes
Sarah Maris
New|Escape Events|

Mocktailworkshop 7 juni

Dag Peter
Wij willen je via deze weg nog eens bedanken voor de leuke mocktail workshop.
Eigenlijk hebben we er niets op aan te merken.
Communicatie vooraf verliep vlot, u was tijdig ter plekken, u wist de gasten een leuke tijd te bezorgen. Was helemaal top!
U heeft zich ook heel goed kunnen aanpassen aan onze uren, en 5x alles opnieuw doen is niet niets natuurlijk. Maar dat heeft u uitstekend gedaan.
Dankuwel voor de leuke samenwerking en tot nog eens :-)
Groetjes,
Sarah en Kimberly

Like0 likes
Eva Dumon
New|

Top. Maakt je feest af.

Heel sympathieke bartender en gastheer. Superlekkere cocktails en mocktails. Peter zorgde voor de extra touch op het feest. Prima service, correcte afspraken en heel concurrentiële prijs. Een aanrader.

Like0 likes
Kim Snijders
New|Syus|

Heerlijke Mocktails

Dankzij Grunewald bar en Peter als bartender, is onze Syus Housing stand een waar succes geworden. Heerlijke mocktails mét vers fruit ! Voor herhaling vatbaar !

Like0 likes
Evelyne De Boeck
New|Pesico|

Top bediening!

Peter Grunewald is al meermaals uitgenodigd bij PepsiCo op verschillende events. Top bediening met de glimlach, en leuk om te zien wat hij kan maken met onze producten!

Like0 likes
Marijn Wambacq
New|3wplus|

Informatief én lekker!

Echt een toffe en leerrijke workshop. De mocktail met frambozen is echt heerlijk en zal ik thuis zeker nog trachten om te voorschijn te toveren.

Like0 likes
Dave Delvoye
New|Kuurne - Brussel - Kuurne|

Voor herhaling vatbaar!

Peter maakt verrassend lekkere, kleurrijke, mooi ogende en fris ruikende cocktails en mocktails. Hij brengt het ook ongedwongen en met volle overgave. Ideaal voor een geslaagd event, receptie... Onze gasten genoten er in ieder geval met volle teugen van. Een aanrader!

Like0 likes
Heidi Logghe
New|Voka|

Super toffe & professionele cocktailworkshop

Samenwerken met Peter van Grunewald is kiezen voor zekerheid ... voor positieve commentaren van je deelnemers. De deelnemers waren zeer enthousiast over de aanpak: er werd bijgeleerd, geproefd en ook de competitiebeestjes konden zich uitleven in de 'cocktailwedstrijd'. Als organisator samenwerken met Peter is ook tof: vlotte reactie op mails, duidelijke afspraken, ...

Like0 likes
Eva D'haene
New|OCMW Deinze Projectcoördinator site ELFDORPEN|

30 jaar bestaan LDC Elfdorpen - OCMW Deinze

De samenwerking met Grunewald bar van eerste gesprek, ontmoeting, voorbereiding en uiteindelijke actie verliepen zeer vlot. Het aanbod van de mocktails werd enorm gesmaakt, dit zowel tijdens de workshops als tijdens de receptie. Een topper die mee het feest tot een succes maakte! Absoluut een aanrader! Bedankt Peter voor de aangename samenwerking!

Like1 like
Mario Claeys
New|CVO Roeselare|

Workshop/cocktailevent

Kwalitatief hoogstaand/ bovengemiddelde beleving/ gefinetuned!
Perfecte bijtijdse aanrader voor een arrangement.
Wish u all the best!! Grunewald bar!!

Like1 like
Mina Manand
New|'t Parlement- Halle|

'Grunewald.bar' @ 5-Jaar 't Parlement

Het is reeds de 2e maal dat we Peter met zijn Cocktailbar aanspreken voor de uitvoering van een lokaal event in onze zaak. Tot 2 keer toe werden we aangenaam verrast door de excellente service, kwaliteit van service en producten en vlotte samenwerking en professionalisme.

Like0 likes
Veronique VDK
New|Privé event.|

Zelf experimenteren met cocktails

Voor de verjaardag van mijn man had ik Peter gevraagd om een coctailworkshop te organiseren. We waren met een 20-tal personen. Hij groepeerde mannen en vrouwen en legde de vrouwen uit hoe ze hun eigen "lady red cheeks" konden creëren, de mannen kregen inzicht in een Mai Tai. Daarna legde Peter uit hoe je een cocktail kan opbouwen en dan mochten we zelf proberen. Het was super plezant en relax. Veel geleerd en lekker cocktails gedronken. Peter is een aanrader voor je event als je houdt van zaken doen en zelf uitproberen.

Like0 likes
Dominic Willemoons
New|Willemoons|

Nocturne Opel Insignia Lanceringsevent met prachtlocatie Kasteel Meerlaer

De Gin Tasting was gewoon af! Professionele uitleg en eerlijke prijzen.
Op zaterdag Coctailbar en ook hier waren de coctails verzorgd en professioneel van info voorzien!
Doe zo verder!

Like0 likes
Wouter Rogiers
New|Mercedes-Benz Dendermonde Rogiers|

Prachtig

Gewoon super, toffe barkeepers, super opstelling en heerlijke originele cocktails in zeer leuke glazen en ook zonder alcohol te verkrijgen.
Niet twijfelen dit is de ideale cocktail solution.

Like1 like
Machtelt Stroobants
New|De Hoge Winde, Ronse|

alcoholvrije cocktails na een mini symposium.

Op dinsdag 09 mei 2017 hadden we in Ronse een studienamiddag over "gezond ouder worden : praten over problemen en matigen met alcohol". Er werd afgesloten met een receptie met gezonde snacks en broodjes en ook met alcohol vrije cocktails. Deze cocktails waren niet alleen lekker, heel lekker zelfs maar ook zeer mooi gepresenteerd. Echt een aanrader voor iedereen. Dank je wel Peter! En zeker en vast tot een volgende keer.

Like1 like
Otto Wijnen
Expert|Otto Wijnen Speaker & Coach|

Hipz

Onverwacht genoegen op de beurs: een lekkere frisse cocktail. Mét alcohol... Het zet de beursdag in een compleet ander daglicht! Hipz!

Like0 likes
Geert Bosmans
Expert|SD Worx Staffing Solutions - Experts in Payrolling|

Cocktail workshop tijdens bedrijfsevent

- Prachtige setting
- Mooie materialen en uitgebreide collectie aan dranken en toebehoren
- Uiterst vriendschappelijke benadering
- Hulpvaardig naar alle personen toe
- Prijs/kwaliteit heeft een uitstekende verhouding
- Qua start mag hij zichzelf zeker meer presenteren en in de verf zetten
Kortom, een échter aanrader om op een ludieke en gezellige manier het 'ijs te breken' op eender welk event!

Like0 likes
Winand Van Meerbeek
New|GuardSquare|

Geslaagde avond

Topworkshop! We hebben Grunewald.bar geboekt voor onze teambuilding, en na een professionele uitleg van Peter ontwikkelden we onze eigen bedrijfscocktail. Perfecte avond!

Like0 likes
Hans De wachter
New|

Uitmuntend concept

Einde augustus een waanzinnig fijne verjaardag gevierd van de jongste zoon! Er waren veel kids maar daar heeft Peter prima op ingespeeld met zijn aanbod. Ook voor de niet alcoholische drinkers was het aanbod top. Iedereen was lovend over de opstelling, de bar, de bediening, de aankleding met statafels, het aanbod, ... veel dank aan Peter en zijn echtgenote!

Like1 like
Matthieu Allaert
New|Wellens Men|

Top!

Super lekkere drankjes! Als niet-alcohol-drinker krijg je tenminste iets anders dan een fruitsap!

Like1 like
Jill Oomen
Expert|OGZ|

Super lekkere (alcolholvrije) cocktails

Met grote regelmaat organiseren en bezoeken wij beurzen waarbij deelnemers of relaties Grunewald.bar inhuren voor sfeerbeleving en horecainvulling van hun stand. Met grote regelmaat heb ik de zalige cocktails mogen proeven. Ook de alcoholvrije cocktails zijn fantastisch!

Like1 like
Herlinde Leyssens
Expert|De Architect|

Lekker Italiaans!

Vers en artisanaal bereid. Creatieve presentatie: speelt met kleuren en smaken. Een streling voor het oog.

Like0 likes
Tom De Weyer
Expert|Witti Group - Watt17 - Villa Zwart Goud|

Top

Wat een leuke ervaring, voor een van onze klanten mochten wij Grunewald.bar boeken voor een (h)eerlijke en creatieve cocktail workshop als start van een geweldig trouwfeest. Terwijl het koppel foto's nam werden de gasten verrast op een culinaire reis door heen de wondere wereld van cocktails, Peter zorgde voor de vakkundige begeleiding zodat er onmiddellijk de juiste toon werd gezet voor een geslaagd feest! Het ruime aanbod en de creatieve spel insteek van dit concept werd zeker gesmaakt door de gasten. Graag tot een volgende keer.

Like0 likes
Nickolas Delanghe
Expert|Event Market|

Event 18 juni

Peter is een op en top professional. Hij en zijn team kan je voor de volle 100% vertrouwen, wat zeer fijn samenwerken is. Zeer stipt in het nakomen van afspraken.

Like0 likes
Mark Vaes
New|Umicore|

Zuiderse sfeer zonder alcohol!

De uitstekende cocktails, uiteraard alcoholvrij omdat het feestje plaats vond op de bedrijfsterreinen, zorgden voor een opgewekte en feestelijke stemming bij iedereen! Voor herhaling vatbaar!

Like0 likes
Joke Verdin
New|Cerm Benelux|

Cocktails ten top!

Bij aankomst had je al onmiddellijk zin om erin te vliegen!
De introductie en de uitleg van Peter over Cocktails is kort, krachtig en ideaal om een grote groep te entertainen. Hij weet waarover hij praat, en dat merk je ook wanneer je extra uitleg vraagt.
Een echte aanrader om de band met de collega's aan te halen!

Like0 likes
Katlijn Blanchaert
New|Gemeente Nazareth|

Last minute geboekt voor een workshop alcoholvrije cocktails maken

Wij zochten heel erg last minute nog iemand die een workshop alcoholvrije cocktails kon maken. Gelukkig kwam ik terecht bij Peter Grunewald. Van in het begin verliep het contact heel vlot en correct. De workshop zelf paste perfect bij de rest van het programma die avond en Peter bezorgde ons een leuk, lekker en interessant moment. Een aanrader!

Like0 likes
New|

TOP!

Reeds verschillende keren hebben wij een beroep gedaan op Peter Grunewald. Telkens werden de gemaakte afspraken correct nageleefd. Peter is een aangename, eerlijke man die steeds kwaliteit levert. Onze gasten waren lovend over de cocktails en de creativiteit van het concept.

Like0 likes
Yasmina Arab
New|Meet in Oostende - Toerisme Oostende|

Altijd een topper !

Het Oostende Convention Bureau doet vaak beroep op Peter wanneer er binnen- of buitenlandse bedrijven op zoek zijn naar een origineel en ludiek evenement. De verschillende workshops zijn geschikt als activiteit voor of na een corporate diner of gewoon als teambuilding activiteit.
Geen enkele uitdaging is hem teveel. Zijn flexibiliteit laat ook toe verschillende formules aan te bieden, volgens budget en aantal personen. Onlangs hebben we aan Peter gevraagd om een workshop bierdegustatie in het Fort Napoleon te geven, aan 7 groepen van een bedrijf uit Frankrijk.
Opnieuw is alles heel vlot verlopen en we kregen niks anders dan lof over Peter. Zijn professionele aanpak gecombineerd met zijn originaliteit, creativiteit en de ludieke wijze waarop hij het evenement animeert, zorgen telkenmale voor een onvergetelijke ervaring.

Like0 likes
Stephan De Bolle
New|Cinoco|

Oplossing op mensenmaat

We werken op regelmatige basis met Peter Grünewald voor een heel divers Spectrum van activiteiten binnen bar wereld.
Telkens loopt dit goed, oplossingen worden op mensenmaat overeengkomen, weinig bla bla maar wel een concreet resultaat.
Als het aan ons ligt willen we graag onze samenwerking nog voor een hele poos met Peter verder zetten.
Top in meedenken naar oplossingen en flexibelteit score 11/10.
Een vraag een opdracht, de rest volgt van zelf en een objectieve debriefing.
Doe zo voort.

Like0 likes
Daan Hooghe
New|Voka West-Vlaanderen|

Fijne samenwerking ikv kick-off PLATO - Voka West-Vlaanderen

Ik kijk met enorm veel plezier terug naar onze samenwerking. Wij werkten dit jaar samen met Peter ikv 2 kick-off events ( 2x 60 personen), 2 jaar terug voor een event van 120 personen. Zowel in de voorbereiding als tijdens het event zelf werden alle afspraken correct gevolgd. Prijs-kwaliteit vind je volgens mij geen betere partner: heerlijke cocktails, soms met een unieke twist. Ik kijk al uit naar een nieuwe samenwerking!

Like0 likes
berthe maes
New|ThreeAndMore|

Bedankt Peter van Aperitivo Italiano

Hierbij wil ik graag Peter Grunewald bedanken voor zijn enthousiaste medewerking, heerlijke hapjes en verfrissende Italiaanse cocktails. Ik heb heel veel complimentjes mogen ontvangen over Aperitivo Italiano. Niet alleen de uitwerking van het eten en drinken was fantastisch, ook de samenwerking met Peter. Hij heeft de catering van A tot Z verzorgd op een zeer flexibele manier. Ik hoop zeker nog eens met hem te kunnen samenwerken.

Like0 likes
Hannelore Vervaeke
New|PTC Rustenburg|

Coctail workshop

Wij namen contact op met The Bartenders Company naar aanleiding van onze personeelsuitstap. De communicatie met Peter verliep steeds vlot en hij hielp zelf actief mee zoeken naar een locatie. Tijdens de workshop zelf was een brede waaier aan alcoholische en non-alcoholische dranken ter beschikking. Het werd een echte doe-namiddag met hoge 'fun-factor' en zelfs een beetje competitie! Een leuke formule om onze personeelsuitstap mee af te sluiten.

Like0 likes
Bram Opstaele
Expert|Dienst evenementen Middelkerke|

Een meerwaarde voor je event.

We werkten samen voor het culinaire evenement Tastoe. Lekkere cocktails, een meerwaarde voor je evenement. Peter is steeds bereid om mee te denken en weet als geen ander promo te voeren. Tot de volgende.

Like0 likes
Annelies Feys
New|

Bedrijfsfeest met Aperitivo Italiano

Ik leerde het concept van aperitivo italiano kennen via de nieuwsbrief van eventplanner, waar bedrijven zich konden opgeven voor de 'tournee' van aperitivo waarbij ze voor een vijftal personen een gratis tasting organiseren. Een fantastisch idee want na deze tasting waren we volledig verkocht:
- heel lekkere cocktails, ook deze zonder alcohol wat toch een enorm pluspunt is. Zo geef je de bob's een waardig alternatief, meer dan dit zelfs.
- super lekkere hapjes, heel verfijnd
Door een kleiner budget voor ons Bedrijfsfeest kozen we - ondanks de heel schappelijke prijzen - enkel voor de cocktails. We verwachtten 800 personen die avond wat een hele grote groep is om cocktails voor te maken. Toch verliep alles vlekkeloos: geen lange wachttijden, kwaliteit en smaak identiek als de tasting (wat heel vaak niet zo is) en een heel vriendelijke bediening met voldoende 'shakers' gehalte!
Ook de contacten met Peter verliepen zeer goed. Hij dacht mee over de organisatie van bar ed waar zijn kennis zeker welkom was. Altijd heel vriendelijk en punctueel. Iemand die echte passie heeft voor zijn vak en zijn klanten centraal stelt.
Ik heb echt geen negatieve punten. Als hij ook voor het eten dergelijke kwaliteit zoals op de tasting kan aanbieden voor grotere aantallen - waar ik vrijwel zeker van ben - dan is hij een absolute aanrader. Wij werken zeker nog met hem samen!

Like0 likes
Sophie Naze
Leader|KonseptS Events & Staycation Squad |

Onze vaste waarde

Peter Grunewald, dat ik een vaste waarde binnen het KonseptS team. Zijn concepten zijn altijd top, klasse en verfijnd gebracht. Of het nu gaat om de cocktailworkshop, de aperitivo Italiano of zijn laatste nieuwe verhaal de "gin-tasting".. het is altijd af! Niet te veel show, maar net wel kennis en dat is waar voor ons het verschil wordt gemaakt. Peter kent zijn vak, kent zijn dranken en weet als geen ander die kennis op een leuke manier over te brengen. Onze gasten gaan steeds naar huis met een fijn gevoel, het was niet alleen plezant maar ook leerrijk en uitmuntend lekker!
Achter de schermen is het een zaligheid om met Peter te werken. Altijd bereid om tot het uiterste te gaan wat klantenservice betreft. Wij kunnen altijd op hem rekenen. Zijn administratieve afhandeling verloopt ook altijd vlekkeloos. Bij ons tellen al die kleine elementen en zijn deze cruciaal in een langetermijnsamenwerking. Ondertussen werken we al meer dan 3 jaar '(tijd vliegt) intensief samen en we zijn van plan dit nog lang vol te houden. Keep up the good work Peter!
Groetjes
Sophie Naze
Blije zaakvoerder / KonseptS

Like1 like
Ann Joris
New|AJCO bvba|

Topper op communiefeest !

Wij hebben beroep gedaan op Peter en zijn formule Aperitivo Italiano voor de receptie van een communiefeest. Peter wist zowel onze gasten als onszelf aangenaam te verrassen met enkele heerlijke alcoholische en "kinder"-cocktails. De cocktails voor volwassenen waren voldoende "luchtig" zodat de consumptie van meerdere glazen geen risico vormt voor eventuele bob's.
Ook de aperitiefhapjes "anti-pasta" werden door iedereen gesmaakt, waarbij de kwaliteit van de gebruikte producten in het oog sprong. Aanvullend is Peter een aangename persoon die discreet is wanneer gewenst, maar ook beschikbaar voor toelichting voor de geïnteresseerden.
De organisatie van het aperitief (aanbod, bestelling, voorbereiding ter plaatse, bediening en facturatie) verliep vlekkeloos.
Kortom een echte aanrader!
Familie Joris

Like0 likes
Magali Meuris
New|Adobe|

Cocktail workshop

Peter van The Bartenders Company heeft een Cocktail workshop voor ons georganiseerd nav een productpresentatie.
Het concept is eenvoudig maar mist zijn doel niet. Gezelligheid en networking gegarandeerd. Een echte aanrader!!!

Like0 likes
Marieke Vanderghote
New|Openminds|

Sterk aan te raden

Wij huurden The Bartenders Company in op ons teambuilding weekend.
Peter verzorgde voor ons een cocktailworkshop.
Oneindig veel soorten (non)-alcoholische dranken, fruit, suikers,.. zorgden voor instant aandacht van het team.
Vol enthousiasme leerde hij ons enkele kneepjes van het vak, werd onze productkennis bijgeschaafd en werden we ondergedompeld in de wondere wereld van de cocktail.
Onder het motto: al doende leert men, staken we de handen uit de mouwen en leerden we de perfecte Mojito maken.
Daarna brak de onderlinge strijd los: het maken van een eigen creatie.
Met een berg tips op zak dachten we de perfectie te bereiken, maar slechts enkelen slaagden hierin.
Ook voor non-alcoholische varianten werd gezorgd.
Peter brengt zijn passie voor het vak moeiteloos over waardoor dit een onvergetelijke activiteit was.
Ik zou The Bartenders Company zonder twijfel aanraden voor gelijk welk event.
Topbedrijf met oneindig veel mogelijkheden.
Voor Peter is niets onmogelijk.

Like0 likes
Bart Van Zele
Expert|Halito!|

Piccobello Peter

De opdracht was om als team een Halito!-cocktail samen te stellen. Onder de vakkundige begeleiding van Peter gingen we gretig van start en enkele uren later hadden we de perfecte cocktail samengesteld. Tussendoor kregen we achtergrondinformatie op een leuke manier gebracht en genoten we van Italiaanse hapjes. Piccobello Peter, thanks!

Like1 like
Kevin Van der Straeten
Leader|eventplanner.net|

eventplanner.be /.nl standborrel

Peter verzorgde met veel passie onze standborrel tijdens event12. De verfijnde 'Aperitivo Italiano' zorgde meteen voor de juiste sfeer en de uitmuntende drankjes werden door de kritische gasten (die echt wel wat gewoon zijn) uitgeroepen tot de lekkerste die ze ooit mogen proeven hebben. Wat kan ik dus meer doen dan een maximale beoordeling geven? Bedankt Peter!

Like1 like
Annemie De Rooy
New|Mind and Motion|

Mind and Motion cocktail creatie

Dag beste Peter,
Hopelijk ben je vlot en goed thuisgekomen en had je een goede nachtrust.
Wat een geweldige avond, onze genodigden hebben intens genoten.
Een hartelijke dank voor jouw professionele inbreng, we waren versteld van het indrukwekkende buffet, de leuke aanpak en jouw schitterend concept !
Mooie herinneringen aan een bijzondere avond, …. En dat was de opzet
Tot een volgende,’t allerbeste toegewenst!
Vele groetjes,
Tine, Sybille en Annemie

Like0 likes
PETER SARASYN
New|Resources Global Professionals|

Resources CAFE

Bij Resources Global Professionals in Brussel houden we elk kwartaal een togetherness event genaamd Resources CAFE voor de consultants waarmee we samenwerken. Bartender Peter is een echte toegevoegde waarde geworden voor onze events en zijn cocktails e.a. staan hoog aangeschreven bij onze gasten. Bedankt voor de samenwerking en dat we nog veel mogen klinken op de succesvolle projecten die we bij Resources Global Professionals doen voor 83 van de Fortune 100 bedrijven en nog vele andere bedrijven in België.

Like0 likes
Jo Kusseneers
Expert|Bouwunie|

Een fijne man, met een passie voor z'n job

Hebben nu al meerdere keren samen gewerkt met Peter en z'n bartenders, en telkens opnieuw weet hij ons te verrassen met unieke smaken en verfijnde aroma's in z'n cocktails... Z'n passie voor cocktails en hapjes, zorgen er voor dat onze klanten steeds verwend worden van begin tot het einde...

Like0 likes
Miet Vaes
New|theo|

(h)eerlijke cocktails

5 zaterdagen op rij verraste The Bartenders Company de klanten van de theo – Somers Optiek in Antwerpen met heerlijke cocktails. Ze gebruiken hiervoor de beste producten en verzorgen de cocktails tot in de puntjes. Een professionele aanpak, steeds met de glimlach, zorgde ervoor dat we onze klanten echt konden verwennen. The Bartenders Company is een absolute aanrader voor het slagen van uw event.

Like0 likes
Gilles Van der Planken
Expert|G.B.-V.S.|

Aperitivo Italiano

Peter heeft ons recent op een feest verrast met heerlijke Italiaanse aperitieven. Hij bewijst hiermee dat hij verder denkt dan het zuivere 'cocktail shaken' en een allround partner voor originele dranken op een evenement is. Wij waren zeer tevreden, en onze gasten ook! Peter blinkt uit in flexibiliteit en denkt goed mee met zijn klanten. Hij mag zeker nog langskomen als er iets te vieren valt!

Like1 like
Hollevoet Lieve
New|Toerisme Oostende vzw|

Cocktail Workshop

Het Convention bureau van Oostende doet regelmatig beroep op de diensten van The Bartenders Company voor een cocktail workshop of een bierseminarie. Onze klanten geven heel positieve feedback over de 2 workshops. Ook uit eigen ervaring kunnen wij The Bartenders Company iedereen aanbevelen!

Like0 likes

Kenmerken Grunewald.bar

Keuken

Italiaans 

Catering type

receptie 

Activiteiten Grunewald.bar

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles]

Nieuws

Grunewald.bar
Grunewald.bar ' The Next Level' vanaf 2020 totale barcatering.
30 December 2019

Na 10 jaar actief te zijn met mocktails & cocktails op events. Zal 2020 ‘The Next Level’ worden voor Grunewald.bar.


Uiteraard blijven we volop actief met het maken van heerlijke cocktails & mocktails op events.

Maar nu ook de totale barcatering.

Lees meer

Like Reageer