header

eventplanner.tv

eventplanner.tv is een online tv-zender en podcast voor organisatoren en opdrachtgevers van evenementen. Prangende interviews met opiniemakers uit het evenementenvak, boeiende reportages over actuele topics, de meest populaire trends en het laatste nieuws rechtstreeks op je computer, iPad, smartphone, ...

We ontdekken ook nieuwe locaties, event-gadgets & technologie, spectaculaire activiteiten en de nieuwste eventconcepten. Heb je een unieke eventlocatie, een vernieuwend product of een concept dat je onder de aandacht wil brengen? Ook daarvoor is ruimte op eventplanner.tv in de vorm van een publireportage of het sponsoren van een aflevering. Contacteer ons vandaag.

Ook beschikbaar als podcast:

Ook via podcast:

  • Listen on Google Podcasts
  • Listen on Apple Podcasts
  • Listen on Shopify
Ozark Henry over Immersive Sound Experiences

Ozark Henry over Immersive Sound Experiences

Wat als jouw gasten zou kunnen onderdompelen in een 360° geluidservaring? Iets wat ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. Dat is waar Ozark Henry's 'Immersive Sound' over gaat.

Je event duurzaam en origineel inrichten? Dat kan met Kringverhuur

Je event duurzaam en origineel inrichten? Dat kan met Kringverhuur

Hoewel meer en meer organisatoren hun best doen, om de wegwerpcultuur bij evenementen drastisch te verminderen, is er nog veel werk aan de winkel. Gelukkig heeft de circulaire economie, ondertussen ook de weg...

Healthusiasm

Healthusiasm

Healthusiasm is de trend, waarbij mensen zich meer bewust zijn van hun gezondheid, dan ooit tevoren. In zijn nieuw boek, legt Christophe Jauquet uit, hoe je als bedrijf of evenement op deze nieuwe trend kunt inspelen.

Black box van de topverkoper

Black box van de topverkoper

In een wereld van verandering, moeten verkopers zich steeds opnieuw uitvinden, om nog waarde te creëren voor de klant. Kathleen Cools schreef het boek Black box van de topverkoper. Dat dat niet zomaar het zoveelste salesboek is, ontdek je in deze eventplanner.tv aflevering.

Slim interviewen

Slim interviewen

Ook in de evenementensector is het niet eenvoudig, het juiste talent te vinden voor je bedrijf. Volgens auteur Wim Thielemans schort er wat, aan de manier waarop we kandidaten interviewen. Kevin vraagt hem hoe dat zit.

Dit moet je weten over Festivak 2019

Dit moet je weten over Festivak 2019

Festivak 2019 komt eraan. Dit jaar gaat de beurs door in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Organisatrice Jill Oomen en haar collega Violette zitten bij Kevin op de bank en vertellen je waarom jij de beurs niet mag missen.

Bea World Festival 2019

Bea World Festival 2019

De European Best of Event Awards komen er weer aan. Geniet mee van Kevin's jaarlijkse catch-up met organisator Salvatore Sagone over de Oscars voor de wereldwijde event industrie.

Impact op bedrijfscultuur met evenementen

Impact op bedrijfscultuur met evenementen

Bedrijfsevenementen hebben meer impact, als ze aansluiten bij de bedrijfscultuur. Tom Bellens van Push To Talk events breekt een lans voor meer cultuur op events.

Meetings door de lens van de geschiedenis

Meetings door de lens van de geschiedenis

Wat gebeurt er als we naar vergaderingen kijken door de lens van de geschiedenis? Kevin vraagt het aan FRESH keynote-spreker George Parker.

Moment marketing

Moment marketing

Hoe ga je van een evenement, naar een memorabel moment? Michiel Vanderheyden doet in zijn boek een oproep, om events bewuster en meer doordacht te organiseren.

Event strategie

Event strategie

Hoe vaak hollen we, als eventmanagers, niet achter de logistieke uitdagingen van een event? En verliezen we de strategie uit het oog? Als die er al is, tenminste. Vandaag geven we je een unieke kijk in de interne keuken van ING.

FRESH 2019

FRESH 2019

FRESH congres 2019 komt eraan. Organisator Maarten Vanneste is hier, om je te overtuigen om van dertien tot vijftien oktober naar Turnhout te komen.

Wat als een uitvaart een evenement wordt?

Wat als een uitvaart een evenement wordt?

Zit er toekomst, voor de evenementensector, in de dood? Sophie Naze en Katrijn Desteghe willen de taboes doorbreken en een alternatief bieden voor een klassieke uitvaart.

Dive at work

Dive at work

Werkplekken kennen steeds meer afleiding. Zeker ook in de eventsector, waar we creativiteit met harde deadlines combineren. Tim Christiaens reikt een oplossing aan.

Etiquette voor eventmanagers - Etiquette op events (deel 5)

Etiquette voor eventmanagers - Etiquette op events (deel 5)

In deze laatste aflevering van onze minireeks, Etiquette voor eventmanagers, leer je alles, wat jij als organisator moet weten over etiquette op feesten en evenementen.

Advertenties

Nieuwsbrief

In de kijker

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!