header

eventplanner.tv

eventplanner.tv is een online tv-zender en podcast voor organisatoren en opdrachtgevers van evenementen. Prangende interviews met opiniemakers uit het evenementenvak, boeiende reportages over actuele topics, de meest populaire trends en het laatste nieuws rechtstreeks op je computer, iPad, smartphone, ...

We ontdekken ook nieuwe locaties, event-gadgets & technologie, spectaculaire activiteiten en de nieuwste eventconcepten. Heb je een unieke eventlocatie, een vernieuwend product of een concept dat je onder de aandacht wil brengen? Ook daarvoor is ruimte op eventplanner.tv in de vorm van een publireportage of het sponsoren van een aflevering. Contacteer ons vandaag.

Ook beschikbaar als podcast:

Ook via podcast:

  • Listen on Google Podcasts
  • Listen on Apple Podcasts
  • Listen on Shopify
Compassionate leader

Compassionate leader

Hoe creëer je als ondernemer ruimte voor verandering? Jan Vermeiren reikt in zijn nieuwe boek, "The Compassionate Leader", praktische handvaten aan.

Inclusieve evenementen met Theater Stap

Inclusieve evenementen met Theater Stap

'Theater Stap' is een professioneel theatergezelschap dat uitsluitend werkt met mensen met een beperking.

Egopreneur: bereik de top zonder jezelf te verliezen

Egopreneur: bereik de top zonder jezelf te verliezen

Hoe zorg je dat je als ondernemer goed voor jezelf zorgt? Daar gaat het nieuwe boek "egopreneur" van topcoach Paul Van Den Bosch over. Want goed in je vel zitten, zorgt ook voor betere prestaties op het werk.

The voice of leadership

The voice of leadership

Leiderschap is hier als thema al een paar keer aan bod gekomen. We hebben in onze sector immers sterke leiders met visie nodig.

Belang van 'face to face' meetings

Belang van 'face to face' meetings

Hoe ziet de toekomst van face-to-face meetings eruit in het digitale tijdperk? En wat is de rol van 'figital'? Een gesprek met MPI's senior senior adviseur voor strategische ontwikkeling.

#fail

#fail

We horen in de media vaak fantastische verhalen over succesvolle ondernemers, giga-festivals en evenementen met wereldfaam. Voor al deze successen zijn er minstens zoveel fails...

Connecties zijn de toekomst van evenementen

Connecties zijn de toekomst van evenementen

Connecting the Dots 4 komt eraan. Thema is dit keer: connecties leggen en netwerken. Organisator Rutger Bremer is hier...

Ready or not?

Ready or not?

Ben jij klaar voor de toekomst? Misschien twijfel je. En dat is oké. Het leven gaat zo snel, dat de toekomst ons doet duizelen. Maar hoe worden we dan futureproof? Dat vertelt trendwatcher Tom Palmaerts.

Scoren met je beursdeelname

Scoren met je beursdeelname

Hoe scoor je met je beursdeelname? Een onderwerp waar we het al vaker in onze studio over hadden. Maar wellicht heb je nog nooit over de STIC-factor van je stand en KEM gehoord.

Innovatiecultuur creëren

Innovatiecultuur creëren

'Hoe creëer je een innovatiecultuur?', dat was de openingsvraag op de FRESH-conferentie van dit jaar. Muziek is zonder twijfel één van de oplossingen. Luister mee naar Sam McNeill.

Zie je wat ik bedoel? Presentaties

Zie je wat ik bedoel? Presentaties

Hoe zorg je ervoor dat je boodschap blijft hangen? Krijg je je publiek niet mee? Geen nood. Communicatiespecialist Marc Mombaerts loodst je met zijn nieuwe boek, "Zie je wat ik bedoel", door alle aspecten van het presenteren.

EventSummit 2020

EventSummit 2020

EventSummit blijft groeien. Ook editie 2020 belooft een topeditie te worden. Organisatoren Joris en Arjen zijn in de eventplanner.tv studio en vertellen waarom dat zo is.

Leiderschap - Hoe pak je dat aan in een KMO/MKB?

Leiderschap - Hoe pak je dat aan in een KMO/MKB?

Er bestaan duizenden boeken over leiderschap. En toch lijken er steeds nieuwe bij te komen. Hoe komt dat? Wat maakt leiderschap dan toch zo moeilijk? Kevin vraagt het aan expert Bart Provost.

Jobrepair

Jobrepair

Steeds vaker zie je mensen, die niet lekker in hun vel zitten op het werk. Helaas ook in de evenementensector. Je kunt de deur achter je dichtgooien, maar er is een alternatief.

Nieuwe trend: mini events

Nieuwe trend: mini events

Terwijl de grote festivals steeds groter worden, duikt er een nieuwe trend op: mini-events. Waarom en hoe, vraagt Kevin aan Dieter Veulemans.

Advertenties

Nieuwsbrief

In de kijker

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!