Gezocht: positieve verhalen uit de eventsector #corona

Gezocht: positieve verhalen uit de eventsector #corona

Dat onze sector ontzettend creatief en veerkrachtig is, blijkt uit de talrijke initiatieven die eventprofessionals opzetten. Ze helpen in de strijd tegen corona, ondersteunen andere sectoren en lanceren zelfs nieuwe businessideeën en producten. Wij willen meer van deze verhalen delen!

 

De laatste weken is het nieuws bikkelhard. Noem ons optimisten, maar wij geloven in de kracht van onze sector en zijn hoopvol voor de toekomst. Daarom willen we meer aandacht geven aan positieve verhalen en initiatieven van eventbedrijven. Inspireren als tegenwicht voor verdriet en frustratie.

 

We hebben al heel wat van deze boodschappen de wereld ingestuurd (zie een selectie van artikels hieronder), maar er blijven veel initiatieven onder de radar. Laat van je horen, zodat we ook jouw verhaal kunnen delen met onze community!

 


Hoe ga je te werk?

Plaats je verhaal als post op je eventplanner.be bedrijfspagina. Onze redactie houdt de posts in de gaten en geeft positieve verhalen een duwtje in de rug door ze op onze homepage te featuren of mee op te nemen in artikels in onze nieuwsbrief.

 

Heb je nog geen professionele bedrijfspagina op onze site en kun je daarom geen posts plaatsen? Geen paniek, je krijgt van ons 4 maanden een gratis upgrade zodat ook jij je verhaal kunt delen. Maak je professionele bedrijfspagina nu aan of upgrade je bestaande gratis pagina vanuit je account. Gebruik daarbij de kortingscode 'WECARE(*voucher code geldig tot 31/12/2020 en enkel wanneer je niet eerder gebruik maakte van een gratis proefperiode). Je sluit een abonnement af met eventplanner.be, maar dat kun je stopzetten als je wil (dat kan zelfs voor de eerste verlenging zodat je niets betaalt, zet hiervoor zelf een reminder in je agenda).Verhalen die we al deelden

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Pieter Bas Boertje [D&B Eventmarketing]
Pieter Bas Boertje [D&B Eventmarketing]
Expert|2020-04-27 - 08:54u

Zie www.liveisbeautiful.nl

Nancy Jansen
Nancy Jansen
New|2020-04-27 - 11:00u

Vanuit de landelijke goede doelenorganisatie Stichting Vier het Leven nemen onze vrijwilligers dagelijks ouderen mee uit naar theater, concerten, film en musea. Ook onze activiteiten liggen op dat gebied nu stil. Tóch willen wij met onze doelgroep in contact blijven en we hebben daartoe belteams geformeerd. Onze belvrijwilligers maken nu afspraken met onze gasten om online voorstellingen of zelfs livestreams te bezoeken, ieder vanuit zijn of haar eigen huis, waarna ze met elkaar bellen om ervaringen te delen. Ook zijn we betrokken bij initiatieven om voor de deur bij woonzorgcentra optredens te verzorgen, zo ook vandaag. En tenslotte proberen we samen met theaters te kijken naar manieren waarop we het contact tussen de ouderen en de culturele instellingen zo optimaal mogelijk te houden.Graag vertel ik jullie hier meer over.

Lees ook

Proost dit jaar met een mobiele kerstbar en start 2024 met de bubbelbar

Proost dit jaar met een mobiele kerstbar en start 2024 met de bubbelbar

To The Point Events behaalt 5de 'Certificate of Excellence' op rij

To The Point Events behaalt 5de 'Certificate of Excellence' op rij

Registreer je vanaf nu voor EventSummit op 8 februari 2024 in Jaarbeurs

Registreer je vanaf nu voor EventSummit op 8 februari 2024 in Jaarbeurs

Advertenties