Event-talent in strijd tegen coronavirus

Event-talent in strijd tegen coronavirus

Eventbedrijven gooien hun creativiteit en organisatietalent in de strijd om hulpverleners en retail te helpen het coronavirus te verslaan. Dat blijkt uit de hoopvolle posts die op eventplanner.be verschijnen.


"We willen conculega's inspireren om niet bij de pakken te blijven zitten. Om de handen mee uit de mouwen te steken en te helpen met hun organisatorisch talent. Het is nu aan onze sector om te helpen waar nodig en geloof mij, de retail en zeker de medische sector kan onze hulp enorm goed gebruiken", vertelt Dieter Veulemans van CityCubes.


Hieronder delen we de initiatieven die onze redactie voorbij ziet komen. Onderneemt ook jouw eventbedrijf of -locatie actie? Plaats een post op je bedrijfspagina en mail naar redactie@eventplanner.be.



CityCubes
Zet je organisatorisch talent in om te helpen
CityCubes|
19 maart 2020

We willen echt mee conculega’s inspireren om niet bij de pakken te blijven zitten, maar om de handen mee uit de mouwen te steken om te helpen met hun organisatorisch talent. Het is aan onze sector nu om te helpen waar nodig en geloof mij, de retail en zeker de medische sector kan onze hulp enorm goed gebruiken.

 

Als activatie-bureau werken ...

Lees meer

Like Reageer



Kerkhofs Events bv
Quarantaine-tent
Kerkhofs Events bv|
19 maart 2020

Momenteel bouwen wij een extra spoedafdeling aan het Mariaziekenhuis in Overpelt. 


Dankzij deze accommodatie kunnen de spoedartsen buiten het ziekenhuis de eerste controle op COVID-19 uitvoeren. Door de patiëntenopname buiten het gebouw te installeren worden personeel, patiënten en bezoekers extra beschermd.

Lees meer

Like Reageer



STRND
Samenwerken en zorgen voor elkaar
STRND|
19 maart 2020

In tijden van crisis is het noodzakelijk om samen te blijven werken, positief én creatief te blijven. Evenementenlocatie STRND kan even niet doen wat zij als locatie én eventorganisatie zo graag doen: mensen samenbrengen op mooie events, live! Dat heeft hen er echter niet van weerhouden om te doen wat zij het liefst doen: samenwerken en zorgen voor elkaar.


Hamsterwoede

Het is maandagochtend ...

Lees meer

Like Reageer



Flanders Expo
Covid-19 : Easyfairs zet haar eventlocaties in Gent, Antwerpen, Mechelen en Namen ter beschikking van de overheid
Flanders Expo|
20 maart 2020

Easyfairs, het Belgisch bedrijf dat meer dan 200 beurzen, congressen en evenementen organiseert in 14 verschillende landen en dat 10 eventlocaties uitbaat in België, Nederland en Zweden, heeft beslist om actief mee te werken aan de strijd tegen het coronavirus. Easyfairs zal haar hallen ter beschikking stellen van de lokale en nationale overheden die betrokken zijn in de strijd tegen ...

Lees meer

Like Reageer



Dazzle Events
Dazzle Events steunt alle hulpverleningsorganisaties!
Dazzle Events|
20 maart 2020

Boodschap aan alle hulpverleningsorganisaties! Dazzle Events stelt zijn stock van verschillende materialen ter beschikking aan alle organisaties die het nodig hebben. Hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@dazzle-events.be! Sharing is caring! 🙏

Like Reageer



Fisheye bv
Fisheye produceert apothekersschermen uit plexiglas
Fisheye bv|
20 maart 2020

"We zijn na de laatste beslissingen van de overheid allemaal, rechtstreeks of onrechtstreeks getroffen door COVID-19 of het Corona virus. 

Duizenden getalenteerde en gedreven mensen zitten onverwacht thuis na de annulering van allerlei events voor de komende weken, met veel onduidelijkheid over hoe de situatie zal evolueren. 

Wat kan een klein leger van super gedreven en stressbestendige stagehands, techniekers, runners, productiemedewerkers, operators en meer doen om de hulpverleningssector te helpen bij deze ...

Lees meer

Like Reageer



White Rabbit
White Rabbit vrijwilligt in UZ Gent
White Rabbit|
26 maart 2020

#corona update.

Zoals jullie weten is de eventsector zwaar getroffen. Alle events tot juni zijn uitgesteld of afgelast. Zelfs die in juni zijn nog 'in gevaar'. Daar volgen de komende weken beslissingen in.

Maar we willen enerzijds niet stilzitten en anderzijds helpen waar we kunnen. We hebben ons dus aangemeld bij het UZ Gent als vrijwilligers. We weten nog niet of er ...

Lees meer

Like Reageer



Novid nv
'Digital signage' in het UZA
Novid nv|
26 maart 2020

Nieuwe 'digital signage' in het UZA (Universitair Ziekenhuis Antwerpen) wijst corona patiënten de weg. Met de gezonde support van Novid nv. We zetten de in- en outdoorschermen ook in voor supermarkten, apothekers, aan parken, ... #samensterk #socialdistancinging

Like Reageer



Onderneemt ook jouw eventbedrijf of -locatie actie? Plaats een post op je bedrijfspagina en mail redactie@eventplanner.be.



Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties