Team Veldeman blijft paraat

Team Veldeman blijft paraat

De coronacrisis heeft de evenementensector in België zwaar getroffen. Maar ook in deze moeilijke tijd blijft het team van tentenbouwer Veldeman paraat, hetzij met tijdelijk een aangepaste focus.


Door de annulatie van heel wat evenementen is er een grote voorraad tenten vrijgekomen die het bedrijf nuttig wil inzetten. Zo hoopt Veldeman zijn steentje bij te kunnen dragen aan de hulpverlening in deze noodsituatie.


Veldeman bouwde de afgelopen weken voor verschillende ziekenhuizen een triage tent zodat mogelijk besmette patiënten buiten het ziekenhuis aan een eerste screening onderworpen kunnen worden. Verder worden de tenten ingezet bij bedrijven die door de coronamaatregelen met stockageproblemen kampen of die nood hebben aan extra werkruimte om de nodige afstand tussen medewerkers te kunnen waarborgen.


"Challenge our limits, dat is waar Veldeman voor staat. We staan met z'n allen voor ongeziene uitdagingen, maar we zijn ervan overtuigd dat als we de maatregelen respecteren, we ook deze uitdagingen het hoofd zullen bieden. We willen iedereen in deze noodsituatie heel veel moed toewensen", aldus CEO Andy Moors.


Intussen blijft Team Veldeman even gedreven aan het werk en telefonisch bereikbaar. Wil je graag de mogelijkheden bespreken voor je volgende event? Of heb je nood aan tijdelijke ruimte? Contacteer Veldeman op het nummer 089/47 31 31 of via info@veldemangroup.be. Team Veldeman helpt je graag verder.

veldemangroup.com/nl/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties