Super power! - eventplanner.be /.nl naar de cloud

Super power! - eventplanner.be /.nl naar de cloud

Dat we bij eventplanner.be tech-junkies zijn, wist je wellicht al. Innovaties en state of the art technologie zitten in ons DNA. Dit keer pakken we onze hosting infrastructuur onder handen en dat heeft ook voordelen voor jou!

 

eventplanner.be nòg sneller (ja hoor, het kon nog), nòg veiliger en future-proof maken, dat was de inzet van onze meest recente development sprint. Onze oude servers sturen we naar het museum en we gaan voor cloud hosting. Hiermee kiezen we resoluut voor de toekomst. Klinkt geeky? Dat is het ook, maar de voordelen voor jou als gebruiker zijn gigantisch:

 • Fast, faster, fastest

  Veel sneller konden we onze supercharged code (dit gaan onze developers graag horen) niet meer maken. En toch hebben we nog een paar milliseconden van de laadsnelheden kunnen afpitsen. Door meer frontend servers in te zetten en die wereldwijd dichter bij onze bezoekers te brengen. Als jij last minute op zoek gaat naar een nieuwe leverancier voor je event, dan moet het snel gaan. Héél snel. Wel, op eventplanner.be kan je rekenen.
   
 • Files? Verkeersinfarcten? Niet op eventplanner.be /.nl
  Ook op het web kan het aanschuiven zijn als het aantal connecties per seconde in het rood schieten. Sites worden dan langzamer. Maar niet meer bij ons. Wordt het lekker druk nadat we onze nieuwsbrief uitstuurden en jullie massaal beginnen te klikken, dan doet de cloud haar magic en schakelt gewoon een aantal servers extra bij. Helemaal automatisch.
   
 • Fort Knox

  eventplanner.be heeft meer dan 50.000 abonnees, een zoekmachine met 6.000 eventbedrijven,… Die gegevens willen we goed beveiligen. Jouw privacy komt op de eerste plaats. En hoewel we onze vorige hosting omgeving ook al dicht timmerden, schakelen we nu nog een versnelling hoger.
   
 • Stroompanne? Wij gaan door
  In de afgelopen 15 jaar hebben we het één keer meegemaakt. De site lag er een half uurtje uit door een stroompanne in het datacenter… Vanaf nu staan onze servers verspreid over meerdere datacenters. Valt er toch nog eentje uit? Dan nemen de anderen het gewoon over en kan jij blijven surfen alsof er niets aan de hand is.
   
 • Nog een videootje? Komt eraan

  Ook ons videoplatform zit in de wolken. Je kan je de hoeveelheid eventplanner.tv video die jullie allemaal samen in HD streamen haast niet voorstellen. We kiezen sinds het begin niet voor de easy way via YouTube, maar wel voor een high-end oplossing die jullie verlost van irritante reclames met haargroeimiddelen, wasmiddelen, … En ja, ook onze boterhammetjes worden betaald door adverteerders. Maar die worden zorgvuldig geselecteerd zodat je er niet onder bedolven wordt en alleen relevante ads te zien krijgt. Iedereen blij! Jij krijgt gratis first class content, onze adverteerders kunnen rekenen op een hoge impact en wij kunnen blijven investeren in de eventsector van morgen.

 

 

Amazon? Die verkopen toch boeken?

Voor de nieuwe infrastructuur van onze media sluiten we een partnership met Amazon. Amazon is zowat de grootste boekhandel ter wereld, maar wist je dat ze ook de absolute marktleider zijn in cloudhosting? De Amazon AWS technologie staat verder dan die van Google en Microsoft. Op die expertise doen wij graag beroep.

 

 

 

Leadership by innovation and technology

Elke week releasen we nieuwe features en verbeteringen aan onze software, die we overigens volledig in-house bouwen. Daarbij houden we rekening met al jullie feedback en ideeën. Tijd voor een overzichtje. Dit zijn de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen 2 jaar. Ik ben er erg trots op dat we die samen met het team gerealiseerd hebben.

 

 

En we zitten niet stil. Zoals we eerder al eens aankondigden, boek je binnenkort je events online.

 

 

 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures