Website eventplanner.be /.nl extra beveiligd

Website eventplanner.be /.nl extra beveiligd

Gehackte websites, gelekte data, gepubliceerde paswoorden, ... Er is wel bijna wekelijks een cyberaanval in het nieuws. Ook eventplanner.be /.nl is zich bewust van de risico's en neemt extra veiligheidsmaatregelen.

 

"Dat een hacking nooit helemaal uit te sluiten is, is jammer genoeg de harde waarheid. Als zelfs sterk beveiligde wereldspelers als Sony Pictures het slachtoffer worden, dan besef je dat geen enkel systeem waterdicht is. Toch kan je de veiligheidsmaatregelen nemen zodat de risico's beduidend kleiner worden. We nemen de veiligheid van de gebruikers van onze eventcommunity immers erg serieus en investeren in de bescherming van onze data voor het te laat is", vertelt Managing Partner Kevin Van der Straeten.

 

Beveiligde verbinding

Voortaan wordt elk bezoek aan eventplanner.be /.nl versleuteld over een beveiligde 'https' verbinding. Op die manier kunnen hackers data tussen jouw browser en de servers van eventplanner.be /.nl niet meer onderscheppen. Dat de verbinding veilig is en de eigenaar van de site geverifieerd werd, zie je aan het slotje in de adresbalk in je browser.

 

Privacy gewaarborgd

Weet ook dat je persoonlijke gegevens veilig zitten bij eventplanner.be /.nl. De gegevens die je achterlaat op de site worden nooit doorgegeven aan derden of adverteerders. Zij ontvangen anonieme statistieken van hun campagnes. Jouw privacy is gewaarborgd.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures