Waarom zijn reviews zo belangrijk voor eventbedrijven en eventlocaties?

Net als bij hotels en restaurants bepalen nu ook reviews de keuze van een evenementenlocatie of -leverancier. De veilige reviews op eventplanner.be /.nl zorgen voor meer traffic naar je website én een betere conversie.

 

 

Voordelen van reviews: de facts

Onderschat nooit de kracht van woorden. 95% van onze gebruikers leest reviews (Spiegel 2017) en 85% laat er zich door beïnvloeden (BrightLocal 2017).

 

Volgens onderzoek (Google, Forrester & BrightLocal) blijkt dat online reviews voor 18% meer verkoop zorgen, voor 270% hogere conversie en voor 88% meer loyalty bij bestaande klanten. 

 

Koudwatervrees om je klanten aan het werk te zetten? Dat hoeft niet, je mag gerust aan de wereld tonen hoe goed je bent! En wie kan dat beter vertellen dan jouw klanten. Tevreden klanten gaan je met veel plezier aanbevelen op eventplanner.be /.nl. Het is de mond-tot-mondreclame van de toekomst en bovendien geven reviews je heel wat waardevolle feedback.

 

Reviews zorgen er niet alleen voor dat prospecten sneller voor jouw bedrijf kiezen, maar ook dat je hoger scoort in zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Ook op de ranking van je bedrijfspagina op eventplanner.be hebben ze een groot effect: je komt hoger in de zoekresultaten te staan naarmate je meer positieve reviews verzamelt. Meer nog, van zodra je meer dan 3 mooie reviews hebt verzameld, nemen we je bedrijf (bij professionele bedrijfspagina's) ook mee in rotatie op onze homepage én in onze nieuwsbrief als inspirerend eventbedrijf of -locatie.

 

Plaats je de onafhankelijke eventplanner.be review widget op je eigen website, dan overtuig je ook jouw eigen bezoekers om voor jouw bedrijf te kiezen. Dat maakt ons de TripAdvisor.com voor de evenementensector.

 

Waar je voor andere review systemen in de markt al snel tot 249 euro per maand betaalt, zit ons veilige review systeem helemaal gratis bij je bedrijfspagina.

 

 

Aan de slag met reviews?

De feiten spreken voor zich. Wij geven je de technologie en de tools in handen. Nu is het aan jou om er mee aan de slag te gaan en betrouwbare reviews te verzamelen! Hoe je dat doet? Eenvoudig. Zorg dat je eventbedrijf of locatie opgenomen wordt op eventplanner.be, dat kan met een gratis basic vermelding of een professionele bedrijfspagina. Van zodra je pagina online staat kan je van start met het verzamelen van reviews.

 

 

 

Betrouwbaar en veilig

De reviews op eventplanner.be /.nl zijn betrouwbaar. We hanteren een uniek en veilig review systeem. Intelligente algoritmes en manuele controles staan garant voor authentieke reviews. Je bevestigt immers zelf dat de reviewer wel degelijk jouw klant is.