Hoe krijg ik meer reviews over mijn eventbedrijf of locatie?

Reviews worden steeds belangrijker, ook in de eventsector. Reviews zorgen ervoor dat prospecten sneller voor jouw bedrijf kiezen en dat je hoger in de zoekresultaten komt te staan. eventplanner.be helpt je op weg bij het verzamelen van betrouwbare reviews.

 

Deel de directe review link

Het is belangrijk om kort nadat je voor een klant een evenement verzorgde een review te vragen. Hoe sneller je dit doet, hoe groter de kans dat deze je met een mooie review zal belonen. Je kan je klanten bijvoorbeeld een bedank mail schrijven met daarin jouw directie review link op eventplanner.be en de vraag of ze je willen helpen met het schrijven van een eerlijke review. Je zult zien dat de meeste van je klanten dat met heel veel plezier willen doen.


De directe review link vind je in je account.

 


Om je op weg te helpen bij het verzamelen van die reviews, hebben we daarnaast nog enkele handige tools voor jou gebouwd:

  • Review widget: onze handige review widget plaats je makkelijk op je eigen website. Hij nodigt uit om een review te plaatsen en overtuigt ook de bezoekers van jouw website om voor jouw bedrijf te kiezen.
  • Poster: via je account kan je ook een gepersonaliseerde review poster downloaden die je op jouw eventlocatie of bedrijf kan ophangen. Als jij toont dat je openstaat voor eerlijke feedback zullen ook je klanten sneller vertrouwen krijgen.
  • Maatoplossingen: wil je het nog een niveau hoger tillen? Wat dacht je van een iPad met review app die je aan de receptie van jouw bedrijf legt? Of wil je via onze API automatisch een review uitnodiging sturen voor elke opdracht die je hebt afgewerkt? Contacteer ons voor meer informatie over deze uitgebreide mogelijkheden.