Hoe download ik de review poster?

Hang de eventplanner.be review poster trots op in je eventlocatie, kantoren, ... en overtuig bezoekers meteen een review te plaatsen. Bovendien toon je met de poster dat jouw bedrijf voor kwaliteit staat en daar ook transparant in is.

Zo ga je te werk:

• Log in op je account.
  • Surf naar de reviews pagina (Let op! Je moet een actieve bedrijfpagina hebben (gratis of een professionele bedrijfspagina) om de poster te kunnen downloaden)
  • Klik op de knop 'download de review-poster'

• Een pdf-file van de poster wordt op het scherm getoond. Indien je meerdere bedrijfspagina's hebt, krijg je eerst nog een keuze menu om aan te geven voor welke bedrijfspagina je de poster wil aanmaken.
  • Je zal zien dat de poster gepersonaliseerd is met jouw bedrijfsnaam én een QR code en directe link naar de review pagina van jouw bedrijf. De QR code kan je met een smartphone scannen zodat je klanten nog sneller kunnen reviewen.
  • Print de poster en hang hem trots op een plek waar veel klanten passeren.

Heb je nog een bijkomende vraag? Wil je de QR code in een eigen ontwerp verwerken? Contacteer ons dan, we helpen je graag verder.