Boek je event binnenkort online - Testers gezochtBoek je event binnenkort online - Testers gezocht

Hotels, restaurants, vluchten, … boeken we snel en eenvoudig online, maar evenementen nog niet. Daar komt binnenkort verandering in.    

 

"De afgelopen jaren evolueerden we van portaalsite, met de lancering van onder andere ons review systeem voor eventleveranciers en -locaties, tot een TripAdvisor of Booking.com voor evenementen. Alle belangrijke aanbieders in de evenementensector zijn opgenomen in onze search engine. Het enige wat nog ontbreekt is het online boeken van je cateraar, diskjockey, eventlocatie, ..." vertelt Kevin Van der Straeten.  

 

"Een eventleverancier boeken is een stuk complexer dan een hotelkamer. Daarom werkten we de afgelopen jaren in het geheim aan een oplossing. Hiermee bieden we enerzijds eventbedrijven handige software om op één centrale plek hun agenda te beheren en anderzijds geven we onze bezoekers straks de mogelijkheid om rechtstreeks te boeken."   

 

Maatwerk kunnen we niet vervangen

Evenementen in elkaar steken is een creatief proces. Een evenementenbureau inhuren met één druk op de knop zit er dus niet meteen in. Maar eenvoudigere elementen van een evenement boeken in enkele muisklikken, zoals een vergaderzaal, diskjockey, cocktailcateraar, band, ... wordt binnenkort dus wel mogelijk.  

 

Als eventleverancier BETA-tester worden

We zijn op zoek naar eventbedrijven en -locaties met een eenvoudig business model om mee te werken aan de verdere ontwikkeling van de software. Als tester zal je als eerste gebruik kunnen maken van de bookingstool, die overigens tijdens de testperiode helemaal gratis is. We denken aan eventlocaties die één ruimte verhuren, diskjockeys, bands, kleine cateraars, ... Later breiden we de test uit naar eventbedrijven met een complexer aanbod. De enige twee voorwaarden om je als tester kandidaat te stellen, zijn een uitgebreide bedrijfsfiche op onze website en je bereidheid om wat tijd vrij te maken voor een intake gesprek en feedback rondes.  

 

Zin om mee te bouwen aan de toekomst van onze branche? Stel je nu meteen kandidaat.

 

Locaties en eventleveranciers voor jouw event boeken

Zit je zelf al te popelen om met het gemak van een muisklik een eventlocatie of -leverancier te boeken? Nog even geduld. We verwachten binnen enkele maanden het eerste eventbedrijf beschikbaar te hebben voor online boeking via eventplanner.be /.nl.

 

Vind nu alvast de ideale locatie of leverancier voor jouw evenement

06-04-2016

Comments

Meld je hier aan om te reageren

David Pittomvils [Dk-Rents]Mooi initiatief, maar revolutionair is het bv. niet. Meerdere attractieverhuurders waaronder mezelf ook, bieden zulke software reeds online aan. Onze amerikaanse software gaat hier zelfs heel ver in en biedt daarnaast nog vele rapporteringsmogelijkheden, routeberekeningen, laaddocumenten, enz enz. Van boeken tot betalen alles online, automatisch emailen en syncroniseren met google calendar en eventueel je Google Adwords campagne ;)


2016-04-07 - 09:30u

Kevin Van der Straeten [Pink Minds Media bvba]Dag David,

Klopt helemaal. Net zoals in het voorbeeld van de hotels hebben heel wat hotels ook eigen booking software. Die integreert dan met bijvoorbeeld booking.com. Wij gaan dat net zo doen, al starten we met de kleine bedrijven die nog geen software hebben, want daar gaan we het volledige pakket voor aanbieden.

Kevin

2016-04-07 - 10:10uLees ook

Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen