Uniek event? Expeditie Robinson bij Landal GreenParks!Uniek event? Expeditie Robinson bij Landal GreenParks!

Dromen dat je vertoeft op een onbewoond eiland. Dat lijkt in Nederland niet realistisch, maar de medewerkers van het organisatieadviesbureau Favorite Gifts uit Tiel waanden zich vorig jaar toch echt op een eiland in de Stille Zuidzee.

 

Onder het Nederlandse zonnetje speelden ze op Landal Landgoed 't Loo in Oldebroek hun eigen Expeditie Robinson. Met twee bussen arriveerden de 250 gasten bij het park voor hun personeelsfeest. Na de incheck in de bungalows, ging het gezelschap eerst lunchen. Dat gebeurde in drie gigantische tipi’s die gezelligheid uitstraalden en tevens beschutting boden tegen de zon.

 

Favorite Gifts wilde een programma, dat in het teken stond van samenwerking, interactie en fun. Landal Business Line ontwikkelde daarop een variant op het tv-programma Expeditie Robinson. Er werden 32 teams samengesteld van elk zeven à acht personen, die met elkaar de strijd aangingen.

 

Na drie uur hechte samenwerking binnen de teams en felle strijd tussen de teams, was de winnaar bekend. Een borrel en een barbecue in de tipi's bij de ondergaande zon sloot de vooravond af, waarna de feestavond werd ingeluid door een DJ. Na een overnachting in de ruime bungalows, keerden de gasten in de loop van zondag terug naar huis.

 

Het concept en de productie van het evenement was in handen van Landal Business Line. De kracht van Business Line is dat er 'one-stop-shop-formule' aangeboden kan worden: een feestlocatie, overnachtingen, eten & drinken en het programma. "Lokale verankering vinden we heel belangrijk: het eten en drinken betrekken we veelal van lokale ondernemers. En daarnaast is het park een mooie uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten door de Veluwse bossen en voor allerlei activiteiten op en rondom een prachtig en groot recreatiemeer. Het park is bovendien zo groot dat een evenement voor een besloten groep van enkele honderden mensen gemakkelijk te combineren is met het verblijf van particuliere gasten."

 

Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. Hier kunt u terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, catering, een spetterend feest en comfortabele overnachtingen. Op de diverse Landal parken zijn overnachtingsmogelijkheden tot ruim 2.000 personen. Met ruim 80 locaties midden in de natuur kunnen wij u altijd een unieke en onvergetelijke locatie voor uw evenement bieden.


www.landalbusinessline.nl

advertorial28-04-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe slim omgaan met livestreaming apps op eventsHoe slim omgaan met livestreaming apps op events
Aanklachten tegen mislukt Fyre Festival blijven oplopenAanklachten tegen mislukt Fyre Festival blijven oplopen
Verborgen parel in het hartje van AntwerpenVerborgen parel in het hartje van Antwerpen
Advertenties

In de kijker

The Safe Group

The Safe Group

Betrouwbare lichtkranten voor je event, waar moet je op letten?

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 25-05Ultieme Planning- en Administratief Assistente
  Ultimate Services bvba
  Antwerpen
 2. 24-05Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 24-05Parttime Docent Eventmanagement
  Hogeschool TIO
  Utrecht