Need a Drink?

Need a Drink?

"We verdienen allemaal wel eens een drankje. En zeker tijdens de eindejaarsperiode moeten we niet ver zoeken voor een excuus, het is tenslotte de Kerstperiode. Met bier en wijn zijn we al lang vertrouwd en gin is ook geen onbekende meer. Dus misschien is dit de ideale moment om je drankhorizon te verbreden?", vertelt David Vanheesbeke.

 

De mannen achter Miraeus Cocktails hebben hun gamma uitgebreid met een wel heel originele manier van degusteren. Op hun platform 'Need a Drink?' kun je tasteboxes, oftewel proefboxen, aanschaffen. Je kunt uit samengestelde boxen kiezen (zoals bijvoorbeeld de Caribbean Rum Box of een box vol ongewone Single Malts) of je kunt je eigen box samen stellen. Alles wordt geleverd in een luxueuze verpakking en de box is voorzien van interessante infofiches.

 

 

Een tastebox op maat van jouw klanten

Maar het wordt pas echt interessant als je als bedrijf je klanten wil belonen. "In samenspraak wordt er een drankenselectie samengesteld (bijvoorbeeld typisch Antwerpse likeuren of internationale whisky's) en wordt de box gepersonaliseerd met jullie kleuren en logo. Als je wil opvallen tussen de berg aan eindjaarscadeaus, kan deze wel tellen. Cheers!"

www.needadrink.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties