Allereerste 'eventplanner.be /.nl Certificates of Excellence' uitgereikt

Vandaag doorkruisen we het hele land om de allereerste eventplanner.be /.nl Certificate of Excellence uit te reiken. Dat zijn onderscheidingen voor eventlocaties, eventbureaus en toeleveranciers die elke dag tot het uiterste gaan voor hun klanten. En het zijn die klanten die via ons veilige reviewsysteem hun eventleveranciers bekronen.

09-11-2016 -  by Kevin Van der Straeten

Reageer op deze tv aflevering

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Transcript

Vandaag doorkruisen we het hele land om de allereerste Eventplanner Certificate of Excellence uit te reiken. Dat zijn onderscheidingen voor eventlocaties, eventbureaus en toeleveranciers die elke dag tot het uiterste gaan voor hun klanten. En het zijn die klanten die via ons veilige reviewsysteem hun eventleveranciers bekronen.

 

Om in aanmerking te komen voor het certificaat moet het eventbedrijf een minimum aantal reviews halen die door ons worden gecontroleerd, en een score van 9 op 10. Of het bedrijf bij ons nu adverteert of gewoon een gratis vermelding heeft maakt helemaal niet uit. Iedereen kan meedingen naar het certificaat.

 

We zijn hier bij Perfect + Event Productions. Jullie hebben het Certificate of Excellence gehaald. Proficiat. Ik ga die jullie overhandigen meteen. Alstublieft. Waarom hebben jullie mee gedaan?

 

De grootste voldoening die je kan hebben is klantentevredenheid. Daarvoor doe je het gewoon. Dus wij gaan bij onze klanten niet echt peilen, maar we proberen ons in te zetten en dan is het leuke dat er soms spontaan reacties komen.

 

Dag Peter. Kom even naar buiten. Goeiemorgen. Je hebt het met Grunewald.bar het Certificate of Excellence verdiend, zal ik maar zeggen. Proficiat.

 

Ja, dank u.

 

Ben je er blij mee?

 

Ja. Geen woorden. Dat gebeurt niet vaak.

 

En krijg je positieve reacties op je reviews?

 

Ja, toch wel. Laatst had ik nog een evenement binnengehaald waar dat ze de reviews gelezen hadden. Dat is een hele mooie beoordeling. Dus dat werkt, ja.

 

We zitten hier bij het team van Diamant Brussel. En ik heb twee certificaten voor jullie om te overhandigen. In eerste instantie voor Diamant Brussel. Die kan ik misschien aan u geven. Alsjeblieft, proficiat. En ik heb er ook eentje voor ALM Antwerpen, jullie zustervestiging in Antwerpen. Alsjeblieft, proficiat.

 

Hartelijk dank. We zijn heel erg blij die certificaten te kunnen ontvangen. Het is eigenlijk het mooiste wat je kunt krijgen. Dat is een beloning van al de inzet van het volledige team ook wel.

 

We zijn ondertussen in Temse bij stalenrijplaten.be. Philippe, proficiat. Jullie hebben het Certificate of Excellence behaald.

 

Dank je wel, Kevin, dank je wel.

 

En wat doet het nu om zoveel mooie positieve reviews van jullie klanten te lezen?

 

Wel, dat was bijzonder leuk. In deze tijden worden er niet meer zoveel complimentjes gegeven, we moeten daar eerlijk in zijn. Als je dan dergelijke reviews leest van je klanten - en toch niet de minste - dan doet dat echt deugd. En geeft dat veel moed om verder te gaan zoals we bezig zijn.

 

We zijn ondertussen in Brasschaat beland, bij Fac-Totum Events. Karin, proficiat. Het Certificate of Excellence.

 

Dank je wel. Ik moet zeggen, we zijn zeer tevreden om die te mogen ontvangen uit jullie handen. Je hebt zelf, na een evenement, wel steeds het gevoel van, het zit goed of het zit niet goed. Maar het is altijd wel leuk het eens uit iemand anders mond te mogen horen.

 

Het laatste Eventplanner Certificate of Excellence 2016 gaat naar Miraeus Cocktails uit Antwerpen. Helaas staan we bij hen vandaag voor een gesloten deur, maar David, deze heb je dubbel en dik verdiend. Hij gaat de post op, hij komt jouw richting uit.

 

Dat zijn ze voor dit jaar. Voor een eerste editie zijn wij alvast erg tevreden met het resultaat. Er zat ook een aantal Nederlandse bedrijven in de running, maar die zijn er op de valreep niet meer in geslaagd voldoende reviews te halen. Volgend jaar zitten die er ongetwijfeld wel bij.

 

Wil je jouw eventleveranciers volgend jaar ook aan het Certificate of Excellence helpen schrijf dan nu een review op eventplanner.be of eventplanner.nl. Heb je zelf een locatie of eventbedrijf, contacteer ons dan voor meer informatie over de reviews.

Nieuwsbrief

Advertenties