Nieuwe eventplanner.be /.nl gaat 'social'

Nieuwe eventplanner.be /.nl gaat 'social'

eventplanner.be gaat een nieuwe, spannende fase in en lanceert 'social-assisted event planning'. Leden krijgen vanaf nu aanbevelingen en inspiratie op maat om het perfecte evenement te organiseren. En je kunt event experts, -locaties, -leveranciers, vrienden en influencers volgen.


De nieuwe 'social' mogelijkheden, die momenteel in beta zijn, maken van eventplanner.be de meest gepersonaliseerde en geconnecteerde event community. "eventplanner.be wil inspireren om grenzen te verleggen en betere, meer impactvolle evenementen te organiseren. De community de tools geven om ervaringen te delen en ideeën te ontdekken, sluit mooi aan bij onze missie", vertelt oprichter Kevin Van der Straeten. "Dit alles komt natuurlijk bovenop de veilige reviews die organisatoren helpen de juiste locatie of leverancier voor hun evenementen te selecteren. 'Posten' en 'liken' kan vanaf nu!

We rollen de nieuwe functionaliteiten uit in verschillende fases gespreid over de komende weken. De eerste release staat live en eventbedrijven met een professionele bedrijfspagina kunnen vanaf nu boeiende event cases en andere updates posten. Gebruikers kunnen de posts liken en reageren.


Wil je je voorbereiden op de gepersonaliseerde event-feed die we heel binnenkort lanceren? Like dan meteen jouw favoriete eventbedrijven en -locaties zodat hun berichten bij de start meteen in je persoonlijke feed verschijnen.Word jij dé influencer in event-land?

We rollen voor al onze leden een gepersonaliseerde event-feed uit met in een 2de fase ook de mogelijkheid ook zelf je event realisaties, foto's, ideeën en andere relevante content te delen. Zo word jij misschien wel een influencer in de eventsector!


Naast de homepage 'op maat' personaliseren we op termijn ook onze nieuwsbrieven en stellen een databank samen met eventcases waarin jij op zoek kunt gaan naar inspiratie voor je volgende evenement.Krachtige marketingtool voor eventmerken

Verschillende eventbedrijven delen ondertussen al hun content met onze community. Zij bouwen een nieuw publiek op waarmee ze een betekenisvolle relatie ontwikkelen. Moderne marketing gaat over het creëren van touchpoints met klanten en prospects. Bij eventplanner.be hebben we daarvoor het bereik, de juiste doelgroep en nu nog meer tools.


"Dankzij de continue doorontwikkeling van het platform en onze innovatieve technologie helpen we onze adverteerders groeien, onderscheiden we ons van klassieke portals en blijven we onze bezoekers op de eerste plaats zetten", besluit Kevin. 


Maakt jouw eventbedrijf nog geen gebruik van de krachtige marketingtools van eventplanner.be? Wacht geen minuut langer! Voeg je eventbedrijf nu toe!

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Alta Ripa II
ALTA RIPA IN STYLE - Exclusieve Lifestylebeurs
Alta Ripa II|
31 March 2023

21 - 22 - 23 APRIL 2023

 

DRIEDAAGSE LIFESTYLEBEURS IN HET HARTJE VAN DE KEMPEN

Kasteelhoeve Alta Ripa II in Oud-Turnhout is op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 april het sprookjesachtige decor voor de lifestylebeurs Alta Ripa in Style.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Advertenties