Ontdek je persoonlijke 'event feed' en onze nieuwe homepage

Ontdek je persoonlijke 'event feed' en onze nieuwe homepage

We kondigden eerder al aan dat we aan het eventplanner.be platform een social media component toevoegen. Et voilà: vandaag lanceren we onze nieuwe homepage met een gepersonaliseerde 'event feed'.


Dankzij de eventplanner.be 'event feed' blijf jij op de hoogte van al je favoriete eventbedrijven en -locaties. Je vindt inspiratie in de 'event cases' en je ontdekt de laatste trends om van jouw evenementen een daverend succes te maken.Hoe werkt de 'event feed'?

Om de 'event feed' in actie te zien, surf je naar onze homepage. Je zult merken dat tussen de vertrouwde content de posts van eventbedrijven verschijnen. Net zoals op Facebook, LinkedIn, Twitter, ... kun je die posts liken en erop reageren.


Indien je niet bent ingelogd of nog geen eventbedrijven volgt, krijg je een standaard newsfeed. Log je in én volg je jouw favoriete eventlocaties, cateraars, toeleveranciers, ... dan krijg je een 'event feed' op jouw maat.


Wanneer meer eventbedrijven en influencers hun tips en cases delen, verfijnen we onze algoritmes en brengen we je elke dag opnieuw de meest relevante verhalen.Zelf berichten posten?

Eventbedrijven met een professionele bedrijfspagina kunnen sinds enkele weken event cases en updates posten. Die posts verschijnen voortaan ook in de 'event feeds' van onze gebruikers. Eventmerken kunnen zo betekenisvol interacties hebben met hun doelgroep

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Mitu Shah
New|2019-11-12 - 14:27u

I want to receive tips for event planning

Ibis Styles Zeebrugge
Online het ibis Styles Zeebrugge hotel ontdekken? Het kan!
Ibis Styles Zeebrugge|
15 December 2020

Wij nemen u met veel plezier mee naar het ibis Styles Zeebrugge hotel. Ontdek aan de hand van een virtuele tour de verschillende vergaderzalen en hotelkamers, en dit allemaal vanuit uw eigen zetel. Het ibis Styles Zeebrugge team ontvangt u met veel plezier met open armen, ontsmette handen en een mondmasker! Want wij staan meer dan ooit voor u ter ...

Lees meer

Placeholder image
Like Reageer

Lees ook

Laatste kans! Registreer je nu voor eventplanner.live

Laatste kans! Registreer je nu voor eventplanner.live

50.000 blije gasten na 365 dagen lockdown bij Remote Teambuilding Experience

50.000 blije gasten na 365 dagen lockdown bij Remote Teambuilding Experience

Beurzen & Congressen in 2021: 70% verplaatst, 12% stopt

Beurzen & Congressen in 2021: 70% verplaatst, 12% stopt

Advertenties