5 coole ideeën voor het organiseren van een kerstevenement

5 coole ideeën voor het organiseren van een kerstevenement

Ho ho ho! De kerstman komt eraan. Heb jij al een kerstfeest voor je bedrijf georganiseerd? Je klanten uitgenodigd voor een 'Winter Wonderland'? We geven je 5 coole tips voor een geslaagd winters evenement!

 

Een kerstborrel is het ideale moment om het jaar af te sluiten met collega's of de banden aan te halen met klanten en hun families. Of je nu een winter BBQ, mini kerstmarkt of een kerstfestival organiseert... met deze tips scoor je zonder enige twijfel bij je bezoekers.

 

 

1. Winter mocktails

De mobiele winterbar van Grunewald.bar serveert super lekkere mocktails in de ideale setting voor jouw kerstevent. Zo geraken je gasten na het evenement ook weer veilig thuis.

 

 

 

2. Middeleeuws vuurspektakel

Heb je nog geen locatie en ben je bereid in de teletijdmachine te stappen? Dan brengt 't Hooghuys je terug naar de middeleeuwen! Een ridder tornooi, weelderige buffetten en vuurspektakel.

 

 

 

3. Verwarmen aan de houtoven

Voor wie wat warmte zoekt (en honger heeft), is een authentieke houtoven waarin pizza's garen een excellente keuze. We hebben 3 toppers voor je in de aanbieding:

 

 

 

 

 

4. Onvergetelijke foto's

Laat je gasten nog lang nagenieten van je winterevenement met prachtige foto's. Een fotograaf die ook tijdens de donkere uren prachtige foto's kan nemen is dus een must!

 

 

 

 

5. Santa in the sky

 

'Events in the sky' tilt je evenement een niveau hoger. Letterlijk! Met de speciale 'Santa in the sky'-editie, compleet met rendieren, dineer met je gasten op 50m hoogte.

 

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Ibis Styles Zeebrugge
Boek uw veilig vergadermoment of seminarie bij ibis Styles Zeebrugge!
Ibis Styles Zeebrugge|
12 April 2021

Ibis Styles Zeebrugge biedt bedrijven een veilig alternatief waar vergaderingen en seminaries kunnen plaatsvinden in bedrijfsbubbels tot 35 personen. Omdat wij ons strikt aan de richtlijnen houden hebben wij de ruimtes aangepast en de hygiënische maatregelen bijgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan alcoholgel dispensers, gemarkeerde looproutes, voldoende schoonmaak momenten in de openbare ruimtes en voldoende afstand. Kortom, bij ons zit iedereen veilig! 😷

 

De ruime en moderne vergaderzalen ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Groot scherm huren voor EK 2021? Het is nu of nooit!

Groot scherm huren voor EK 2021? Het is nu of nooit!

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Advertenties