bePartner netwerk verzekert kwaliteit opbouw modulair standenbouwsysteem van beMatrix

bePartner netwerk verzekert kwaliteit opbouw modulair standenbouwsysteem van beMatrix

Het leven van de standenbouwer én exposant makkelijker maken, comfort bieden, dat is het doel van beMatrix. De pionier van het modulaire aluminium kadersysteem met grote gaten profileert zich niet enkel als fabrikant, maar streeft tevens naar een optimale dienstverlening voor de eindgebruiker van zijn systeem.

 

Om de beste dienstverlening aan te bieden, bouwt beMatrix een wereldwijd bePartner netwerk uit dat een full-service support kan geven bij ontwerp, opbouw en afwerking van jouw stand. "Deze partners werden zorgvuldig geselecteerd volgens belangrijke criteria, worden op regelmatige basis opgeleid in verschillende domeinen en worden ook jaarlijks aan een evaluatie onderworpen", vertelt Pieter Lecluyse van beMatrix.

 

Dit netwerk, in combinatie met het voortdurend streven naar innovatie in uitbreiding of ter verbetering van het bestaande productgamma, zorgt ervoor dat de eindklant steeds op beide oren kan slapen en dat de standenbouwer zich kan focussen op zijn vakmanschap.

 

Het ecosysteem werd mede mogelijk gemaakt door de innovatieve geest en ondernemingszin van beMatrix. "Ervaringen en kennis worden op zodanige wijze gedeeld dat intercontinentaal samenwerken ook de sleutel tot jouw succes kan worden." beMatrix heeft immers wereldwijd een partner-netwerk, waardoor je de stand die je vandaag in Duitsland laat bouwen, morgen zonder zorgen door een andere bePartner in Amerika, Australië of Azië kan laten bouwen.

 

 

 

bePartner · build

"Als fabrikant rekenen wij op de expertise van onze klanten, de standenbouwers, voor het uitwerken van dynamische en opvallende standen met onze kaders, toebehoren en LEDskin. Ondertussen kunnen we wereldwijd al heel wat klanten tot echte ambassadeurs van het beMatrix-systeem uitroepen. De bePartners · build beschikken over een ruime voorraad kaders en toebehoren, integreren onze nieuwste innovaties, denken out-of-the-box en dragen een optimale dienstverlening hoog in het vaandel." 

 

Het bePartner netwerk bestaat echter niet enkel uit standenbouwers, maar geeft support in elke stap van afwerking van jouw stand.

 

 


bePartner · LEDskin (content)

In 2017 lanceerde beMatrix LEDskin een LED-tegel die naadloos & makkelijk te integreren is in een nieuwe of bestaande beMatrix stand. De LEDskin bePartners hebben een minimumvoorraad LEDskin en een jarenlange ervaring in de audiovisuele sector. Zij kunnen je helpen met een perfecte integratie van LEDskin in jouw beMatrix standen en het opzetten van een opvallende content. Heb je al LEDskin ter beschikking, maar bent je nog op zoek naar een partij die je kan helpen met jouw content? De beMatrix content partners zullen je met raad en daad bijstaan van de content creatie tot en met een optimale weergave op uw LEDskin opstelling.

 

 

bePartner · printed textiles/panels

Het drukken van een doek op maat of op invulpanelen voor beMatrix kaders lijkt eenvoudig, maar is een echt precisiewerk. Onze bePartners voor textielprint & print panelen hebben bewezen dat zij dit helemaal onder de knie hebben en leveren hierbij steeds een perfecte service.

 

 

 

Rental is the future!

Tijdelijk uitgeput in jouw voorraad of wil je geen onnodige transportkosten betalen om paletten met kaders te verschepen naar de andere kant van Europa? Dan kan je gebruik maken van het bePartner Rental-netwerk. Zij hebben alle standaard kaders & accessoires op stock en leveren lokaal met de nodige zorg en urgentie.

 

 

Double Deck

Met het Noorse Messekompaniet beschikt beMatrix eveneens over een partij die hun dubbeldek systeem Sento Magnum aanbiedt & eenvoudig met het beMatrix kadersysteem kan worden uitbekleed. Bovendien voorzien beMatrix en Messekompaniet de nodige ondersteuning om jouw stand op maat te ontwerpen waarbij elementen zoals stabiliteit, veiligheid, maar ook een perfecte esthetische integratie van de beMatrix kadersystemen een belangrijke rol spelen. Kortom, beide event professionals doen er alles aan om jouw stand de uitstraling te geven die hij verdient.

 

Het volledig overzicht van bePartners vind je terug op:

www.bematrix.com/nl/partners/

Bron: Foto's: Bulik Standbouw (BE), Symbiosis (UK) & Desytech (FR)

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures