LEDskin maakt van je beursstand een echte hotspot

advertentie

Vandaag zijn we te gast in de showroom van beMatrix, waar we, samen met verhuurpartner A.S. Technology, de mogelijkheden van het, met een reddot award bekroonde, LEDskin® ontdekken.

 

Meer info:

A.S. Technology en beMatrix

Kevin Van der Straeten
Reageer op deze tv aflevering

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Ook beschikbaar als podcast:

Ook via podcast:

Listen on Google PodcastsListen on Apple PodcastsListen on Shopify

Transcript

Vandaag zijn we te gast in de showroom van beMatrix, waar we, samen met verhuurpartner A.S. Technology, de mogelijkheden van het, met een reddot award bekroonde, LEDskin® ontdekken.

 

Dag Frédéric. Waarom ontwikkelt beMatrix een product als LEDskin®?

 

LEDskin® is eigenlijk een oplossing die beMatrix biedt. Bij de opbouw van een stand of een event, dan merken wij dat mensen onze kaders gebruiken om een wand op te bouwen. Nu, op een moment dat de video wall eraan te pas komt, komt men soms wel enkele problemen tegen. En dat heeft ermee te maken dat men de video wall voor of achter onze wanden bouwt. Nu, dat gebeurt soms op een zeer amateuristische manier en dat kan leiden tot problemen bij de inspectie. LEDskin® is een product, dat wij bieden voor de LiveCom sector, omdat de video wall deel uitmaakt van de constructie.


beMatrix promoot eigenlijk LEDskin® naar de audiovisuele sector en dat getuigt in het feit dat we nu ook lid zijn van Avixa. Avixa is de nieuwe naam van de voormalige InfoComm. We doen dat om LEDskin® te promoten naar de agentschappen en de event agencies. Maar we zijn ook bewust, dat LEDskin® een oplossing is en niet echt onze core business, onze knowhow. En we weten dat die knowhow bij de oude visuele bedrijven zit. Vandaar dat we op zoek zijn naar audiovisuele partners, overal in de wereld, om zo een netwerk te creëren, waar effectief de juiste knowhow zit.

 

Juul, waarom kiest AS Technology voor LEDskin®?

 

Het moment dat zij met het nieuwe product kwamen, zagen we meteen de sterktes en de synergiën van beide bedrijven. Zoals Frédéric daarnet zei: geen constructies meer voor en achter de wand, dus veiliger. En uiteraard, kostenbesparender voor de klant.

 

En jullie gaan als verhuurbedrijf die standenbouwers ondersteunen in het aanbieden van die schermen.

 

Ja, dat klopt. Het vereist toch een aparte competentie. Ook het aanleveren en begeleiden van die content en dergelijke meer. Daar zoekt een standenbouwer een partij voor die daar ervaring mee heeft, die ook de sector een beetje kent.

 

Jullie zijn partner voor België, maar er is een heel Europees netwerk.

 

Ja, dat is uiteraard ook een zeer belangrijke reden waarom we voor beMatrix gekozen hebben. Omwille van dat zij een netwerk aan het opzetten zijn. Op dit moment, of een aantal weken geleden, zijn we voor de eerste keer samengekomen, in Maastricht, met onze partners. LEDskin® partners van Nederland, Duitsland. Dat lijkt mij een zeer sterke toegevoegde waarde. Ook, mensen investeren allemaal in het product LEDskin® en op die manier kunnen we elkaar ook versterken. Zeker wat betreft het aantal beschikbare vierkante meters in de markt in die landen.

 

Xavier, we staan nu aan de achterkant van de LEDwall. Wat zijn nu de technische troeven van dit product?

 

Wel, eigenlijk hebben wij dat product opgevat als een kader. Net alsof het een kader zou zijn. En de grootste technische troef, dat is de aanbouwbaarheid. Dus we hebben ervoor gezorgd dat de LEDskin®, zowel aan de zijkant, maar ook aan de achterkant, dat dat zich gedraagt net zoals een kader.


Dat gaat over de aanbouwbaarheid met een ander kader, maar ook over afwerking. Het feit dat je het product kan afwerken aan de rug, met een paneel of met een textiel. Dat kan. Maar ook de zijkanten kan je met een afwerkingsprofiel gaan afwerken, zodanig dat de kopse kant ook heel mooi afgewerkt kan worden.

 

Eigenlijk zoals we hieronder ook al zien, dat die achterkant, als die zichtbaar zou zijn, mooi afgewerkt is.

 

Inderdaad. Mochten we hier ook een afwerkingsprofiel in het kader gestoken hebben, dan zit het mooi in hetzelfde vlak als het kader. Dat heeft dan als voordeel, als u LEDskin® aan de buitenkant van een stand integreert, dat dat het grote publiek aantrekt. En op een kleine standoppervlakte van uw stand, ga je dan aan de binnenkant, dan verlies je heel weinig plaats, om toch een mooi afgewerkte ruimte te hebben. Dus je hoeft helemaal geen dubbele muur in te steken, waar je een halve meter of een meter plaats verliest. Nee, je kan alles mooi binnenin gaan afwerken, binnen een dikte van 62 mm.

 

Je zei daarnet al: die profielen zijn net hetzelfde als de gewone kaders. Dat betekent ook dat je er even goed een deur of iets dergelijks naast kunt zetten.

 

Ja, klopt.Dus alle elementen, die normaal gebruikt kunnen worden in ons kadersysteem, kunnen ook aangebouwd worden aan de LEDskin®. Dus als je spreekt over een deur: een deur, dat is ook maar een ander type kader. Maar ook een lichtkast kunnen wij perfect gaan inbouwen. Zijnde het vlak naast een LEDmuur, ofwel op een creatieve set-up, zoals we hier zien. Dat kan allemaal.

 

En wat met de kwaliteit van de LED zelf?

 

Het is, sowieso een heel kwalitatief scherm op een pixelpitch van 3,1 mm. Net zoals onze kaders, die wij niet alleen Europees, maar wereldwijd verkopen, is het scherm ook kwalitatief in orde, zodat we het wereldwijd kunnen gebruiken. Dus alle attesteringen naar CE, ETL en zo, die zijn allemaal up-to-date en oké.

Advertenties