LT Series: De nieuwe revolutie in LEDwalls

LT Series: De nieuwe revolutie in LEDwalls

Novid lanceert vier nieuwe producten voor zijn LT Series. Het is eindelijk mogelijk om op een eenvoudige manier LEDwalls te bouwen van 1920 pixels breed, zelfs voor outdoor gebruik.

 

Volledig geïntegreerde modulaire LED systemen, ontworpen om gemakkelijk te integreren in elk soort standenbouw, LED tegels die je ertoe in staat stellen jouw verhaal te vertellen precies zoals je dat wilt, is het te mooi om waar te zijn? Dat klinkt allemaal wel fantastisch, maar de technieker staat al klaar met gaffer tape en tie wraps, want hij weet exact welke moeilijkheden er gepaard gaan bij het opstellen van een LED setup. Zoals de wet van Murphy stelt, zal het altijd net dat ene gevreesde paneel onderaan in het midden zijn dat het laat afweten, met enorm veel stress, frustratie en tijdsverlies als gevolg.

 

Gelukkig is het gevecht met de setup eindelijk voorbij! We hebben de bestaande producten bestudeerd en kwamen tot de conclusie dat het echt wel beter kon. De LT series werd ontwikkeld om een prachtige LED ervaring te creëren op de meest gebruiksvriendelijke en duurzame manier.

 

 

Het efficiënte mechanisme zorgt ervoor dat het gemakkelijk uit elkaar te halen is langs de voorkant. Dus vergeet rondkruipen in veel te krappe ruimtes of achter de frames om de held van de dag te spelen. Elk onderdeel, zelfs de hoofdunit, is nu eenvoudig te bereiken en kan vervangen worden in slechts enkele minuten.

 

 

Compatibel met aluminium frames

De LT Series is compatibel met standaard modulaire aluminium frames, maar kan ook gebruikt worden als een aparte constructie, waardoor het gemakkelijk geïntegreerd kan worden in iedere soort opstelling. Deze oplossing biedt echt een alles-in-één geïntegreerde ervaring die je doet opvallen op ieder event.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos! LED kubussen, tunnels, mozaïek muren, noem maar op! De LT Series is op zo’n manier ontworpen dat hij altijd de beste resolutie geeft gecombineerd met de meest optimale setup voor indoor, maar ook outdoor gebruik. De frame en de main unit zijn dus compatibel met zowel indoor als outdoor modellen. Het is een ware plug-and-play installatie die je plaats, tijd en ook geld bespaart.

 

 

Made in Belgium

De LT Serie, ontworpen in België, werd gebouwd om de tand des tijds te weerstaan -vandaar ook de naam LT, de 'Lange Termijnsvisie'- en om zo sterke business en klantgerichte partnerships te creëren, aangezien dit product langer zal meegaan dan de meeste van zijn concurrenten. En om alles nog vlotter te doen verlopen, zal je beroep kunnen doen op ons service center dat zich in België bevindt.

 

Laat de LT Series ook uw verhaal vertellen. Kom bij ons langs of nodig ons uit voor een demonstratie die je versteld zal doen staan en jouw techniekers zeer gelukkig zal maken.

 

 

Nieuwe line-up

De bestaande line-up, waaronder de LT2.8i – INDOOR en LT4.4o – OUTDOOR is ondertussen aangevuld met de volgende vier nieuwe producten:

  • LT2.0i – INDOOR
  • LT2.5i - INDOOR
  • LT2.5o – OUTDOOR
  • LT2.8o – OUTDOOR
LT-series.com

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures