Hoe Qusax jouw event boost met fotomarketingHoe Qusax jouw event boost met fotomarketing

 

Een fotobooth voor je deelnemers, een sfeerreportage op Facebook, jouw hippe gasten op Instagram,… Foto's verhogen de beleving van je event. Dat succesvol aanpakken, vraagt wel wat werk. Qusax heeft dat begrepen en biedt jou een onestopshopping voor al je fotomarketing.

 

Dat een beeld meer zegt dan duizend woorden, ervaren we elke dag opnieuw in onze rijke beeldcultuur. Foto’s en filmpjes stromen ons tegemoet via Instagram, Snapchat, Twitter en Facebook. Het succes van jouw event wordt zelfs voor een groot deel bepaald door de aanwezigheid op deze media. Dat heeft fotomarketeer Qusax goed begrepen. Bij Qusax doen ze er dan ook alles aan om van jouw event in beeld en via sociale media een succes te maken.

 

 

Alles onder een dak

Qusax heeft alles in één huis voor een succesvolle foto of video actie. Je kan er fotobooths huren, ze maken fotoreportages, video’s, gif’s, slow motion video’s,... Ze verzorgen jouw productie van begin tot einde: van ontwerp over ontwikkeling tot de complete uitvoering en verspreiding.

 

 

Klantgericht

Hierbij werkt Qusax  helemaal op maat van de klant. Hebben ze het niet voorhanden, dan maken ze het voor jou. Omdat ze alles onder een dak hebben, houden ze de touwtjes van a tot z in handen en slagen ze erin heel snel te schakelen. Op die manier realiseren ze op korte termijn heel succesvolle acties.

 

 

Instant verspreiding 

Qusax zorgt ook voor de onmiddellijke verspreiding. Vanzelfsprekend via social media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Maar ook e-mail blijft een populair kanaal. Qusax verzendt foto’s en video’s direct van op locatie, op het moment zelf via een eigen CMS-systeem. Direct ‘on the air’! Fotomarketing met Qusax is bijna net zoals een live uitzending.


www.qusax.eu

advertorial18-11-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoeveel marge neemt een evenementenbureau?Hoeveel marge neemt een evenementenbureau?
Partners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nlPartners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nl
Nederlanders willen Tomorrowland van de troon stoten met nieuw dancefestivalNederlanders willen Tomorrowland van de troon stoten met nieuw dancefestival
Advertenties

In de kijker

VIPtruck

VIPtruck

Luxueuze top VIP ontvangstruimte.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]