Hoe Qusax jouw event boost met fotomarketing

Hoe Qusax jouw event boost met fotomarketing

 

Een fotobooth voor je deelnemers, een sfeerreportage op Facebook, jouw hippe gasten op Instagram,… Foto's verhogen de beleving van je event. Dat succesvol aanpakken, vraagt wel wat werk. Qusax heeft dat begrepen en biedt jou een onestopshopping voor al je fotomarketing.

 

Dat een beeld meer zegt dan duizend woorden, ervaren we elke dag opnieuw in onze rijke beeldcultuur. Foto’s en filmpjes stromen ons tegemoet via Instagram, Snapchat, Twitter en Facebook. Het succes van jouw event wordt zelfs voor een groot deel bepaald door de aanwezigheid op deze media. Dat heeft fotomarketeer Qusax goed begrepen. Bij Qusax doen ze er dan ook alles aan om van jouw event in beeld en via sociale media een succes te maken.

 

 

Alles onder een dak

Qusax heeft alles in één huis voor een succesvolle foto of video actie. Je kan er fotobooths huren, ze maken fotoreportages, video’s, gif’s, slow motion video’s,... Ze verzorgen jouw productie van begin tot einde: van ontwerp over ontwikkeling tot de complete uitvoering en verspreiding.

 

 

Klantgericht

Hierbij werkt Qusax  helemaal op maat van de klant. Hebben ze het niet voorhanden, dan maken ze het voor jou. Omdat ze alles onder een dak hebben, houden ze de touwtjes van a tot z in handen en slagen ze erin heel snel te schakelen. Op die manier realiseren ze op korte termijn heel succesvolle acties.

 

 

Instant verspreiding 

Qusax zorgt ook voor de onmiddellijke verspreiding. Vanzelfsprekend via social media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Maar ook e-mail blijft een populair kanaal. Qusax verzendt foto’s en video’s direct van op locatie, op het moment zelf via een eigen CMS-systeem. Direct ‘on the air’! Fotomarketing met Qusax is bijna net zoals een live uitzending.

www.qusax.eu

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures