Ontdek het NXT-Level business aanbod bij INKART

Ontdek het NXT-Level business aanbod bij INKART

Langs de A12 in Boom heeft INKART een indrukwekkende transformatie ondergaan, waarmee het zijn positie als toonaangevend karting- en businesscenter versterkt.


Sinds de lancering van het INKART NXT-level circuit kunnen bedrijven nu ook genieten van een verfrissende benadering van zakelijke evenementen, waarbij plezier, teamwork en innovatie centraal staan. Je laten verrassen door de creatieve aanpak van het INKART-event team doe je door te bellen naar 03/866.18.19. Liever meteen een offerte? Klik dan hier.


INKART is er trots op om volledige pakketten op maat aan te bieden. Gepersonaliseerde raceformats, passende catering en perfecte technische en logistieke ondersteuning tijdens evenementen, het doorwinterde team staat ook deze lente klaar om bedrijven te ondersteunen bij het plannen en organiseren van hun volgende zakelijke bijeenkomst.Nog meer karting thrills

INKART vernieuwde het karting circuit om de beleving zowel in de kart als rond de track naar nieuwe hoogtes te tillen. De NXT-level piste loopt nu over 2 niveaus wat zorgt voor meer sensatie en ongelooflijk veel fun voor de piloten. Het geeft de toeschouwers meteen ook een spectaculair uitzicht op de races. Supporters en racers komen zo dichter bij elkaar, wat zeker bij teambuildings een ongelooflijke bonus is. De teamspirit nog meer versterken kan na het karten bij Refuel Food & Drinks. Informele gezelligheid met één van de overheerlijke BBQ-arrangementen en perfect geserveerde drinks maken incentives bij INKART onvergetelijk. Boek je event nog vandaag of kom al eens langs in het weekend en laat u verwennen tijdens een heerlijke lunch of diner bij INKART.


IMG_0796.jpgInspirerend en constructief ter zake komen.

Naast de karting activiteiten biedt INKART moderne vergaderfaciliteiten, voorzien van state-of-the-art multimedia technologie. Bedrijven kunnen hier inspirerende presentaties geven, constructieve vergaderingen houden of creatieve brainstormsessies organiseren, terwijl ze genieten van een adembenemend uitzicht op de racebaan. Professionele ondersteuning door het INKART-team garandeert een vlot en efficiënt verloop voor maximaal meeting rendement.


Geïnteresseerd in het verkennen van de business mogelijkheden bij INKART? Neem dan vandaag nog contact op via 03/866.18.19 of stuur een e-mail. Meer informatie over INKART vind je op:

www.inkart.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Advertenties