Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Bij Dazzle Events hebben ze een succesformule: een sportieve roadshow. "Voor Moore hebben we een sportieve roadshow georganiseerd, geïnspireerd op het populaire televisieprogramma, de Container Cup. Deze energieke events vonden plaats in de vijf Vlaamse provincies en brachten heel wat teams en individuen op de been."


Voor La Lorraine Bakery Group gaat Dazzle Events zelfs een stap verder en organiseren ze een uitgebreide sportieve roadshow op al hun bedrijfslocaties in België en Europa gedurende 5 weken.


"Deelnemers hebben de keuze om individueel of als team deel te nemen, maar strijden altijd mee in een algemene competitie over alle locaties heen, wat als doel heeft om de verbinding tussen de verschillende sites te versterken", zegt Dazzle Events bestuurder Thijs Bekaert 


Vaak worden roadshows geassocieerd met sales, maar ze kunnen perfect dienen als HR-activatie met tal van voordelen:

  • Employer branding: Het is een perfecte manier om te laten zien dat je begaan bent met je medewerkers door ze te stimuleren om op een leuke en interactieve manier te laten sporten.
  • Verbinding tussen medewerkers: Door alle (buitenlandse) sites te betrekken bij één concept.


Duurzaam

Maar is dit wel duurzaam? Rondrijden in heel Europa met een vrachtwagen? "Zeker, zeker als je het vergelijkt met het organiseren van aparte evenementen op elke locatie. Slechts één transport voor meerdere events. Al het materiaal, inclusief drukwerk, kan hergebruikt worden, zelfs voor toekomstige edities. De meeste uitstoot van traditionele events wordt gecreëerd door het transport van de bezoekers, nu komt het event naar de bezoekers. En dankzij onze mobiele batterijen kunnen we zelfs op verlaten plekken volledig autonoom een event organiseren op groene stroom."


Bij Dazzle Events zetten ze al jaren in op duurzaamheid, maar ze gaan nu nog een stap verder. "Sinds 2024 maken we gebruik van een handige tool waarmee we niet alleen onze CO2-uitstoot kunnen meten en verminderen, maar ook de compensatie wordt ermee berekend waarbij de klant de CO2-uitstoot kan compenseren. Zo maken we impact op jouw gasten, maar niet op het milieu."


Interesse in een sportieve roadshow, of een andere manier om meerdere bedrijfssites samen te brengen? Neem contact met Dazzle Events op en bekijk zeker ook onze website om inspiratie op te doen voor al je andere evenementen.

www.dazzle-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Advertenties