Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

"Om nooit meer te vergeten": met die gedachte stuur jij de deelnemers van jouw bedrijfsevenement het liefst naar huis. Ben je op zoek naar een unieke ervaring dichtbij huis? Reken dan op het Domein van de Grotten van Han.


Het domein herbergt namelijk het grootste Wildpark van ons land en één van de mooiste grotten van Europa. Het ideale decor voor jouw evenement, teambuilding of groepsuitstap. Want in deze bijzondere setting zijn de mogelijkheden eindeloos.



Dinner in the Caves

Diep onder de grond boetseerde de Lesse een magische wereld. De Grotten van Han weten de mensheid al sinds de prehistorie te bekoren. En die verwondering deel je met je gasten tijdens een ondergronds diner. Tijdens 'Dinner in the Caves' nodig je je gasten uit op 110 meter diepte, in één van de mooiste zalen van het grottencomplex. Sfeervolle lichten geven de rotswanden een extragezellig en ietwat mysterieus karakter. In dat unieke kader genieten je gasten van een heerlijk streekgebonden buffet of verfijnd diner.



Teambuilding middenin de pure natuur

De natuur op het Domein van de Grotten van Han... die heeft een heilzame kracht. Ze inspireert, verbindt, verstilt. Ze geeft energie en brengt mensen samen. Het perfecte recept voor een geslaagde teambuilding. Stippel je graag een avontuurlijke dag uit voor je medewerkers of die van je klant? Tijdens de 'Survival Experience Bushcraft' leren ze allerlei overlevingstechnieken aan. Terwijl ze zich in de grotten een weg door talloze ondergrondse gangen banen onder begeleiding van een professionele speleoloog. Eerder nood aan een relaxt groepsuitje? Organiseer dan een outdoor kookworkshop of een ondergrondse gin- of bierdegustatie. Om helemaal te ontstressen volg je een sessie 'natuurlijk bewegen' of word je helemaal een met de natuur tijdens het bosbaden.



Family Day op maat

Het hele Domein van de Grotten van Han of een deeltje ervan afhuren voor een waanzinnig leuke 'Family Day'? Dat kan! Op het domein ontvang je tot maar liefst 4.000 gasten. Het dagprogramma stel je helemaal naar wens samen. Zo verwen je je genodigden bij aankomst met een verkwikkend ontbijt. Laat je hen los in het Wildpark of het grottenstelsel en maak je de kleinste bezoekers blij met een gigantisch kinderdorp.



Uitzonderlijke logeeradressen

Wil je het combineren met een bijzondere overnachting? In een van de 8 Tree Tents kan je letterlijk in het bos hoog tussen de bomen slapen. Deze grote, veilige tenten bevinden zich middenin het Wildpark. Daar leven zo'n 650 wilde dieren. Vanop een kleine afstand observeren je lynxen, bizons, rendieren, edelherten, everzwijnen en zelfs wolven. Regel je liever een verblijf in het centrum van het pittoreske Han-sur-Lesse? In de 41 kamers van Au Lit des Ours of de 117 kamers van Mercure Han Sur Lesse pakken ze hun koffers uit in een comfortabel, modern hotel vlakbij de ingang van het Wildpark.

Bron: Foto: Domein van de Grotten van Han - Martin Dellicour

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalig België

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalig België

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties