Events & technologie: Hologram

Events & technologie: Hologram

Live heb je het misschien nog niet meegemaakt, maar je hebt er zeker al wel over gehoord: het hologram. Een driedimensionaal beeld gecreëerd met fotografische projectie. Spectaculair op grote events. Maar wordt dit de nieuwe trend?

 

Kan je spreker er niet live bij zijn op je congres? Roep hem dan op in hologram. Nieuw is dat zeker niet, maar toch maakt het nog altijd indruk, zo'n sprekend hologram. Eén groot nadeel: een hologram kost handenvol geld. Bovendien is het indrukwekkende effect nogal vergankelijk. Het is net zoals met videoconferencing eind jaren 90. Spectaculair in zijn tijd, maar nu kijkt niemand er meer van op.

 

Toch is het hologram nog niet voorbijgestreefd. De technologie wordt steeds verfijnder en de productiekosten dalen. Het hologram wordt dus toegankelijker en binnenkort misschien standaard in congres- en evenementenplanning. Houd de ontwikkelingen zeker in het oog. 

 

Met de reeks 'Events & technologie' informeren we je over de nieuwste technologieën die een grondige impact zouden kunnen hebben op de manier waarop we in de toekomst events organiseren. Je verneemt kort hoe ze werken en welke voordelen ze hebben. Aan jou om in het oog te houden of ze iets kunnen betekenen voor jouw evenement of je doelgroep.

 

 

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures