Verras je gasten met een 3D hologram op je evenement

Verras je gasten met een 3D hologram op je evenement

Op zoek naar dat extraatje voor jouw evenement? Iets dat je gasten helemaal verbaasd zal doen staan. Dan is een de nieuwe Hypervsn hologram-technologie een must-have.

 

Waar je bij hologrammen vaak diep in je budget mag tasten, heeft Hypervsn duidelijk een lager kostenplaatje. Door een simpele techniek tot een hoger niveau te tillen kan je echt een mooi resultaat neerzetten.

 

Dit Londense bedrijf Kino-mo zag het potentieel in propellers met een LED display. Na enige finetuning kwam Hypervsn tot leven. Je plugt de propeller in waarna het 3D-beeld komt tevoorschijn. Het instellen van de hologrammen kun eenvoudig je zelf.

 

Je kan Hypervsn puur inzetten voor decoratie, aangezien het hologram zelfs duidelijk is bij fel licht. Maar je kan het ook gebruiken als een leuke touch voor bewegwijzering. Altijd leuker om het toilet te zoeken met behulp van 'vliegende' bewegwijzering dan een simpele pijl. Of waarom niet als deel van het entertainment?

 

Een leuk extraatje; gemaksvriendelijk en voor een mooie prijs. Op onderstaand filmpje zie je Hypervsn tot leven komen.

 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Din Collette
New|2018-06-20 - 09:05u

Beste, ik ben op zoek naar een bedrijf dat een (levensgroot) hologram zou kunnen maken. Kan u mij hierbij helpen?
Alvast bedankt. Mvg, Din

Fred Van der Horst
New|2018-10-01 - 19:38u

Is het mogelijk om als particulier een hologram te bestellen van een vlinder die op de bruiloft van mijn dochter (juni19)geprojecteerd zou moeten worden. Ik hoor graag
Mvg

Steven Van genechten
New|2019-10-08 - 22:52u

Ik zou graag een hologram laten maken van mijn dochter die er spijtig genoeg niet meer is en haar verjaardag is 22/10 en dus hebben we enkele vrienden uitgenodigd en willen hen verassen en ons ook met deze hologram is dit mogenlijk aub Mvg steven

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures