Gaan we binnenkort als hologram naar events?Gaan we binnenkort als hologram naar events?

In Madrid kwamen deze week zeker 18.000 betogers samen op straat, maar niet in levende lijve. Ze verschenen namelijk in hologramvorm om de nieuwe 'zwijgwet' aan te klagen.

 

Die nieuwe Spaanse wet verbiedt protesten aan overheidsgebouwen. Mensen over de hele wereld hebben scans van zichzelf genomen en geüpload op de speciale website van 'Hologramas por la Libertad', wat 'holograms voor de vrijheid' betekent. Zo waren er eigenlijk 18.000 deelnemers op de betoging, maar kon de politie niemand arresteren. 

 

Hologrammen zijn niet nieuw op evenementen, maar vaak komen ze niet verder dan een presentator die de bezoekers welkom heet. Stel je eens voor. Je zit op kantoor met een Oculus Rift (= virtual reality headset) op je hoofd terwijl een hologram van jezelf op een evenement rondloopt. Je volgt de sessies, praat met andere deelnemers, ... alsof je er zelf bij bent. Past de gage van Madonna net niet in het budget van jouw evenement? Wie weet download je binnenkort haar volledige show wel voor een prijsje als hologram. De mogelijkheden lijken onbeperkt.

 

 

Lees ook:

Bron: Foto: Youtube - 11-04-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Aftermovie van je event: licentiehuishouding volledig in orde?Aftermovie van je event: licentiehuishouding volledig in orde?
Hoe je evenement promoten ondanks nieuwe beperkingen op Facebook?Hoe je evenement promoten ondanks nieuwe beperkingen op Facebook?
5 spectaculaire locaties voor jouw event-tent5 spectaculaire locaties voor jouw event-tent
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-04Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media
  Antwerpen
 2. 19-04Accountmanager
  VideoCrew bvba
  Antwerpen
 3. 18-04Office Assistent
  PresTop Rental
  Noord-Brabant