Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Als event planner is het cruciaal om altijd up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen van jouw eventleveranciers en favoriete eventlocaties. Gelukkig maakt eventplanner.net dit eenvoudig. Met onze gepersonaliseerde nieuwsfeed hoef je nooit meer iets belangrijks te missen. Hier lees je hoe het werkt!


De evenementensector is voortdurend in beweging. Leveranciers lanceren nieuwe diensten, locaties renoveren en nieuwe trends ontstaan voortdurend. Door op de hoogte te blijven van deze veranderingen kun jij betere keuzes maken en jouw evenementen naar een hoger niveau tillen. Bovendien krijg je inzicht in de nieuwste mogelijkheden en innovaties, en kun je inspiratie opdoen via cases van andere events waar jouw leveranciers aan hebben meegewerkt.Hoe werkt het?

Bij eventplanner.be hebben we een handige nieuwsfeed die je op de hoogte houdt van al het nieuws van jouw favoriete eventlocaties en -leveranciers. Volg deze eenvoudige stappen om jouw gepersonaliseerde nieuwsfeed in te stellen:


  • Zoek jouw leveranciers: Gebruik de zoekfunctie op eventplanner.be om de eventbedrijven en -locaties te vinden die je interessant vindt.
  • Klik op de like-icoon of volg-link: Wanneer je een leverancier hebt gevonden die je wilt volgen, klik je op de like-icoon of de volg-link. Dit voegt hen toe aan jouw gepersonaliseerde nieuwsfeed.
  • Bekijk jouw nieuwsfeed: Jouw nieuwsfeed is toegankelijk via de homepage van eventplanner.be en in de eventplanner.net app. Hier zie je alle laatste updates van de leveranciers en locaties die je volgt, netjes op één plek verzameld.Voordelen van de gepersonaliseerde nieuwsfeed

  • Altijd actueel: Je krijgt de laatste nieuwsberichten, updates en inspiratie direct in jouw nieuwsfeed.
  • Tijdsbesparing: In plaats van meerdere websites te bezoeken of nieuwsbrieven door te spitten, vind je alles op één plek.
  • Relevante informatie: Doordat je zelf bepaalt wie je volgt, krijg je de informatie die voor jou relevant is. Daarnaast vullen we je feed slim aan met andere posts die je zeker niet mag missen. Hoe meer eventbedrijven je volgt en hoe meer berichten je leuk vindt, hoe beter onze algoritmes kunnen inschatten welke berichten interessant voor je zijn.
  • Inspiratie: Ontdek inspirerende cases van andere events en de nieuwste innovaties in de eventsector.Begin vandaag nog!

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het instellen van jouw gepersonaliseerde nieuwsfeed. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws van jouw favoriete eventleveranciers en -locaties. Of je nu een groot evenement plant of op zoek bent naar inspiratie voor een intiem feest, eventplanner.be helpt je om altijd een stap voor te zijn.Voor eventbedrijven

Als jij een eventbedrijf bent, kun je jouw klanten en prospects eenvoudig op de hoogte houden door regelmatig posts op je bedrijfspagina te publiceren. Deze posts verschijnen niet alleen in de nieuwsfeeds van jouw volgers, maar ook op onze homepage. De leukste posts worden zelfs wekelijks uitgelicht in onze nieuwsbrief. Zo bereik je een breed publiek en zorg je ervoor dat jouw bedrijf altijd top-of-mind is bij event planners.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Advertenties