Interactieve Virtual Event Studio & Expo engageert en inspireert

Interactieve Virtual Event Studio & Expo engageert en inspireert

Painting with Light, de Belgische specialist in visual design en lichttechnologie, presenteert met trots haar Virtual Event Studio in hun C-MINE hoofdkantoor te Genk, alsook te Londerzeel. In samenwerking met NEP Belgium, specialist in festival en sportproducties, biedt deze live studio alles voor een dynamisch virtueel evenement, inclusief volledige interactiviteit met live publiek. In combinatie met de Virtual Event Expo kunnen organisaties en bedrijven een perfect geïntegreerd virtueel evenement organiseren om bezoekers volledig te engageren en inspireren.


Reeds heel wat virtuele evenementen werden de voorbije maanden succesvol en coronaproof georganiseerd in deze innovatieve studio: onder meer recent de VOKA Openbedrijvendag en RE-START van Agoria, alsook events door IMEC Belgium en C-Mine Crib, Axxes, Proximus, SBS, ...


Presentatoren roemen het interactieve aspect, dat toelaat de reacties van het publiek live te zien tijdens het presenteren, en hen actief te betrekken bij debatten. Xavier Taveirne toonde zich heel enthousiast tijdens de VOKA Openbedrijvendag, die gebruik maakten van zowel de Studio als Lobby: "Door het Coronavirus ontdekken we dat we heel veel kunnen vanop afstand. Met de Virtual Event Studio is het veel rustiger werken en kan je toch veel mensen bereiken." Ook Jolyce Demely, Business Advisor bij Agoria Vlaanderen, is uiterst tevreden over de samenwerking: "Ons RE-START event is vlekkeloos verlopen dankzij de top professionele ondersteuning van het Painting with Light team. We konden de hele show vanuit een comfortabele manier presenteren en toch genieten van een directe interactie met het publiek. Dit is een paradepaardje voor onze technologiesector!"

Hyper-dynamische en interactieve evenementen 

De Virtual Event Expo is een innovatief platform met een volledige virtuele infrastructuur voor beurzen en events. Het biedt een heuse virtuele lobby in 3D en vormt de indrukwekkende toegang tot meerdere beurshallen en een onbeperkt aantal standen, zoals ook door VOKA Openbedrijvendag succesvol toegepast. In tegenstelling tot vele statische virtuele events, kan hier een persoon worden gerenderd aan de desk en op de stand om de bezoekers te verwelkomen. Live-streams en videos kunnen worden geïntegreerd in elke stand met eigen branding en links naar verdere informatie. Er zijn ook break-out rooms mogelijk voor aparte sessies, met recording en chats tussen zowel de bezoekers onderling alsook de standhouders. De expo en lobby kunnen volledig op maat gebouwd en gebrand worden. Een rechtstreekse link tussen de Virtual Event Expo en de Studio vormt de perfecte combinatie voor een hoogstaand dynamisch en hyper-interactief evenement!


lobby.jpg


De blikvanger van de Virtual Event Studio is een hoge resolutie LED-wall en -vloer die samen met een chromakey wand voor de mixed reality decors zorgen. De presentator staat zo in een indrukwekkend virtueel decor, dat volledig op maat van de klant kan gemaakt worden. De studio is uitgerust met een broadcast kwaliteit camera setup, professionele audio met draadloze microfoons die na elk gebruik corona-proof worden ontsmet. Gepersonaliseerd geluid, grafiek en effecten worden geproduceerd op maat van de klant. Alles wat je nodig hebt voor een live event is aanwezig. Verder kun je rekenen op een team technische en creatieve experten met jaren ervaring in producties voor corporate events, musicals, concerten en live entertainment.


VES_PWL_NEP_LONDERZEEL 2.jpg
www.paintingwithlight.com/nl/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Advertenties