Nieuwe features: analytics en posts boosten

Nieuwe features: analytics en posts boosten

De eventsector heeft nu meer dan ooit een sterk platform nodig. Net daarom blijven we, ondanks de moeilijke omstandigheden, investeren in nieuwe communicatietools voor eventbedrijven en onze community.

 

In tijden als deze vraag je je als ondernemer soms af of je investeringen niet beter even on hold zet. Is dat niet veiliger? Wij hebben beslist om dat niet te doen. We zijn ervan overtuigd dat het platform dat we bouwen en de content die onze redactie brengt, onze community helpt. Wij willen nu niet op de rem staan, maar net harder rennen dan ooit. Alle inspiratie, hoop, concrete tips, nieuwsupdates, marketingkansen, ... doen er op dit moment toe.

 

Om eventbedrijven meer tools in handen te geven om te communiceren met onze community, hebben onze designers en developers hard doorgewerkt (van thuis uit natuurlijk) om een grote release van ons platform sneller dan gepland uit te rollen.

 


Analytics

We bouwden de volledige analytics engine van ons platform van de grond af aan opnieuw op. Hierdoor kun je als adverteerder vanaf nu in real-time het bereik en de interactie van jouw posts opvolgen. De functionaliteit (zie screenshot hieronder) is beschikbaar voor alle nieuwe posts die vanaf vandaag geplaatst worden.

 

stats.jpg

 

De nieuwe analytics engine vormt de basis voor een volledig nieuwe reporting tool die we later zullen lanceren voor onze bedrijfspagina's. We willen onze adverteerders hierdoor meer inzichten geven. Dankzij deze release tracken we nu al tientallen extra datapunten die we later in de nieuwe rapporten beschikbaar stellen. We houden je uiteraard op de hoogte wanneer het nieuwe KPI-dashboard beschikbaar is.

 


Posts boosten

Soms wil je een post die je plaatst, net dat extra duwtje in de rug geven. Posts boosten kan vanaf vandaag op eventplanner.be en dat al vanaf 5 euro! Om tegemoet te komen aan de uitzonderlijke coronaomstandigheden, verlagen we de onderliggende tariefstructuur van deze feature. Zo bieden we voor een minimale investering een groter bereik.

 

boost.jpg

 

Heb je nog geen professionele bedrijfspagina op onze site en kun je daarom geen posts plaatsen? Geen paniek, je krijgt van ons 4 maanden een gratis upgrade zodat ook jij je verhaal kunt delen. Maak je professionele bedrijfspagina nu aan of upgrade je bestaande gratis pagina vanuit je account. Gebruik daarbij de kortingscode 'WECARE(*voucher code geldig tot 13/12/2020 en enkel wanneer je niet eerder gebruik maakte van een gratis proefperiode). Je sluit een abonnement af met eventplanner.be, maar dat kun je stopzetten als je wil (dat kan zelfs voor de eerste verlenging zodat je niets betaalt, zet hiervoor zelf een reminder in je agenda).

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Skyline Park
De Creative Hub, een inspirerende ruimte waar ideeën groeien en bloeien
Skyline Park|
19 February 2024

Van seminars tot meetings, onze Creative Hub is een veelzijdige ruimte waar je samen kan brainstormen, vergaderen, creëren en leren.

 

💬 Ongestoord vergaderen en brainstormen: Met de nieuwste videoconferentietools is het gemakkelijk om je hele team erbij te betrekken, waar ze zich ook bevinden. 

 

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Maak je klaar om het eventplanner.eco-label te behalen

Maak je klaar om het eventplanner.eco-label te behalen

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties