Ontdek het vernieuwde Fort Napoleon

Ontdek het vernieuwde Fort Napoleon

Dit indrukwekkend Fort te midden van de Oostendse duinen is dé bestemming voor jouw volgend team event. Na grondige renovatiewerken opende het Fort Napoleon op 4 oktober opnieuw de deuren en transformeerde zich tot een museum met een technologisch kantje met een gloednieuwe permanente expo.


Ontdek het gloednieuwe verhalen parcours langs de geschiedenis van het fort. Telkens met het idee: "wat als de muren konden praten?" Wie dicht genoeg bij de immense stenen wanden gaat staan, hoort bekende en minder bekende stemmen vertellen wat hier allemaal gebeurde. Bakkers wiens meel gepikt werd zodat soldaten naar de meisjes van plezier konden. De kille ellende van de winters in het fort. Of de geniepige dates van de Oostendenaars. De lichtprojecties rond de luisterpunten zorgen voor de perfecte Instagramfoto. Voor kinderen is er een aangepaste tocht. Luisteren, fluisteren, genieten van de rust en verbaasd staan over de indrukwekkende architectuur van het monument.Teambuildings en familiedagen

Samen met uw collega's, vrienden, ... een uitdagende dag tegemoet gaan? Ook dat kan in Fort Napoleon! Een plek die tot de verbeelding doet spreken met zijn authenticiteit. Er wordt samengewerkt met verschillende evenementenkantoren die zowel vaste formats als een teambuilding op maat kunnen aanbieden.


Aan de hand van avontuurlijke activiteiten kan je jouw team beter leren kennen en een dag boordevol spanning en uitdagingen aangaan. Denk maar aan een spectaculaire ontsnapping uit het Fort, of een een grote zoektocht waar je aan de hand van doe-opdrachten een weg moet vinden door de gangen van het gebouw.


Voor familiedagen is het Fort Napoleon eveneens uiterst geschikt. De vele diverse ruimtes kunnen gebruikt worden voor tal van workshops en activiteiten, maar eveneens de ruimte rond het Fort en het strand dat op enkele minuutjes wandelen ligt zorgen ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Een topdag gegarandeerd, voor zowel jong als oud.

www.fort-napoleon.be/nl

Bron: Foto: Jan Crab

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Alain Declercq
Alain Declercq
New|2019-10-21 - 10:12u

Altijd op zoek naar nieuwe inspiraties voor het organiseren van Events

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties